Φρύνη
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μία γατούλα 8-9 μηνών, η οποία είναι αρκετά αντικοινωνική. Πέρα από εμένα και το αγόρι μου που μένουμε στο σπίτι, δεν αφήνει κανέναν άλλον να την πλησιάσει, και μάλιστα αν κάποιος "τολμήσει", η Μερίν δεν το έχει σε τίποτα να του ορμήξει.
Πριν από 4 μήνες (αν θυμάμαι καλά, ανήμερα των Φώτων) η γάτα είχε αρχίσει να κάνει εμμετούς και διάρροια και δυστυχώς ήταν αργία και δεν μπορούσαμε να την πάμε στον κτηνίατρο που την παρακολουθεί κανονικά καθώς δεν εφημέρευε. Έτσι, αναγκαστήκαμε να αναζητήσουμε τα εφημερεύοντα και καταλήξαμε από την Ηλιούπολη στο Χαλάνδρι, στην κτηνιατρική κλινική του κου ***. Το γατί, άρρωστο κιόλας, δεν καθόταν με τίποτα να το πιάσει η νεαρή κτηνίατρος/νοσηλεύτρια που το ανέλαβε, της οποίας το όνομα δυστυχώς δεν θυμάμαι. Η δεσποινίδα, λοιπόν, η οποία σημειωτέον είναι γύρω στα 30 ίσως και λιγότερο, άρχισε να φωνάζει δυνατά "σκασμός", να πιάνει το γατι, να το σηκώνει ψηλά και να το ξαναπετά στο τραπέζι, πιέζοντάς το με δύναμη και να σηκώνει το χέρι της για να χτυπήσει τη γάτα μας όσο την κρατούσαμε για να της κάνει αντιβιοτική ένεση και ορό. Ευτυχώς δεν τη χτύπησε, διότι όπως καταλαβαίνετε, θα γινόταν ο κακός χαμός εκεί μέσα. Όταν της είπα αρκετά ευγενικά ότι δεν εγκρίνω τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το ζήτημα και ότι όσο φωνάζει και φέρεται έτσι στη γάτα, η γάτα θα αντιστέκεται όλο και περισσότερο, η δεσποινίδα μου απάντησε με υφάκι "επιτρέψτε μου να ξέρω κάτι παραπάνω από εσάς, έχω βγάλει και ένα πανεπιστήμιο". Δυστυχώς είχαμε την ανάγκη της, διότι σε άλλη περίπτωση απλά θα είχαμε πάρει το γατί και θα είχαμε φύγει κακήν κακώς. Είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται ένας κτηνίατρος έτσι; Να απειλεί να χτυπήσει το ζώο, να το πατάει στο τραπέζι, αντί να έχει τη δέουσα υπομονή; Επαγγελματισμός είναι αυτο ή αποτέλεσμα πανεπιστημιακών σπουδών; Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να μαθαίνουν τέτοιες συμπεριφορές στους φοιτητές της κτηνιατρικής οι καθηγητές τους.
Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, αλλά το θυμήθηκα πρόσφατα καθώς η μικρή Μερίν στειρώθηκε πριν από λίγες μέρες και η αναμενόμενη αντίστασή της στον καλό και υπομονετικό μας κτηνίατρο κο Γιαννίτσα μας θύμισε την αντίστασή της στη δεσποινίδα του κτηνιατρείου του κου ***. Ελπίζω το προαναφερθέν να ήταν μεμονωμένο περιστατικό, διότι δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν όντως σπουδαγμένοι κτηνίατροι που συμπεριφέρονται έτσι στα ζώα. Το συγκεκριμένο κτηνιατρείο μας έχει χάσει σίγουρα από πελάτες/γατοσκυλοασθενείς και είναι σίγουρα ένα από αυτά που δεν γλιτώνουν την κακή διαφήμιση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλακα μου κανεις!! Καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο δεν μπορει να γινει για αυτο το θεμα? Την δικη σας δεν την χτυπησε, αλλα αμα αυτη η τρελη, διοτι περι τρελης προκειται, χτυπησει κανενα αλλο ζωακι? Ελεος δλδ!! Εχει βγαλει και ενα πανεπιστημιο!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαζι σου συμφωνω απολυτα για τους συγκεκριμενους
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

χωρια οτι ειναι ακρως αντιατρικη ,να το πω,συμπεριφορα..
Φρύνη
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για την καταγγελία έχετε δίκιο.... Εμένα, όπως φαντάζομαι και τον οποιονδήποτε, εκείνη τη στιγμή με ένοιαζε να γίνει καλά η γάτα μου, η οποία έκανε τουλάχιστον μία εβδομάδα να αναρρώσει, και μάλιστα ενώ είχα το άγχος ότι έπρεπε να φύγω και για προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό. Έπειτα, πια έχει περάσει πολύς καιρός και δεν ξέρω αν θα είναι βάσιμη η καταγγελία, και εξάλλου δεν γνωρίζω τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω. Να απευθυνθώ στον κτηνιατρικό σύλλογο; Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Τουλάχιστον, με το να ποστάρω το περιστατικό ξέρουν και άλλοι φιλόζωοι να φυλάσσονται καλύτερα από "περίεργους" κτηνιάτρους, αν και το όνομα του υπεύθυνου του κτηνιατρίου σβήστηκε από το αρχικό ποστ μου. Λυπάμαι επίσης ιδιαιτέρως που μαθαίνω πως το συγκεκριμένο κτηνιατρείο έχει όντως άσχημο παρελθόν, καθώς όπως βλέπω και από την ιστοσελίδα τους, απασχολούν και αρκετά άτομα, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι έχουν και πολλή δουλειά.
οχι βρε..εννοειται οτι πολυ καλα κανεις και το ποσταρεις..απλα το θεμα ειναι οτι...ποσοι απο εμας θα τον δουνε;;αντε καμμια 30ρια..ε και;;αυτο εννοω..ενω αν ο καθε ενας παθων εκανε και μια καταγγελια,θα υπηρχε μια εικονα για αυτο το σιχαμα που ονομαζεται και γιατρος..και ισως να υπηρχε καποιο αποτελεσμα...αυτο που μπορω να σου πω,γιατι δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο..ειναι να παρεις τηλεφωνο το συνηγορο του πολιτη(αν δεν το εχεις παρε το 11880)..
..μηπως και σε κατατοπισουν αυτοι αν μπορει να γινει κατι και τι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manitou
Νεοφερμένο μέλος
Φρύνη
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
manitou
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
προφανως δεν ηταν κακη στιγμη απλα κακη κτηνιατρος...
ruko
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα υπήρχε μια δυνατότητα αν υπήρχε θάνατος του γατιού με νεκροψία απο άλλον γιατρό. Φυσικά μετά θα πρέπει να αποδείξεις ότι το γατί νοσηλεύτηκε στο ταδε ιατρείο. Πράγμα ΠΑΛΙ πολύ δύσκολο... (το ζώ αυτήν την στιγμή.. με παρόμοια κατάσταση.. και με θάνατο ζώου.. και με νεκροψία απο άλλον, με φανερή, αποδεδειγμένη δολοφονία του ζώου, αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι το τάδε ζώο νοσηλεύτηκε εκεί...).
Ειδικά στην δική σου περίπτωση που είναι σχετικά ελαφριά... το θεωρώ αδύνατο να γίνει κάτι.. ή να ιδρώσει το αυτί κανενός....(Συμβαίνουν πολύ πιο εξωφρενικά πράγματα αλλού.. και στο Ελλαδιστάν.. ακόμα χτενίζονται..)
Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι μια συζήτηση με τον ιδιοκτήτη .. μήπως την διώξει.. ή της γίνει κάποια παρατήρηση. Αλλά προφανώς εφόσον υπάρχουν τόσα για την κυρία, και η κυρία είναι ακόμα στην θέση της.. και δεδομένου ότι ο ιδιοκτήτης θέλει το καλό για την επιχείρησή του.. κάτι άλλο τρέχει και είναι στην μέση...

Το τί γίνεται με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο.. και πως καλύπτει ο ένας τον άλλον με άκρες, γνωριμίες κλπ... είναι και αυτό άλλη ιστορία..
Μακάρι να καταφέρεις ότι δεν έχει καταφέρει κανείς μας μέχρι τώρα...θα με έκανες ευτυχισμένη.

Μέχρι τότε η mouth-2-mouth ενημέρωση, είναι το καλύτερο δυνατόν.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..εγω επισης ειναι δεδομενο οτι δεν θα ξαναπατουσα,και θα του το ελεγα κιολας...οτι οσο ειναι αυθτη εκει ,εγω δεν ξαναπαταωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι..ναι το ειδα..αλλα επειδη γραφεις μετα οτι προφανως κατι αλλο συμβαινει,αυτο ηθελα να πω..οτι αν δεν εχει παει κανεις στον ιδιοκτητη,μπορει και να μην το ξερει..βεβαια μου φαινεται λιγο δυσκολο να μην ξερει τι ατομο εχει στη δουλεια του,αλλα ενα ειναι σιγουρο...καποιοι μπορουν να υποκρινονται πολυ καλα μπροστα στον εργοδοτη τους..Στην τρίτη παράγραφο αυτό ακριβώς λέω ότι θα μπορούσε να κάνει...![]()

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γενικά όμως... σε άλλες φάσεις, είναι λίγο δύσκολο ο εκάστοτε υπάλληλος να έχει τέτοιο αέρα, χωρίς την υποστήριξη και την γνώση του ιδιοκτήτη. (Δεν λέω ότι ισχύει και στην περίπτωση εδώ..)
Είναι πολλοί στον κλάδο που δεν έχουν καμία ανθρωπιά και το μόνο μέλημά τους είναι το κέρδος, εις βάρος των αθώων ζωών.
Φυσικά και θα ήταν καλό να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης για το περιστατικό, και μακάρι να μιλήσουν και άλλοι με γνώση και παρόμοια περιστατικά μήπως και γίνει κάτι. Θα πρέπει όμως να επιμείνουν και να το παρακολουθούν το θέμα και να μην επαναπαυθούν με ένα ΟΚ, θα της μιλήσω.....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι..ακριβως αυτο..ισως ειναι και η μονη λυση στο ελλαδισταν που ζουμε..και να ΤΟΝΙΖΟΥΝ επισης οτι δεν θα ξαναπατεισουν αν δεν φυγει..ή δεν αλλαξει συμπεριφορα αυτη...Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο κέντρο και δεν μπορώ να πω...
Γενικά όμως... σε άλλες φάσεις, είναι λίγο δύσκολο ο εκάστοτε υπάλληλος να έχει τέτοιο αέρα, χωρίς την υποστήριξη και την γνώση του ιδιοκτήτη. (Δεν λέω ότι ισχύει και στην περίπτωση εδώ..)
Είναι πολλοί στον κλάδο που δεν έχουν καμία ανθρωπιά και το μόνο μέλημά τους είναι το κέρδος, εις βάρος των αθώων ζωών.
Φυσικά και θα ήταν καλό να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης για το περιστατικό, και μακάρι να μιλήσουν και άλλοι με γνώση και παρόμοια περιστατικά μήπως και γίνει κάτι. Θα πρέπει όμως να επιμείνουν και να το παρακολουθούν το θέμα και να μην επαναπαυθούν με ένα ΟΚ, θα της μιλήσω.....![]()
παιδια..ειναι ολοφανερο η γυναικα δεν αγαπαει τα ζωα..μπορω να πω οτι τα μισει κιολας..απλα προφανως εγινε κτηνιατρος γιατι ετυχε να περασει σε αυτη τη σχολη...δεν εξηγηται αλλιως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool