Πάλη με το αμμοδοχείο

καλησπερα κι απο μας! βλεπω δεν ειμαστε οι μονοι.. και φυσικα αναφερομαι στον μικρο μου, τον μπηλιο, σχεδον 11μηνων. εχω παρατηρησει εδω και παααρα πολυ καιρο (απλως αμελησα να το συζητησω) οτι ακομα κι αν δε θελει να κανει την αναγκη του, παει στην αμμο τη σκαλιζει, ξαπλωνει μεσα, κυλιεται... μετα ισως κανει και την αναγκη του, ισως οχι! για οσους δε ξερουν, τον ειχα βρει περιπου 40ημερων μωρακι, κι εχοντας ηδη μια γατουλα υπερ-ενηλικη (18χρ) τον ειχα σε περιορισμενο χωρο εντος σπιτιου, λιγες ωρες τη μερα βεβαια.. και τις αλλες ωρες εκτος σπιτιου (τοτε ειχε μπει ιουνης κι ειχε ζεστες) παλι ομως σε περιορισμενο χωρο με πλεγμα, γιατι ηταν στη βεραντα και μιας κι ηταν μικρουλης φοβομουν μη μου χαθει οπως ειχε γινει με αλλο γατακι.. ο περιορισμενος χωρος ηταν 2*4 αν θυμαμαι καλα. φυσικα ασχολιομουν κι επαιζα καποιες ωρες μαζι του, και σιγα σιγα περιπου 3μηνων αρχισε να μη κρατιεται ουτε εκει, να θελει να εξερευνησει κι ετσι τον αφησα, παντα με ελεγχο να γυρισει φυσικα. μηπως ολο αυτο επαιξε ρολο στο κολλημα που χει με την αμμο; επισης, εδω και καιρο (απο τον γεναρη που χαθηκε πριν στειρωθει) του χουμε φτιαξει ενα ολοδικο του δωματιο εντος του σπιτιου με νερο/φαι/αμμο να κοιμαται εκει τα βραδια κι οταν ο καιρος δεν ειναι καλος, τις υπολοιπες ωρες ειτε ειναι μεσα κι ασχολουμαστε μαζι του (γιατι αλλιως θα ασχοληθει αυτος με τη Σουα μου) ειτε ειναι εξω και βολταρει. στη δικια του αμμολεκανη δεν εχω παρατηρησει αν το κανει, ομως σιγουρα τον εχω δει στις λεκανες που χρησιμοποιει η σουα, μηπως γι αυτο;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back