Ο Caramel και η Taïta

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aramis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Χαριζονται τα 2 αδεφακια, 4 μηνων το πολυ, Ο Caramel ειναι το πορτοκαλογατακι, ειναι λιγο αγριμι ακομα αλλα με υπομονη πιανεται. Η τιγκρε ειναι η Taïta, η αδερφη του, ηπηρξε και μια ολοπορτοκαλι αδερφη αλλα την εδωσα ηδη. Χρειαζονται επειγοντος σπιτι και ειναι για ατομα που διαθετουν υπομονη με τα γατια. Μια λεπτομερια για το θηληκο, ειναι τιγκρε καφε και πορτοκαλι αλλα δεν φαινεται στην φωτογραφια.Τηλ. 6936739880

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1100610.jpg
    P1100610.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 50
  • P1100611.jpg
    P1100611.jpg
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 60
πανεμορφα..καλη τους τυχη..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαριζονται τα 2 αδεφακια, 4 μηνων το πολυ, Ο Caramel ειναι το πορτοκαλογατακι, ειναι λιγο αγριμι ακομα αλλα με υπομονη πιανεται. Η τιγκρε ειναι η Taïta, η αδερφη του, ηπηρξε και μια ολοπορτοκαλι αδερφη αλλα την εδωσα ηδη. Χρειαζονται επειγοντος σπιτι και ειναι για ατομα που διαθετουν υπομονη με τα γατια. Μια λεπτομερια για το θηληκο, ειναι τιγκρε καφε και πορτοκαλι αλλα δεν φαινεται στην φωτογραφια.Τηλ. 6936739880
Mεγαλωσαν τα μικρα, ο Caramel ησυχασε και δεχεται το χαδι, το αναζητα στις ωρες του αλλα οχι ακομα πολυ αγκαλια, ειναι λιγο σφιχτο οταν το παιρνω στα χερια μου. Η αδερφη του, η τιγκρε ερχεται σιπλα μου νιαουριζει να τις δωσω σημασια αλλα δεν μπορω ακομα να την αγκαλιαζω, προοδους με αργο ρυθμο.

βλεπετε προσφατες φωτογραφιες

Τελευταία επεξεργασία:
Κουραστηκα να προσπαθω να βαλω φωτογραφιες, ΜΑΤΑΙΑ, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει παντα να δυσκολευουμε τα πραγματα οταν ειναι ευκολα, με το παλιο mycat μια χαρα τα βαλα, τωρα μονο τα νευρα μου κουρελι καταφερνω:mad::mad::mad:

Πασκαλ αν θες στειλε τες μου στο μειλ μου να στις ανεβασω εγω,ισως ειναι μεγαλες.

Σευχαριστω Δωρα, θα σου τα στειλω. Δεν νομιζω ναι εχουν σχεση με το μεγεθος, ειναι 800 Χ 600 . Πιστευω οτι δεν κανω κατι αλλο αλλα τι:/:

Να και τα κουκλακια!
P1270620.jpg

P1270621.jpg

Η μικρη Taita εφυγε απο χθες στην Θεσσαλονικη οπου βρισκεται η καινοθργια μαμα της. Οποτε η αγγελια ισχυει μονο για το πορτοκαλογατο, το Caramel που ειναι πολυ γλυκο σαν το ονομα του.

τελικα τι εγινε με το πορτοκαλογατο??
βρηκε σπιτακι???

Δυστηχως δεν εγινε τιποτα ακομα παρολο που ειναι τρομερη φατσα. Μολις γυριζω απο Βελγιο, θα το στειρωσω και ελπιζω να βρει πιο ευκολα σπιτι. Αν δεν... το κραταω μεχρι ....:D

Καλή τύχη στο όμορφο πορτοκαλάκι!:D:D:D

Ευχαριστω πολυ:)

Κι εγώ εύχομαι να είναι καλότυχος ο μικρούλης. Υπάρχουν πολλοί fun των πορτοκαλόγατων και ο συγκεκριμένος είναι κουκλάκι.
Επίσης εύχομαι καισ την μικρούλα να έχει μια καλή ζωούλα με τους νέους της γονείς.:)

Καλή τύχη και στον αγόραρο!!!και εμείς χθές δώσαμε την Κίρκη που έψαχνε για σπιτάκι....

Θελει χρονο και επιμονη στην υιοθεσια γατων και σκυλων αλλιως πανε απο ενα κακο σε ενα αλλο κακο. Δυστηχως το εχω παθει και αυτο. Οσο για τα πορτοκαλογατα ειναι με τα μαυρα τα αγαπημενα μου, ο Cachemire ειναι εκτος κατηγορια και αλλο χρωμα να ειχε θα το ηθελα το ιδιο.

Κανενα νεο απο αυτα τα κουκλακια;

Στειρωσα πριν 1,5 μηνα το Caramel, το πορτοκαλογατο. Απο την Ταιτα δεν εχω νεα, στην αρχη νη κυρια που το πηρε στην Θεσσαλονικη στεναχωριοταν γιατι εμεινε κρυμμενη απο την τρομαρα της και οταν την πλησιαζε εβγαλε νυχι κ φοβοταν. Ελπιζω να εχουν ηρεμισει τα πραγματα. Το πορτοκαλογατο ειναι ενα γατι με τρομερην σωματικη αναπτυξη, ειναι απιστευτα ψηλο. Ελπιζω να βρει το δικο του σπιτι:worry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back