Ο Johnny μου σκάβει έξω απο το αμμοδοχείο

christianapulp

Νεοφερμένο μέλος

Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Γειά σας γατόπαιδα!:)
Πρώτα απ' όλα να πω ένα μπράβο σε όλους σας γιατί έχετε δημιουργήσει ένα υπέροχο και χαρούμενο μέρος γεμάτο αγάπη. Είμαι καινούριο μέλος και αυτό είναι το πρώτο μου post.
Βρήκα τον γατουλίνο μου στην Νάξο που πήγα για διακοπές.Ηταν στην μέση ενος δρόμου μισότυφλος και έτοιμος να πεθάνει αν όχι απο καποιο αμάξι, απο ασιτία.Είναι περίπου 2,5 μηνών τώρα και μετά απο θεραπεία βλέπει πια μια χαρά.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Οταν ο καημενούλης δεν έβλεπε παρά μόνο σκιές πήγαινε στην άμμο του και αφού τελείωνε γύριζε, μύριζε και με ζήλο προσπαθούσε να τα καλύψει.Ξαναμύριζε και αν έβλεπε οτι δεν τα κατάφερε εντελώς ξαναπροσπαθούσε.Τώρα όμως κανει κατι εντελως κουλό.. Αφού πάει προσπαθείνα τα καλύψει σκάβοντας το πάτωμα! Βγαίνει έξω και σκάβει το παρκέ μυρίζει καταλαβαίνει οτι δεν τα κατάφερε και κάνει πάλι το ίδιο ωσπου τα παρατάει έτσι και φεύγει... Καταλαβαίνει κανένας τίποτα?:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: καλως ηρθες!!!!! δεν ξερω γιατι το κανει αυτο!!! πρωτη φορα το ακουω. ειμαι σιγουρη πως καποιος πιο παλιος θα σου πει καποια γνωμη. παντως το μωρο μου οταν τρωει μετα με τον ιδιο τροπο προσπαθει να καλυψει τις κροκετες και ξαναπροσπαθει και ξανα αλλα οι κροκετες ειναι ακομα εκει:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μήπως του μυρίζει και το πάτωμα γύρω από τη λεκάνη? κάνε ένα πείραμα και καθάρισέ το καλά..για να δεις να θα εξακολουθήσει να το κάνει μετά. Μην ανησυχείς πάντως, η δική μου η γατούλα μετά που τελειώνει το φαγητό της, σκάβει γύρω γύρω (και αυτή στο πατωμα) υποτίθεται για να το σκεπάσει...αβυσσος η ψυχή του γατιού:)

Ο Λεοπόρδος, πάλι, σκάβει το πάτωμα γύρω από το μπολάκι όταν του βάζω φαγητό και δε θέλει να φάει...:hmm:
Άβυσσος, άβυσσος! :D

Μία από τα ίδια. Γενικότερα όμως σε σχέση με την τουαλέτα, πολλές φορές η μυρωδιές είναι αυτές που τα κάνουν να σκάβουν απ'έξω. Μπορεί να φταίει και η μυρωδιά του καθαριστικού που χρησιμοποιείς. Θυμάμαι ο Φράνκι μια εποχή που είχα πάρει ένα καθαριστικό έσκαβε όλο το σπίτι για να σκεπάσει τη μυρωδιά!!! Άβυσσος δεν λέτε τίποτα!!!!

Εμεις ειμαστε γατομαμαδες....οχι γατοπαιδα!!!χι,χι...

Καταρχην καλώς όρισες :):):)
Εμένα αυτό που περιγράφεις το κάνει η γάτα μου και το έκανε κι ένα άλλο γατάκι που είχα παλαιότερα. Η εξήγηση που έχω δώσει είναι πως πιθανώς να το κάνουν λόγω της μυρωδιάς, σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χώρο μιας αμμολεκάνης.

εχω παρατηρήσειότι το κάνει και ο Ποκίτο στο μικρό αμμοδοχείο. Κι εχω καταλήξει ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε με μια μεγαλύτερη λεκάνη και δες αν θα λυθεί το πρόβλημα...

Καλως ήρθες!
Κι εγώ νεο μελος αλλά έγινα φανατική! Βρίσκεις τα πάντα εδώ!!

Εμένα πάντως "σκάβει" απέξω αν τύχει και του μυρίζει κάτι εκεί που έχει ξεφύγει απο τη λεκάνη. Απλά προσπαθεί να καλύψει τη μυρωδιά.
Οπότε καθάρισε τη λεκάνη γυρω γύρω και φρόντισε να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να την χρησιμοποιεί άνετα και να μην του πέφτουν πράγματα που δεν πρέπει απέξω. Βέβαια τα ατυχήματα συμβαίνουν σε όλους καμια φορά, μην τον παρεξηγείς! :)

Ευχαριστώ βρε παιδια ... μαλλον μαμαδες και μπαμπαδες:):).. Θα κοιταξω να καθαρισω πολυ καλά γύρω, γύρω. Παντως έχω πάρει το μεγαλύτερο αμμοδοχειο που έχω βρει.Αν του βάλω καμιά λεκάνη δεν θα φτάνει να μπει μέσα:P

Καλώς ήρθες και από μένα;)

Καμιά φορά το κάνουν και έτσι για να σιγουρευτούν ότι τα κάλυψαν όλα..αλλά και απ την άλλη αν δεν το σταματήσει δεν έγινε και τίποτα :P:P

Καλως ηρθες και απο εμενα!! :) Το εκανε και ο Σαββας μου οταν ηταν μικρος, και μαλλον ηταν επειδη το κουτι που του ειχαμε ηταν μικρο (οπως ειπε και η Κατερινα) αλλα ειχε πολυ πλακα με τι αυτοσυγκεντρωση εσκαβε... :lol::lol:

Η πλάκα είναι ότι όταν τα ζουζουνάκια μου ήταν μικρά ακόμα και είχαν αρχίσει να περπατάνε δεν τους είχαμε βάλει ακομα άμμο και χ****αν όπου να 'ναι, αλλά μετά σκάβανε...:P Εγώ να λέω του πατέρα μου να βάλουμε άμμο, αυτός όχι, σιγά μην πάνε πως θα το καταλάβουν ότι πρέπει να πηγαίνουν εκεί... Τελικά βάλαμε σε δυο μέρες για δοκιμή γιατί είχε παραγίνει το κακό. Αυτά μπαίναν μέσα σκάβανε βγάζανε έξω από τη λεκανίτσα την άμμο και μετά χ***αν στην άμμο που είχαν βγάλει έξω... Άβυσσος η ψυχή του γατιού...:D

Λοιπον μου είπαν και μια αλλη περίπτωση και είπα να την μοιραστώ μαζί σας : Μπορεί να είναι και επειδή η άμμος που παίρνω τώρα τελευταία έχει καποιο άρωμα (λεβάντας) και τον μπερδεύει.:hmm:

Αυτό άρχισε από τότε που ξεκίνησες να παίρνεις την αρωματική άμμο; Ίσως να οφείλεται σ' αυτό... Λες να τον ενοχλεί και να προσπαθεί να σκεπάσει τη μυρωδιά της λεβάντας;:hmm:
Δοκίμασε να πάρεις συμβατική την άλλη φορά να δεις τι θα γίνει.

εγω τι να κανω που η γατουλα μου που ειναι 2 μηνων παει για κακακια στην αμμο κ για πιπι οπου βρει?? τι να της κανω??:hmm::hmm::hmm::(:(:(:(

αυτό είναι πρόβλημα υγείας μάλλον. δεν δικαιολογείται αλλιώς να κάνει κακα στην άμμο και τσισα παντού, πρέπει άμεσα να πας στον γιατρό..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back