Οur cats maniacs

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

adespotakia

Νεοφερμένο μέλος

Ο adespotakia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
ολο βλεπω οτι λετε british maniacs siam maniacs persias manicas αλλα κανεις δν εχει ανοιξει ενα θεμα για το our cats ολοι αγαπαμε καποιες ρατσες; αλλα τα δικα μας τα γατακια οπως και να ειναι φανταζουν μπροστα μας θεοι και θεες τι εχετε να πειτε?διαφιμιστε τα γατακια σας βρε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έξυπνη ιδέα!Αλλάδεν έχω γάτα...:redface::):D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δν πειραζει διαφημισε και δειξε μας το δικο σου ζωακι ολα τα ζωακια ειναι ευπροσδεκτα

Ωραιο θεματακι...λοιπον,ηρθε η ωρα να σας συστησω τη πριγκιπισουλα μου την Κριστυ.Δεν ειναι ρατσας , ειναι ομως φατσας.Εκανε και 3 μωρακια.Ολα αυτα θα τα βρειτε στο θεματακι της''Η Cristy το ζουζουνακι μου''ειναι παρδαλη και παιχνιδιαρα.

Εκτος ομως απο αυτην εχω και αδεσποτα γατακι τα οποια πολλαπλασιαστικαν.Ενας ο Χιονουλης,μια η Σαλυ και μια η Πορτοκαλενια η οποια προσθεσε και αλλα μελη στη γατοοικογενεια.Εκανε 3 πορτοκαλι και ενα ασπρο πορτοκαλι.τα μικρα ειναι 1,5-2 μηνω και μας τε φανερωσε πριν 2 μερες.Η γατες οι δυο και τα πορτοκαλι γατακια ειναι ημερα.Ο Χιονουλης και το ασπρο πορτοκαλι δεν ειναι.

Αυτη ειναι η 15 μελης οικογενεια μου(μαζι με γονεις και αδερφια)Δειτε παρακατω:
  1. μπαμπας
  2. μαμα
  3. αδερφη
  4. εγω
  5. κριστυ
  6. ασπρομαυρο γατακι
  7. χρωματιστι γατακι
  8. αλλο ενα χρωματιστι γατακι
  9. χιονουλης
  10. σαλυ
  11. πορτοκαλι γατακι
  12. αλλο ενα πορτοκαλι γατακι
  13. >>
  14. >>
  15. και ο πορτοκαλενια
χαχαχα...

χαχα τελειο!!!μπραβο μικρουλα

Νομιζω οτι ο καθενας δειχνει την αδυναμια του στο γατακι του ή τα γατακια του στο ξεχωριστο θεματακι που τους εχει ανοιξει.:)

δν πειραζει εδω θα τα βλεπουμε ξανα αφου ποτε δν χωρταινουμε να τα βλεπουμε σωστα?

Δεν πειραζει...τωρα εχουμε ακομα ενα λογο να φλυαρουμε περισσοτερο για τα γατακια μας:)

σωστα πολυ πολυ σωστα κουκλιτσα

Επίσης υπάρχει το θέμα Κεραμιδιού-maniacs. Μπορείτε να γράφετε εκεί.:)
Το παρόν κλειδώνεται.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back