Ο Peebles μου!

MaryVeg

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Γειά σας,

θα σας συστήσω το "παιδί" μου! τον λένε Peebles, είναι 5.5 ετών και τον υιοθέτησα από ένα σωματείο. Αγοράκι φυσικά, πολύ καλός χαρακτήρας, ήρεμος, δεν λερώνει μέσα, δεν δαγκώνει, δεν γαυγίζει.... βασικά είναι πολύ καλόβολος, πολύ φιλικός, και πολύ αγαπησιάρης... Δεν τα πάει όμως καλά με άλλα ζώα...

Τον 'έχω πολύ λίγο καιρό και πριν ζούσε επί ένα χρόνο σε κλουβί πανσιόν. Εγ'ώ ήθελα ένα ενήλικο ζώο ώστε να μην χρειάζεται να είμαι 24 ώρες το 24ωρο από πίσω του... με το που τον είδα τον ερωτεύτηκα, και σε 3 ημέρες ήταν στο σπίτι μου!

Μαζί του ξετρελάθηκαν επίσης και τα μικρά αδέρφια μου που έρχονται που και που από δω και δεν σταμάτησαν να παίζουν μαζί του...κι αυτός βέβαια δεν πήγε πίσω... όλο φιλάκια έδεινε και ξάπλωνε για χάδια...!!!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.244290812272620.54097.100000751083847

παραπάνω φωτό, προς το παρόν δεν μπορώ να ανεβάσω εδ'ώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να το χαίρεσαι το μωρό σου!!:) Είναι πολύ γλυκός!!

Τι να πω. Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν σκυλιά. Και μένα μου αρέσουν αλλά δυστυχώς είναι δέσμευση για κάποιον που ζει μόνος του όπως εγώ και μάλιστα σε διαμέρισμα. Επειδή θέλει τις βόλτες του. Αν έμενα μόνιμα στο εξοχικό μου σίγουρα η Χιονάτη θα είχε σύντροφο ένα σκυλάκι. Να το χαίρεσαι. Είναι πολύ γλύκας

Σας ευχαριστώ !!! Εγώ λέω, μακάρι να μην ήταν ακοινώνητος με άλλα ζώα, να του είχα παρέα... αλλά τι να πεις... δεν πειράζει... !!! :-)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back