Πάει ο Περικλής

η ιδεα για να του κανεις ζημια στο αμαξι μου αρεσε πολυ,κανε κατι τετοιο απλα ασε να περασει καιρος κανας μηνας ,ι για να μη το συνδυασει με σενα.εγω κατι τετοιο θα κανα στη θεση σου γιατι αν περιμενεις απ τη δικαιοσυνη σωθηκες εδω αφησαν ελευθερους τους μπραβους που φαγαν το παλικαρι στη μυκονο με το γατακι θα ασχοληθουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη δε σου εδωσα πολλες ευχες για δυναμη για την απωλεια σου,το γατακι ειναι καπου καλυτερα τωρα μακρια απο τετοιους ανθρωπους:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ιδεα για να του κανεις ζημια στο αμαξι μου αρεσε πολυ,κανε κατι τετοιο απλα ασε να περασει καιρος κανας μηνας ,ι για να μη το συνδυασει με σενα.εγω κατι τετοιο θα κανα στη θεση σου γιατι αν περιμενεις απ τη δικαιοσυνη σωθηκες εδω αφησαν ελευθερους τους μπραβους που φαγαν το παλικαρι στη μυκονο με το γατακι θα ασχοληθουν?
Συγνωμη παιδια αλλα ειναι απαραδεκτο να προτεινονται τετοιοι τροποι εκδικησης δημοσια και να μη γινεται το πιο απλο και το πιο νομιμο καταγγελια και μυνηση. Το να παει καεις να τσακωνεται μπορει να βγαλει λιγο το θυμο του αλλα α δε τιμωρηθει νομικα καποιος θα το ξανακανει. Το αν ειναι χοντροι ολοι στην οικογενεια δεν λυνει κατι καλυτερα να ειναι χοντροι και καταδικασμενοι για φονο ζωου.

καταρχην να ευχαριστησω για την συμπαρασταση και για τις ευχες.Προς το παρον μονο κλαιω-γυρισαμε πριν απο λιγο απο το σημειο που επιλεξαμε να τον θαψουμε τον μικρουλακο.Δυσκολη φαση δεν πιστευα πως ποναει τοσο πολυ.
αν ηταν αρρωστος θα ηταν αλλιως αλλα τωρα τρελαινομαι στην ιδεα πως απο την μια στιγμη στην αλλη χαθηκε ο χοντρομπαλας μου.

αν απαντησω σε καποια απο τα σχολια που ειδα.Δεν εχω προβλημα με τους χοντρους ημουν και εγω καποτε χοντρη.Αλλα ανοιξα την πορτα και ειδα 2 ντουλαπες να με βριζουν και να με απειλουν.πως να το πω?

Οσον αφορα τις αποδειξεις και το δικαστηριο δεν ξερω-δεν τον ειδα τον μ...α. ομως το διαμερισμα επικοινωνει με 2 διαμερισματα εκατερωθεν.απο την μια ειναι ο μαλακας απο την αλλη ενα ζευγαρι που εμαθα σημερα τυχαια πως λειπουν διακοπες .....
Αυτο ειναι αποδειξη?
γιατι αν ημουν σιγουρη πως θα δικαιωθω και δεν θα απαλαγει λογω αμφιβολιων - μα το Θεο (αν υπαρχει)-θα πηγαινα να τον ξεθαψω με τα ιδια μου τα χερια.

καταρχην να ευχαριστησω για την συμπαρασταση και για τις ευχες.Προς το παρον μονο κλαιω-γυρισαμε πριν απο λιγο απο το σημειο που επιλεξαμε να τον θαψουμε τον μικρουλακο.Δυσκολη φαση δεν πιστευα πως ποναει τοσο πολυ.
αν ηταν αρρωστος θα ηταν αλλιως αλλα τωρα τρελαινομαι στην ιδεα πως απο την μια στιγμη στην αλλη χαθηκε ο χοντρομπαλας μου.

αν απαντησω σε καποια απο τα σχολια που ειδα.Δεν εχω προβλημα με τους χοντρους ημουν και εγω καποτε χοντρη.Αλλα ανοιξα την πορτα και ειδα 2 ντουλαπες να με βριζουν και να με απειλουν.πως να το πω?

Οσον αφορα τις αποδειξεις και το δικαστηριο δεν ξερω-δεν τον ειδα τον μ...α. ομως το διαμερισμα επικοινωνει με 2 διαμερισματα εκατερωθεν.απο την μια ειναι ο μαλακας απο την αλλη ενα ζευγαρι που εμαθα σημερα τυχαια πως λειπουν διακοπες .....
Αυτο ειναι αποδειξη?
γιατι αν ημουν σιγουρη πως θα δικαιωθω και δεν θα απαλαγει λογω αμφιβολιων - μα το Θεο (αν υπαρχει)-θα πηγαινα να τον ξεθαψω με τα ιδια μου τα χερια.

ΚΙ όμως πονάει κούκλα μου και αύριο μεθαύριο θα πονάει ακόμα περισσότερο που δεν θα είναι δίπλα σου. Να θυμάσαι όμως ότι εσύ του πρόσφερες αγάπη όσο έζησε. Κάποια άλλα καθάρματα φέρθηκαν ανέντιμα.

ηδη μου λειπει τρελα.........................
νιαουριζω κιολας....τι αλλο να σου πω...καποιος πρεπει να νιαουρισει εδω μεσα ρε γμτ.....

Αχ βρε κορίτσι μου.
Πράγματι άτυχος ο Περικλάκος σου τι να πω. Δυστυχώς υπάρχουν και καθάρματα, που όπως είπα και σε άλλο post εύχομαι σε επόμενη τους ζωή να επιστρέψουν σαν ζώα και να βασανιστούν από κάποια άλλα ζώα.
Πονάει γλυκειά μου το καταλαβαίνουμε και θα είναι πάντα μια ανοιχτή πληγή κι ένα γιατί για τον άδικο τρόπο που πήγε το καημένο.
Λυπάμαι πάρα πολύ. Καλό σου ταξίδι Περικλάκο.

οπως ειπα κ πριν
εδω αφησαν ελευθερους τους μπραβους που φαγαν το παλικαρι στη μυκονο με το γατακι θα ασχοληθουν?

Αυτο ειναι αποδειξη?

Δεν καταλαβες τι εννοουσα , εννοω οτι ασχετα αν ηταν δυο ντουλαπες να σε βριζουν η δυο λεπτες αυτοι οι ανθρωποι επιτεθηκαν αδικα στο γατακι σου και εχεις καθε δικαιωμα να αμυνθεις δεν ειναι το θεμα αν εχεις προβλημα μα το παχος η οχι εδω αλλα οτι η μονη λυση για να παρουν ενα μαθημα ειναι η νομικη και το να τους βρισεις δεν κανει τιποτα ειναι πολύ μικροτερο το βρισιμο απο την αφαιερση μιας ζωης αυτο εννοω. Ξερω πως πονας αλλα νομιζω το σκεφτεσαι περιεργα το ολο θεμα αν θελεις εχω τηλ δικηγορου για να μαθεις τα δικαιωματα σου γιατι μαλλον δεν τα γνωριζεις

λες να του το σπασω δηλαδη?:hmm:

οπως ειπα κ πριν
εδω αφησαν ελευθερους τους μπραβους που φαγαν το παλικαρι στη μυκονο με το γατακι θα ασχοληθουν?

Αν ολοι σκεφτομασταν ετσι δε θα διεκδικούσαμε τίποτα φιλε κωστα και το μονο σιγουρο εινα οτι αυτο θα συθνεχιζονταν και ο καθενας θα μπορουσε να σου φολιασει τα γατια χωρις να αισθανεται κινδυνο. Οσοι περισσοτεροι δραστηριοποιούμαστε τοσα πιο πολλα θα πετυχουμε. Παραδειγμα οι δημοι ασχολουνται με τα σκυλια γιατι ενοχλουνται οι δημοτες απο δαγκωματα γαυγίσματα κλπ εν δειχναμε ενόχληση και απο τις γατες θα ασχολουνταν και με αυτες για στειρωσεις κλπκλπ . Εχουμε κι εμεις τη δυναμη μας οσο κι αν καποιοι δεν την εμπιστευονται

δε ξερω πιστευω πως δε βγενει τιποτα αφου δε θα φαει ποινη οποιος το κανε,ειναι σα να λεμε οτι επειδη ενας οδηγος προσφατα εχασε το διπλωμα του για λιγο καιρο επειδη ειχε χτυπησει ενα σκυλακο το πασχα,(νομιζω στη χαλκιδα ειχε γινει αυτο αν δε με απατα η μνημη μου)οτι δε θα ξαναχτυπηθει ποτε ζωακι στο δρομο.μη τρελαθουμε τωρα!δηλαδη ολοι οι οδηγοι θα σκεφτονται ρε συ αυτος ειχε χασει το διπλωμα του αρα θα το χασω κ εγω οποτε καλυτερα να μη χτυπησω το σκυλακι η γατακι μη τρελαθουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.οπως ολοι ξερουμε η καφριλα περισευει στην ελλαδα.τι να πω?αν νομιζετε οτι θα βγει τιποτα ας του κανει μυνηση οποιος εχει ψευδευσισεις οτι ζει στη σουδια η αμερικη η δε ξερω εγω που,ας κανει μηνυσεις.

το πρωτο που προσπαθουμε την στιγμη που πιστευουμε στην φολα κανουμε μια κινηση (εγγυημενη κινηση ) δινουμε ξιγο ξυδι στο ζωντανο και προκαλουμε εμετο εμεις στην Αμερικη διναμε ξυδι με γαλα προκαλει εμετο

οσο για τον "κυριο" τι να πω τα λογια περιτευουν :down:

'λυπαμαι"

το πρωτο που προσπαθουμε την στιγμη που πιστευουμε στην φολα κανουμε μια κινηση (εγγυημενη κινηση ) δινουμε ξιγο ξυδι στο ζωντανο και προκαλουμε εμετο εμεις στην Αμερικη διναμε ξυδι με γαλα προκαλει εμετο

οσο για τον "κυριο" τι να πω τα λογια περιτευουν :down:

'λυπαμαι"
Βασικά το πρώτο που κάνουμε για φόλα είναι ένεση ατροπίνης,γιατί το γάλα με ξύδι ή το λάδι μπορεί να το ξεκάνει κατευθειαν το ζώο.:down:

Βασικά το πρώτο που κάνουμε για φόλα είναι ένεση ατροπίνης,γιατί το γάλα με ξύδι ή το λάδι μπορεί να το ξεκάνει κατευθειαν το ζώο.:down:

μιλαμε τωρα να ειναι δευτερα βραδυ και εσυ χωρις ιδεα ιατρικης! εννοειται οτι δεν το πιεζεις το ζωο (εμεις στο εκτροφιο ειχαμε ατροπινη αλλα ο αλλος στην μεση του πουθενα τι θα κανει? υπαρχουν ειδη διλητιρου πυ τα σκοτωνουν σε 5 λεπτα ισως και σε λιγοτερο! θελει προσοχη η αλιθεια ειναι οτι σε γατα δεν το καναμε ποτε αλλα σε σκυλους επιανε ....... η αλιθεια ειναι να μην σου συμβει!!!!!!!!!

μιλαμε τωρα να ειναι δευτερα βραδυ και εσυ χωρις ιδεα ιατρικης! εννοειται οτι δεν το πιεζεις το ζωο (εμεις στο εκτροφιο ειχαμε ατροπινη αλλα ο αλλος στην μεση του πουθενα τι θα κανει? υπαρχουν ειδη διλητιρου πυ τα σκοτωνουν σε 5 λεπτα ισως και σε λιγοτερο! θελει προσοχη η αλιθεια ειναι οτι σε γατα δεν το καναμε ποτε αλλα σε σκυλους επιανε ....... η αλιθεια ειναι να μην σου συμβει!!!!!!!!!
Δεν είναι θέμα πιεσης,προκαλεί αναρρόφηση στους πνεύμονες το λάδι ή το ξύδι.Εμείς έτσι χάσαμε δύο ωραία σκυλάκια τύπου "λουκάνικο",ενώ με τρέξιμο γρήγορα στον κτηνίατρο μπορει να είχαν σωθεί...Είναι αλήθεια αυτό που λες,είναι να μη σου τύχει.

Δεν είναι θέμα πιεσης,προκαλεί αναρρόφηση στους πνεύμονες το λάδι ή το ξύδι.Εμείς έτσι χάσαμε δύο ωραία σκυλάκια τύπου "λουκάνικο",ενώ με τρέξιμο γρήγορα στον κτηνίατρο μπορει να είχαν σωθεί...Είναι αλήθεια αυτό που λες,είναι να μη σου τύχει.

αααα μικρα ειναι αυτα ρε συ μαθατε απο τι ηταν οι φολες φτιαγμενες?

αααα μικρα ειναι αυτα ρε συ μαθατε απο τι ηταν οι φολες φτιαγμενες?
Όχι ο μπαμπάς μου δεν είχε κουράγιο να τα πάει για νεκροψία.Αλλά ξέραμε ποιος το έκανε,και τον τρομοκράτησε.Ακομα δίπλα μας μένει,εξαιτίας του έχουμε τις περισσότερες ώρες τον Ιβαν δεμένο,για να μην του ρίξει τίποτα απο το τοιχάκι.

Όχι ο μπαμπάς μου δεν είχε κουράγιο να τα πάει για νεκροψία.Αλλά ξέραμε ποιος το έκανε,και τον τρομοκράτησε.Ακομα δίπλα μας μένει,εξαιτίας του έχουμε τις περισσότερες ώρες τον Ιβαν δεμένο,για να μην του ρίξει τίποτα απο το τοιχάκι.

κριμα επρεπε να μαθετε να του πηγαινατε ενα οραιοτατο γλυκακι με τα ιδια συστατικα ααααα συγνωμη θεωρειται προσχεδιασμενη δολοφονια εεεεεε???????:down::down::down:

κριμα επρεπε να μαθετε να του πηγαινατε ενα οραιοτατο γλυκακι με τα ιδια συστατικα ααααα συγνωμη θεωρειται προσχεδιασμενη δολοφονια εεεεεε???????:down::down::down:
Τουλάχιστον τώρα είναι γέρος και δε μπορει να κάνει τίποτα.Το καλύτερο του το έκανε ο Έκτορας, ο προηγούμενος γάτος μου,που πηδούσε το τοιχάκι,έχωνε την κεφάλα του κάτω απο τα στόρια,και έμπαινε στο δωμάτιο που τον ανέβαζαν για να βλέπει έξω.Δε χωνευει καθολου τα ζώα,και καθοταν δίπλα του όλη μέρα και του έσπαγε τα νευρα,γιατι δε μπορουσε να σηκωθει να τον διώξει.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back