Ο Napalm είπε να σας πει ένα γειά απόψε

Μακάρι... μακάρι να το ξέρουν.. και η Ζιζίκα και ο Ναπαλμ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως νιώθω πως η Ζιζίκα και, πριν από αυτήν, η Ρρράου μου και η Έλλη μου και ο Πίπης μου, δεν έφυγαν ποτέ από κοντά μου. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου, στην καλύτερη και πιο ζεστή γωνιά της, όπως είπε και μια φίλη από το φόρουμ όταν έμαθε για το Ζιζίκι μου...
Να είσαι σίγουρη πως έκανες το καλύτερο γι' αυτόν και πως δεν γινόταν απολύτως τίποτε άλλο. Τον γλίτωσες από άδικο πόνο. Να 'ναι καλά όπου κι αν είναι τώρα, τα ψιψίνια μας τα γλυκά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να είναι καλά όπου και αν είναι και ξέρω ότι έκανα το σωστό... μου λείπει όμως.. αυτό ειναι..

Μας λείπουν επειδή τα αγαπούσαμε και τα αγαπάμε ακόμα και θα τα αγαπάμε για πάντα.
Προσωπικά, ο πόνος που νιώθω ακόμα για το Ζιζίκι μου δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαρά που μου έδινε όσο την είχα κοντά μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είχα κοντά μου τα γατιά μου γιατί όλα τους μου έδωσαν γενναιόδωρα την ανεκτίμητη άδολη αγάπη τους.
Τώρα μπορεί να πονάς πολύ γιατί η απώλεια είναι ακόμα πρόσφατη, όμως σε λίγο καιρό αυτή η χαρά κι η ευγνωμοσύνη θα τον γλυκάνουν τον πόνο...

Καλό ταξίδι σου γλυκέ πρασινομάτη.:cry:Καλό κουραγιο κ σε σένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back