Ο Batmanάκος μου έπαθε εγκεφαλικό

Ψαξ'το πάντως, μην το αφήσεις έτσι! Αχ μωρε τι παθαίνουν τα καημενούλια και δε μπορούν να μας μιλήσουν...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εμένα το ίδιο και είναι και πανέμορφος ο μπαγάσας..ΜΑκρύτριχο γατάκι που σίγουρα αν ήταν πιο φιλικός και δεν μου ορμούσε κάθε φορά που τον πλησιάζω θα του είχα βρει κάτι καλύτερο από τον δρόμο..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ ότι πρέπει να πάρεις & δεύτερη γνώμη. Μπορεί να υπάρχει κάποια θεραπεία που θα μπορούσε έστω να τον βοηθήσει να αισθανθεί κάπως καλύτερα. Κουράγιο!:(

Κι απο τι εχει προκληθει ολο αυτο δηλαδη? πως επαθε νευρολογικη βλαβη??? πως μπορουμρ να προφυλαξουμε τα δικα μας απο αυτο?

Κι εγω θα ελεγα να το ψαξεις κι αλλο. Απο τι προκληθηκε; Τιποτα δεν μπορει να το βοηθησει εστω και λιγο; :hmm::hmm::hmm:
Ευχομαι τα καλυτερα παντως.

Ναι ρε παιδιά, εγκεφαλική βλάβη έτσι ξαφνικά;; Τι ειναι αυτά τα περίεργα;;

και ο κτηνίατρος αυτό είπε μόνο? εγκεφαλική βλάβη και τέλος? δεν είπε τίποτα για θεραπία αν γίνετε κάτι ή όχι? σας άφησε να τον πάρετε έτσι πίσω σε αυτή την κατάσταση?:blink:

Είναι από βδομάδα να τον ξαναπάμε,γιατί φοβόμαστε μήπως η εκγεφαλική βλάβη είναι από το ποντικοφάρμακο που έριξε κάποιος. Δίπλα απ'το σπίτι μας είναι ένα super market και ρίχνουν ποντικοφάρμακο όπου έχει ανοίγματα,ίσως έφαγε κάτι και ήταν η αιτία της βλάβης, η Grey από αυτό πήγε,της κατέστρεψε τα σωθηκά της. Θα σας πω νεότερα από βδομάδα,περιμένω να κλείσει ραντεβού ο μπαμπάς μου

Εχθές ρώτησε ο αδερφός μου μια φίλη του που σπουδάζει κτηνιατρική αν παθαίνουν οι γάτες εγκεφαλικό και του είπε σχεδόν ποτέ. Τον είπε επίσης ότι το πρόβλημα του γάτου μας είναι ότι μάλλον έχει ωτίτιδα και του έχει πειράξει το νευρικό σύστημα και γι αυτό γέρνει το κεφάλι του. Το πρόβλημα αυτό γιατρεύεται και φυσικά λέμε να τον πάμε σε άλλο κτηνίατρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back