Πάμε Χαβάη ή κάπου πιο κοντά

fantom-girl

Δραστήριο μέλος

Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα.
λοιπον κοριτσια εδω ποσταρουμε επειδη θελουμε να χαιρετισουμε για καλοκαιρινες διακοπες

κανω εγω την αρχη και σας χαιρετω την Τεταρτη φευγω για Πλαταμωνα πηρα εισιτιριο χωρις επιστροφη χαχα για οποιον ενδιαφερεται θα ειμαι στον Αγιο παντελεημονα και σας περιμενω ολους για καμπινγκ και καφε και για φαγητο το οποιο αποτελειται απο ψαρια καρπουζια και λαχανικα χιχιχιχιιιι

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίο θέμα!!!:up:

Λοιπόν, να σας χαιρετίσω και γω με τη σειρά μου....φεύγω αύριο απόγευμα για Χαλκιδική:up:....επιστρέφω αρχές Σεπτέμβρη:P:D.....αλλά θα μπαίνω που και που μαζί με την μάγισσα από ιντερνετκαφέ...έτσι για να σας προλαβαίνουμε με τα 2.596.857.467.366 μηνύματα:blink::blink: που θα έχετε γράψει ως τότε!!!:lol:
Φυσικά και είστε όλοι καλεσμένοι να έρθετε μια βόλτα να μας δείτε!!!;):cool:
Φιλάκια πολλά και να περνάτε καλά όπου και να είστε!!!!!:hello::):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίο θέμα!!!:up:

Λοιπόν, να σας χαιρετίσω και γω με τη σειρά μου....φεύγω αύριο απόγευμα για Χαλκιδική:up:....επιστρέφω αρχές Σεπτέμβρη:P:D.....αλλά θα μπαίνω που και που μαζί με την μάγισσα από ιντερνετκαφέ...έτσι για να σας προλαβαίνουμε με τα 2.596.857.467.366 μηνύματα:blink::blink: που θα έχετε γράψει ως τότε!!!:lol:
Φυσικά και είστε όλοι καλεσμένοι να έρθετε μια βόλτα να μας δείτε!!!;):cool:
Φιλάκια πολλά και να περνάτε καλά όπου και να είστε!!!!!:hello::):):)

Ναι καλή μου άντε γιατί έχω πήξει μονην μου εκέι άντε να έρθεις και να βρεθούμε με το κάλό

Καλές διακοπές λοιπόν και από μένα....

Eγώ πάλι εδώ μέχρι τον Αύγουστο

Eγώ πάλι εδώ μέχρι τον Αύγουστο

Αχ τυχερή είσαι..Εγώ μάλλον δεν θα πάω διακοπές εφέτο!!!:(Που να βρώ κι άλλα λεφτά.Μπορει να πεταχτώ στον ξωχικό καμιάς φίλης αλλά δεν βλέπω για περισσότερο από 2 μέρες!!:(:(Δεν πειράζει..Θα κάνω διακοπές τα Χριστούγεννα και έφυγα και Πάσχα!:up:

:)εγω θα μεινω εδω ...
για τα ραγντολια ρε γαμωτο χιχιχι
αλαλ 4 μερουλες λεω να τα δωσω ολα..
καπου που δεν εχει αποφασιστει ακομη...νιουκ νιουνιουκ!!!

αντε με το καλο οσοι φυγατε να πατε και να μας ερθετε ανανεομενοι!:)κι εγω ετσι σκαστα θα φευγω τριημερα, τετραημερα....φιλια σε ολους:D

Και εγω δυστυχως μονο μικρες αποδρασεις διημερα και τριημερα για μπανιο το υπολοιπο στο κτημα μας που δεν εχει κοντα θαλασσα.:hmm:
Αλλα και που θα ξεκουραστω επιτελους για 20 περιπου μερες μου φτανει:up: Α ξεχασα εχω και να επισκεφτω κατι μικρουλια μωρακια βρετανακια μπλε που εχω παθει ερωτα μαζι τους:inlove::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back