Napalmaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Napalmaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
19-10-09
20:29
Μακάρι... μακάρι να το ξέρουν.. και η Ζιζίκα και ο Ναπαλμ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
19-10-09
20:34
Εγώ πάντως νιώθω πως η Ζιζίκα και, πριν από αυτήν, η Ρρράου μου και η Έλλη μου και ο Πίπης μου, δεν έφυγαν ποτέ από κοντά μου. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου, στην καλύτερη και πιο ζεστή γωνιά της, όπως είπε και μια φίλη από το φόρουμ όταν έμαθε για το Ζιζίκι μου...
Να είσαι σίγουρη πως έκανες το καλύτερο γι' αυτόν και πως δεν γινόταν απολύτως τίποτε άλλο. Τον γλίτωσες από άδικο πόνο. Να 'ναι καλά όπου κι αν είναι τώρα, τα ψιψίνια μας τα γλυκά...
Να είσαι σίγουρη πως έκανες το καλύτερο γι' αυτόν και πως δεν γινόταν απολύτως τίποτε άλλο. Τον γλίτωσες από άδικο πόνο. Να 'ναι καλά όπου κι αν είναι τώρα, τα ψιψίνια μας τα γλυκά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Napalmaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Napalmaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
19-10-09
20:40
Να είναι καλά όπου και αν είναι και ξέρω ότι έκανα το σωστό... μου λείπει όμως.. αυτό ειναι..
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
19-10-09
20:49
Μας λείπουν επειδή τα αγαπούσαμε και τα αγαπάμε ακόμα και θα τα αγαπάμε για πάντα.
Προσωπικά, ο πόνος που νιώθω ακόμα για το Ζιζίκι μου δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαρά που μου έδινε όσο την είχα κοντά μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είχα κοντά μου τα γατιά μου γιατί όλα τους μου έδωσαν γενναιόδωρα την ανεκτίμητη άδολη αγάπη τους.
Τώρα μπορεί να πονάς πολύ γιατί η απώλεια είναι ακόμα πρόσφατη, όμως σε λίγο καιρό αυτή η χαρά κι η ευγνωμοσύνη θα τον γλυκάνουν τον πόνο...
Προσωπικά, ο πόνος που νιώθω ακόμα για το Ζιζίκι μου δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαρά που μου έδινε όσο την είχα κοντά μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είχα κοντά μου τα γατιά μου γιατί όλα τους μου έδωσαν γενναιόδωρα την ανεκτίμητη άδολη αγάπη τους.
Τώρα μπορεί να πονάς πολύ γιατί η απώλεια είναι ακόμα πρόσφατη, όμως σε λίγο καιρό αυτή η χαρά κι η ευγνωμοσύνη θα τον γλυκάνουν τον πόνο...
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
19-10-09
20:54
Καλό ταξίδι σου γλυκέ πρασινομάτη.:cry:Καλό κουραγιο κ σε σένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum