Πάνες για γάτα

Φιντέλ

Νεοφερμένο μέλος

Η Φιντέλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,
έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας... Μία φίλη έχει υιοθετήσει μία γατούλα (τώρα 7 μηνών) με παράλυση στα πίσω πόδια (φρόντισαν γι΄ αυτό “άνθρωποι” με αεροβόλο). Εν αναμονή της εγχείρησής της έχουμε το εξής πρόβλημα. Η γατούλα λερώνεται και ως εκ τούτου η μαμά της είναι με μια σφουγγαρίστρα στο χέρι. Για την εγχείρηση όμως θα φιλοξενηθούν σε σπίτι στην Αθήνα και δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τους οικοδεσπότες... Ξέρει κανείς αν υπάρχουν πάνες για γάτες; Δοκιμάσαμε αυτές που είναι για μικρά σκυλιά αλλά η μικρούλα είναι μοντέλο και τις πέφτουν τεράστιες... Αν ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε εδώ στην Αθήνα θα μας υποχρεώσετε... Είναι κρίμα να κρατάμε το κακόμοιρο το γατάκι κλεισμένο σε μια γατοφόρο για τόσο καιρό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω για πάνες...
Αυτό που ξέρω σίγουρα ειναι οτι μπορείς να πάρεις κάτι σαν πλακέ σερβιέτες.. απορροφητικο ...που είναι για το κρεββάτι, και να τις βάλεις στο κλουβάκι της...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω για πάνες...
Αυτό που ξέρω σίγουρα ειναι οτι μπορείς να πάρεις κάτι σαν πλακέ σερβιέτες.. που είναι για το κρεββάτι, και να τις βάλεις στο κλουβάκι της...:/:

Αυτές τις χρησιμοποιούμε ήδη αλλά απαιτείται να μένει η μικρή συνεχώς σε ένα μέρος...

Το ξέρω...
το μόνο ίσως, αλλά και παλι...
είναι να φτιάξεις μια εσύ... και ΚΑΠΩΣ να την κολλήσεις...

Εκτός και αν μπορέις να την αφήνεις χωρίς, και κάθε φορά που τρώει μετά απο λίγο να την βάζεις πανω σε μία πάνα ή αμμο...

Το ξέρω...
Εκτός και αν μπορέις να την αφήνεις χωρίς, και κάθε φορά που τρώει μετά απο λίγο να την βάζεις πανω σε μία πάνα ή αμμο...

Θα κάνω πειράματα μάλλον... Δυστυχώς δεν είναι τακτική στο πότε κάνει τη βρωμοδουλίτσα της... :/:

Κατάλαβα...
Το καταλαβαίνεις πάντως όταν ενα γατάκι θέλει να παει....
Είναι ανύσηχο... στριφογυρνάει... και παει σε γωνίες και μέρη να κρυφτεί.. και κάνει πως σκάβει...

Δυστυχώς ούτε αυτό προλαβαίνει ούτε εμείς...

:(....
Τότε... ή θα περιορίζετε στο κλουβάκι του ή θα τρέχετε με την σφουγγαρίστρα... μέχρι την εγχείρηση....

Γιατί και Μαγκάιβερ να γίνεις και να του κολλήσεις μια "πανα"..
δεν το βλέπω άνετο να τα κάνει.....:hmm:

Μπορείς να το βάλεις και σε ένα ακίνδυνο δωμάτιο πχ Μπάνιο....

Αργεί η επέμβαση???

Θα γίνει μέσα στην επόμενη βδομάδα... Σε ξένα sites έχω βρει... Στην πατέντα μας βλέπω να καταλήγουμε...

ΟΚ καλή τύχη!!! :up:
Και βγάλε και καμία φώτο γιατι υποψιάζομαι οτι θα είναι γλύκα!!!! :redface: :)

Δεν ξέρω οι πάνες για νεογέννητα μωράκια...... :hmm: ποσο μικρές είναι.....
και ανατομικά αν κάνουν....
(μπορείς να κόψεις και να ράψεις... --- λέω τώρα...) :hmm:

Υπάρχουν πάνες για γάτα!! :up: Ελπίζω να υπάρχουν ακόμα, δηλαδή. Δες εδώ.

Ολόκληρη η παλιά συζήτηση εδώ.

Εγώ πάντως στην γατούλα που φιλοξενώ της πήρα πάνες για μικρά σκυλάκια που είναι 60χ60

τα γνωστα και κακοφημα (επειδη πολουν ζωακια) πετ σιτι εχουν αλλα μονο στα μεγαλα δηλαδη στη λεωφορο κηφισιας....και στα βρηλισια στη λ.πεντελης:/:

εχει κανεις καποια φωτο απο αυτο που ψαχνουμε? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back