pondikis
Νεοφερμένο μέλος
Του αρεσει να παιρνει τα παιχνιδια του (και τα δικα του και των σκυλων) τα βαζει μεσα στο μπωλ του νερου και με το ποδι του αρχιζει το "ανακατεμα".
Βαζει πανω απο ένα παιχνιδι τη φορα μες το μπωλ κι αν του τα βγαλω, τα ξαναπαιρνει με το στομα του και τα ξαναβαζει μεσα..!
Θελει να μου πει κατι ή απλα του αρεσει σαν παιχνιδι;
Το κανουν και τα δικα σας γατουνια αυτο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα welcome to the club!!!!Ο μικρουλης μου έχει μια αστεία συνήθεια:
Του αρεσει να παιρνει τα παιχνιδια του (και τα δικα του και των σκυλων) τα βαζει μεσα στο μπωλ του νερου και με το ποδι του αρχιζει το "ανακατεμα".
Βαζει πανω απο ένα παιχνιδι τη φορα μες το μπωλ κι αν του τα βγαλω, τα ξαναπαιρνει με το στομα του και τα ξαναβαζει μεσα..!
Θελει να μου πει κατι ή απλα του αρεσει σαν παιχνιδι;
Το κανουν και τα δικα σας γατουνια αυτο;
Kλασσική περίπτωση γάτας

Το έχω διαβάσει αλλά και ακούσει πολλές φορές!
Και εμένα η δικιά μου ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνει,δεν προλαβαίνω να της δώσω κάποιο παιχνίδι,τσούπ μέσα στο μπώλ του νερού
(μερικές φορές το βρίσκω και στο μπώλ με τις κροκέτες,ανάλογα τα κέφια
).Έχω παρατηρήσει,οτι αυτό το κάνει ΚΥΡΙΩΣ με τα παιχνιδάκια που καλύπτονται φυσικό τρίχωμα ή αληθινά φτερά,όπως τα ποντικάκια,ή τα φτερά διαφόρων ειδών.Τα παιχνίδια της πλέον,τα έχουμε μετονομάσει σε παιχνίδια μιας χρήσεως
,αφού μόλις τα βουτήξει στο νερό,κολλάνε οι τρίχες μεταξύ τους,βγάζουν και κάτι χρωστικές και τα πετάμε!Ο φίλος μου,μία φορά που το συζητούσαμε, μου είπε πως σε κάποιο ντοκιμαντέρ είχε δεί,πως όλα τα αιλουροειδή όταν σκοτώσουν τη λεία τους,πηγαίνουν και τη ρίχνουν σε νερό ώστε να μήν αφήνει μυρωδιά τριγύρω, με σκοπό να την καταβροχθίσουν με την ησυχία τους,χωρίς να προσελκύσει η μυρωδιά κι άλλα ζώα.
Αφού η τάση αυτή υπάρχει σαν ένστικτο και στις γάτες,μάλλον εξηγείται ο λόγος που ρίχνουν κυρίως τα παιχνίδια,στο νερό!Απο τη στιγμή που το κυνηγάνε,είναι η λεία τους!!!
Μία φορά η δική μας,είχε πάρει ένα μικρό ποντικάκι,το είχε ρίξει στο νερό,είχε μαλακώσει το δέρμα,κρατώντας το με τα νύχια και τραβώντας το με τα δόντια,κατάφερε και το αποκόλλησε τελείως απο τον πλαστικό σκελετό!Απλώς την έβλεπα να παίζει με μανία,δεν είχα προσέξει τι ακριβώς κάνει,ώσπου ξαφνικά τη βλέπω να μασάει κάτι σα τσίχλα!
Ήταν ολόκληρο το κομμάτι του δέρματος που είχε αποκολλήσει απο το πλαστικό ποντικάκι που προφανώς,το αντιμετώπιζε ως λεία!Φυσικά απο τότε,όταν της δίνω κάποιο τέτοιο παιχνιδάκι όσο παίζει,της μαζεύω το μπώλ με το νερό!
pondikis
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο να δεις θα είναι!χαχαχα welcome to the club!!!!
Ο φίλος μου,μία φορά που το συζητούσαμε, μου είπε πως σε κάποιο ντοκιμαντέρ είχε δεί,πως όλα τα αιλουροειδή όταν σκοτώσουν τη λεία τους,πηγαίνουν και τη ρίχνουν σε νερό ώστε να μήν αφήνει μυρωδιά τριγύρω, με σκοπό να την καταβροχθίσουν με την ησυχία τους,χωρίς να προσελκύσει η μυρωδιά κι άλλα ζώα.
Μαλλον θελει να οικειοποιηθει με αυτον τον τροπο τα παιχνιδια που βρισκονται μεσα στο σπιτι!
Φυσικά απο τότε,όταν της δίνω κάποιο τέτοιο παιχνιδάκι όσο παίζει,της μαζεύω το μπώλ με το νερό!![]()
Καλη ιδεα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Και εμενα το εκαναν..κυριως μικρα.Ειδικα ο μπουκακος μου...με το που εβλεπε το μπαλακι του..κατευθειαν στο νερο..μαλιστα..εβγαζε και φωνουλες..![]()

Το απολάμβανε το αγόρι!

stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος

pondikis
Νεοφερμένο μέλος

Εχει ξετρελαθει!
Τα εβαλε αμεσως μεσα στο νερο και αρχισε να παιζει

Του αρεσει μαλλον που επιπλεουν γιατι καθετε και τα κοιτάζει για ώρα!
Αυτα τουλαχιστον δεν χαλαν με το νερο οποτε μπορει να παιζει αφοβα, σωστά;
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εγώ κάνω κάτι άλλο: παίρνω τα παιχνίδια μου και τα ρίχνω από το παράθυρο της σκάλας μερικές φορές. στο νερό μου δεν τα βάζω, γιατί είναι μικρό το μπολάκι και χωράει μόνο το ένα μου ποντικάκι αλλά δεν το βάζω μέσα.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα εβαλε αμεσως μεσα στο νερο και αρχισε να παιζει
Του αρεσει μαλλον που επιπλεουν γιατι καθετε και τα κοιτάζει για ώρα!
Αυτα τουλαχιστον δεν χαλαν με το νερο οποτε μπορει να παιζει αφοβα, σωστά;
χαχαχαχαχα

απίστευτος γάτος,ανέβασε κανένα βιντεάκι να τον δούμε πώς παίζει!
θεός ο γατούλης σου!Στη φωτογραφία του άβαταρ είναι ο γατος για τον οποίο μιλάμε?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool