valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο valia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα.
24-08-10
00:20
Καλησπέρα,
πωπω έχω να σας επισκεφτώ πολύυυ καιρό..
Η γατουλίτσα μου πια κοντεύει τριών και είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια...
Σήμερα το απόγευμα στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Μεσογείων βρήκαμε ένα γατί, μικρούλι (20 ημερών λέω εγώ) να κλαίει και να σκούζει. Το περιμαζέψαμε φυσικά και το τυλίξαμε στα παλιά κασκόλ, τα μπουκάλια με το ζεστό νερό, το ταίσαμε και λίγο γαλατάκι, έκανε και λίγα τσίσα..
Δύο θέματα έχουν προκύψει όμως. Πρώτον, τα ματάκια του τα ανοίγει με δυσκολία και σαν να έχουν πολλές τσίμπλες (και σαν λευκό υγρό, δεν ξέρω τι είναι) και τα καθαρίζουμε με λίγο χαμομήλι. Εκτός από τσίμπλες, μπορεί αν είναι και κάτι άλλο πιο σοβαρό?
Φυσικά από την εξάντληση μάλλον, δεν πολυτρώει. Είναι και πολύ μικρό και μπορεί να δυσκολεύεται με το μπιμπερό.
Δεύτερον, δεν ξέρω τι να το κάνω!!! Η γάτα μου είναι ήδη ανάστατη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει εδώ και ευτυχώς θα την πασάρω στον φίλο μου για μερικές μέρες... Υπάρχει περίπτωση αν δυναμώσει και μεγαλώσει, να μπορεί αν ζήσει στον κήπο ή δεν θα μπορεί αν αντιμετωπίσει τα άλλα γατιά?
θα ήθελα πολυ΄τη γνώμη σας, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...
Αργά βέβαια το θυμήθηκα... Ελπίζω να ξαγρυπνάει κανείς σας......
πωπω έχω να σας επισκεφτώ πολύυυ καιρό..
Η γατουλίτσα μου πια κοντεύει τριών και είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια...
Σήμερα το απόγευμα στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Μεσογείων βρήκαμε ένα γατί, μικρούλι (20 ημερών λέω εγώ) να κλαίει και να σκούζει. Το περιμαζέψαμε φυσικά και το τυλίξαμε στα παλιά κασκόλ, τα μπουκάλια με το ζεστό νερό, το ταίσαμε και λίγο γαλατάκι, έκανε και λίγα τσίσα..
Δύο θέματα έχουν προκύψει όμως. Πρώτον, τα ματάκια του τα ανοίγει με δυσκολία και σαν να έχουν πολλές τσίμπλες (και σαν λευκό υγρό, δεν ξέρω τι είναι) και τα καθαρίζουμε με λίγο χαμομήλι. Εκτός από τσίμπλες, μπορεί αν είναι και κάτι άλλο πιο σοβαρό?
Φυσικά από την εξάντληση μάλλον, δεν πολυτρώει. Είναι και πολύ μικρό και μπορεί να δυσκολεύεται με το μπιμπερό.
Δεύτερον, δεν ξέρω τι να το κάνω!!! Η γάτα μου είναι ήδη ανάστατη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει εδώ και ευτυχώς θα την πασάρω στον φίλο μου για μερικές μέρες... Υπάρχει περίπτωση αν δυναμώσει και μεγαλώσει, να μπορεί αν ζήσει στον κήπο ή δεν θα μπορεί αν αντιμετωπίσει τα άλλα γατιά?
θα ήθελα πολυ΄τη γνώμη σας, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...
Αργά βέβαια το θυμήθηκα... Ελπίζω να ξαγρυπνάει κανείς σας......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
24-08-10
00:56
γεια σου!καλα εκανες και το πηρες το μικρουλι!εγω λεω να το πας σε γιατρο αν γινεται για να σου πει τι εχουν τα ματακια του,αν και απ οτι καταλαβα ολα σχεδον τα μικρα εχουν ρινοτραχειτιδα.αυτος θα σου πει και την ηλικια,αν εχει καποιο αλλο προβλημα και πως θα το φροντισεις σωστα.εσυ δεν μπορεις να το κρατησεις?η γατα σου δεν δεχεται αλλη γατα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
24-08-10
01:01
Το πιθανότερο είναι να έχει ρινοτραχειτιδα, καλά κάνατε και το έχετε στα ζεστά γιατί μπορεί να έχει και πυρετό. Αλλά αύριο καλυτέρα στον κτηνίατρο, που θα του κάνει αντιβίωση ή θα σας δώσει μια κρέμα να του βάζετε. Κατά τ' άλλα υπάρχει γάλα για γατάκια στα πετσοπ, αλλά νομίζω είναι αρκετά μεγάλο και για τροφή, ίσως κανένα πατέ για μωρά ή με βιταμίνες όπως το a/d.
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kiki808 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 271 μηνύματα.
24-08-10
03:54
περαστικούλια στρο μπεμπάκι...
giotoulini
Νεοφερμένο μέλος
Η γιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
24-08-10
22:15
Μην ανησυχείς θα προσαρμοστεί στον κήπο, ίσα ίσα που θα είναι στο φυσικό της περιβάλλον.. Πρέπει να είσαι περήφανη γι' αυτό το καλό που κάνεις.. Και εγώ όλα τα γατάκια που έχω, ήταν για κάποιους σπουπίδια...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων