Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
). Επίσης στην αυλή υπάρχει ένα πολυτελέστατο ξύλινο σπιτι για σκύλο, με προσωπική αυλή κλπ, είναι μεγάλο για εναν μεγαλο τσοπανοσκύλο, αλλά μένει τώρα αλλού, οποτε φανταζεστε ποσο μεγαλο θα ειναι για μια γατα. Εκει σκοπευω να βαλω τα πραγματα της ωστε να μενει. Το πρωτο θέμα είναι ο κίνδυνος. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω κάπου να μείνει για καλοκαίρι. Ευελπιστώ ότι επειδή θα είναι στειρωμένη, πανέξυπνη, και θα είναι φοβισμένη απο το νέο περιβάλλον και τους θορύβους, δεν θα πλησιαζει στον δρομο και στα αμαξια αλλα θα μένει στην σκάλα, κοντά μου, και στο χωράφι(τρελαίνεται για κουνέλια). Επίσης στην αυλή έχει ερθει αυτόκλητος έναν γατούλης εδώ και μήνες, και παρότι γυρνάει όλη μέρα δεν έχει πάθει κάτι, ούτε πάει κατα το δρόμο. Ελπίζω δηλαδή ότι θα την "διδάξει" και θα τον μιμηθεί στα κατατόπια. Τέλος πάντων στο θέμα αυτό μόνο τον σταυρό μου μπορώ να κάνω, αν ξέρετε εσείς κανα κόλπο πειτε μου..Το άλλο θέμα είναι οι πρώτες νύχτες. Θα πρέπει να κοιμηθεί κάτω στο σκυλόσπιτο. Στο μπαλκόνι δεν θα μπορεσει να έρθει γιατι θα εχει κλειστή πόρτα το βραδυ και μέσα στο σπίτι με τίποτα (η μανα μου είναι παθολογικα φοβισμένη με τα ζωα, δεν θελει καμια επαφη). Οποτε αν σκεφτουμε το νεο περιβάλλον θα είναι σίγουρα μεσα στο στρες και θα κλαει να την πάρω. Υπάρχει κάποιο κόλπο για να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. Μπορεί να λυθεί με το βάλω κάποια μπλούζα μου που ναχει έντονα την μυρωδιά μου; Ξέρετε κάτι άλλο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
(και σίγουρα το να ελπίζουμε απλώς δεν είναι και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια κάποιου που αγαπάμε -σκέψου λίγο: θα άφηνες ποτέ ένα νήπιο σε τέτοιο χώρο, απλώς με την ελπίδα να του "κόψει" και να μη βγει στο δρόμο; )Στη θέση σου, θα την κρατούσα μέσα στο σπίτι, περιορισμένη στο δωμάτιό μου μόνο, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να έρθει σε επαφή με τη μητέρα σου, αφού δεν τη θέλει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
εγω το βρησκω πολυ επικυνδινο προστα στο δρομο...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το ιδανικότερο θα ήταν μέσα ή έστω στο μέρος του σκύλου με περίφραξη....

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
δεν ξερω σιγουρα...αλλα πιστευω θα βοηθισει να παρεις μαζι το κρεβατι της τα παιχνιδια της...ισως καποιο παιχνιδι με τροφη να ασχολιθει και ναμην επικεντοθει στο οτι λυπεις....
aretha
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εσένα μπορεί να μην κοιμηθεί ούτε την μέρα εφόσον δεν νοιώθει άνετα. Μόλις συνηθίσει στο νέο περιφραγμένο μέρος.. θα την δείς να σαπίζει την μέρα σε μια σκιά.
Ναι τα παλιά της πανάκια ή δικό σου ρούχο βοηθούν κάπως την προσαρμογή. Αλλά αυτό συνήθως μετράει όταν είναι μωρά...
Τώρα θα την πιάσει το κυνηγετικό της ένστικτο και δεν θα κλείσει μάτι....
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Αν και οταν ειναι εξω το μονο που κανει ειναι να καθετε στο ηλιο
My Amelie
Νεοφερμένο μέλος
Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, αλλά η εμπειρία από γάτες που βγάινουν στο δρόμο και σκοτώνονται είναι....άσχημη.......

Μου έχουν σκοτωθεί 2 γατούλες έτσι..στον δρόμο... Ο Τόμυ και η Μπλάνκα .....Κι εγώ έλεγα θα συνηθήσουν έξω....αλλά έκανα λάθος...
Βέβαια η μόνη που έχει επιβιώσει έξω τόσα χρόνια (γιατί βγαίνει και έξω από την αυλή και βολταρει συνέχεια κλπ.) είναι η Λουιτζίνα μου!.....

Φτου, φτου μην την ματιάσω βέβαια!!!......η οποία είναι αισίως.......9 χρονών!....και μαμά της Amelie!!!!!
Θα μου πεις γιατί δεν τις έβαζα σπίτι (αφού ήξερα...)....?
Η απάντηση εδώ είναι κοινή με την δική σου........ Η μαμά μου δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτεί....
Ξέρεις όμως κάτι....... παλιά η μαμά μου δεν ήθελε να τις βλέπει αλλά περνώντας ο χρόνος....άλλαξε και τις έχει αγαπήσει!
Αφου να φανταστείς όταν λείπω π.χ. ένα σαβ/κο από το σπίτι είναι η ....νταντά της Amelie μου
(τώρα μένω με τον άντρα μου)!!!!....Την προσέχει και την νοιάζεται....
Οι γάτες μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να τους αγαπήσει.......
...εξηγησέ της τους κινδύνους που διατρεχει έξω.....
πές της ένα "αθώο" ψεματάκι εστω......ότι προσωρινά..για λίγο.. πρέπει να την έχεις μέσα....

Αν την ζήσει όπως εσύ, μέσα στο σπίτι,.....πιστεύω θα αναθεωρήσει την γνώμη της.....

Εύχομαι να βγάλεις άκρη και η μαμά σου να την δεχτεί στο σπίτι!!
Μήπως να τις μιλήσουμε κι εμείς λίγο να την ενθαρύνουμε????!
Περιμένουμε τα νέα σου!.........

Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Καλα δε θα σκασει το κακομοιρο ολη μερα μεσα στο σπιτι του σκυλου? Εχει και ζεστη τωρα, ειναι τουλαχιστον κατω απο κανενα δεντρο το σπιτακι αυτο? Φοβαμαι μη σου αγριεψει αμα ειναι κλεισμενη συνεχεια εκει μεσα ενω ακουει τοση φασαρια απ εξω...Επιπλεον, οταν λες οτι θα την αφηνεις καμια ωρα με επιβλεψη εξω να παιζει, τι εννοεις? Υποθετω οτι δεν πιστευεις πως θα τις ανοιξεις την πορτα και αυτη θα αρχισει να βολταρει σιγα σιγα σαν ανθρωπος...Συνηθως στους ανοιχτους χωρους τους αρεσει να τρεχουν και να εξερευνουν και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση μολις περασει μια ωρα να την ξαναβαλεις μεσα χωρις προβληματα...Δεν ξερω, μου ακουγεται πολυ επιφοβη ολη η κατασταση...Δεν υπαρχει δυνατοτητα να την αφησεις στο διαμερισμα σου και να πηγαινεις εσυ (η καποιος αλλος) να την επιβλεπει μια-δυο φορες την εβδομαδα???
Eτσι κανει η δικια μου αλλα ειναι Περσιας και δεν εχει τ αισθημα του κυνηγου κτλ
'Το μικρο δεν τ εχω παει κατω αλλα οταν παμε δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει μονο του εξω αλλα ουτε και με εμενα μπαλκονι και πολυ ειναι
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ζει πολυ προσεκτικα και μια χαρα και εχει ηρεμησει πολυ εξαλλου, δεν ειναι τα διαμερισματα για γατες τελικα. Μαλλον τις υποτιμουμε, ειναι πολυ πιο ικανες στην επιβιωση απο οτι νομιζουμε. Σκοτωσε και τα πρωτα της ποντικια, με εκανε περηφανο.υ.γ. τελικα βολταρει σιγα σιγα σαν ανθρωπος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool