Ο Cookie και το νερό!

souzy_cookie

Νεοφερμένο μέλος

Ο souzy_cookie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
την καλημέρα μου!

ηθελα να μοιραστώ μαζί σας μια αξιοπερίεργη συμπεριφορά του γατούλη μου και να ρωτήσω αν φέρεται με παρόμοιο τρόπο και ο δικός σας μικρός φίλος!!

ο μικρός μου cookie μας βγήκε λίγο τεμπελάκος!!! θα πλυθεί μονάχα όταν εχει λερωθεί αρκετά! για την καθημερινή του προσωπική περιποίηση προτιμάει το νερό.

εχει μάθει ο κύριος και πηγαίνει στον μπιντέ (οπου του τον έχουμε παραχωρήσει για αποκλειστική πλέον χρήση :)) και νιαουρίζει μέχρι να του ανοίξουμε ελαφρώς τη βρύση και κάνει το μπανάκι του ο κύριος :P

βρέχει αρχικα το ένα του ποδαράκι και αρχίζει να πλένει το προσωπάκι του στην συνέχεια βάζει κάτω απο τη βρύση και το άλλο μπροστινό του πόδι και ως εδώ καλώς, στην πορεία όμως περνάει αργά αργά απο τη βρύση μέχρι να φτάσει στην ουρίτσα του, βγαίνει απο τον μπιντέ και αρχίζει να γλύφεται!!!!!

το ανέφερα στον γιατρό του και έπαθε πλάκα ο άνθρωπος, μέχρι που του ζήτησα να περάσει όποτε θέλει απο εδώ για να το δεί και με τα μάτια του (και ήρθε ο άνθρωπος :))

η αδυναμία του προς το νερό λέει οτι δεν είναι κάτι που απαντάται καθημερινά και οτι μπορώ να είμαι περήφανη για τις συνήθειες του γάτου μου! :)

σίγουρα έχω γίνει χαζογατομανούλα αλλα πραγματικά νιώθω πολλες φορές οτι το μωρό μας έχει αρχίζει να εξανθρωπίζεται!

πέρα απ οτο περιστατικό με το νερό μου έκανε πολύ εντύπωση και ηαντιδρασή του απέναντι σε μια παρατήρηση που του έκανα.καθώς έκανε την ανάγκη του έριξε κάποιους κόκκους άμμου έξω. σε έντονο ύφος του λέω "τι είναι αυτα τα πράγματα cookie????ντροπή σου!!" και τον βλέπεις τον κύριο γυρνάει το κεφαλάκι του με απορία, παίρνει την κόκκο άμμου και την βάζει ξανά στην λεκανίτσα!!! έπαθα πλακα, μακάρι να είχα κάποια κάμερα να βιντεοσκοπήσω τη στιγμή 8α έχω να το διηγούμαι για πάντα (οχι οτι δε ξαναέκανε την τσαπατσουλιά βέβαια συνεχίζει να γεμίζει τον τόπο με κόκκους αλλα τι να κάνουμε είναι ακόμη μωρό! :D:D:D)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) Κατ΄αρχήν χαίρομαι που μας ξανάρθες. Φοβόμουνα ότι εξαιτίας μου δεν έγραφες πια. Καλημέρα σου λοιπόν. Ουφ ανακουφίστηκα.:) :redface:
Στο μικρό τώρα. Η αλήθεια είναι ότι ο κτηνίατρος μου είχει πει ότι εαν τα γατάκια έχουν φύγει νωρίς απο τη μαμά τους δεν έχουν μάθει ακόμα να πλένονται μόνα τους και κάποια αργούν να το κάνουν. Εσύ όμως είσαι τυχερή. Έχεις ένα "κύριο" για γάτο και αριστοκράτη επίσης. Χρησιμοποιεί την άμμο του και λατρεύει το νερό. Η ζωή είναι καλή μαζί σου. Επίσης όσο ο γάτος εξανθρωπίζεται τα πράγματα είναι υπό έλεγχο. Στο δικό μας σπίτι γινόμαστε γάτες. Ανέφερα ας πούμε ότι του πιάσαμε μύγα ή ότι πια για να κυνηγήσει μύγες μας θέλει μαζί του στη κυριολεξία, αυτός δίνει την κατεύθυνση και εμείς κρατώντας τον αγκαλιά τρέχουμε και πηδάμε, γιατί πια δε τη θέλει τη μύγα στο πιάτο, θέλει και τη διαδικασία σωστή.
:confused: :blink: :confused: :mad:
Απόλαυσε το και στείλε βίντεο μόλις μπορέσεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

oxι βρε προς Θεου!!!
που θα βρω καλύτερα? :)

έλειπα για μέρες σε συνέδριο , στην συνέχεια μέχρι να βάλω τη ζωή μας σε μια τάξη , να πώς πέρασαν 2 εβδομάδες απουσίας μου!

ο γατος σου δεν παίζεται!!! Μου τον δανείζεις καμια βδομάδα να εκπαιδεύσει και τους δικούς μου? Πλεον εμείς δεν χρειαζόμαστε δοχείο για την άμμο. αφού όλη η άμμος είναι απέξω!:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back