Σπύρο το υγειονομικό δεν έρχεται όπου ταΐζονται γατιά. Ούτε με το πρόσχημα της αρρώστιας. Δυστυχώς για αυτά που λες ότι κάνει νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν τυχόν απειλήσει για φόλες κτλ τότε μπορείς να κινηθείς νομικά και αυτά θα τα βρεις στο θέμα: Πάντα υπάρχει ένας τρελός γείτονας. Μάλλον εκεί θα μεταφερθούν και αυτά τα μηνύματα δηλαδή. Προς το παρόν μόνο παράπονα για αυτά που κάνει σε εσάς μπορείτε να κάνετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Κενοί ανθρωποι που δεν εχουν με τιποτα να ασχοληθούν. Αυτες οι γριές συνηθως ειναι ετσι επειδη οπως λες και συ δεν τους δινει κανεις σημασια γιατι ακομα και η οικογένεια τους δεν μπορει να τις αντέξει. Εγω θα ελεγα να συνεχίσεις να ταιζεις τα γατια και γιατι οχι ισως να δοκιμαζες να αλλάξεις θεση στα μπωλ με το νερο και το φαγητο. Μηπως έχετε θεση για πάρκινγκ που να ανήκει σε σας και να τα βάλετε εκει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyros1
Νεοφερμένο μέλος
Η πολυκατοικία δεν έχει parking. Αλλά ακόμα και αν τα αλλάζαμε, αν σκεφτείς πως η συγκεκριμένη καταλαβαίνει πότε κατεβαίνει το ασανσέρ από τον όροφο που είμαστε και βλέπει από τη θυροτηλεόραση, θα ήταν άδικος κόπος. Πρόσφατα άφηνε επίτηδες ανοιχτή τη βρύση που έχουμε στην αυλή, για να φανεί οτι την ξεχνάει η μητέρα μου επειδή βάζει νερό στα μπολ με τις γάτες.
Η γυναίκα προφανώς έχει και παραπάνω προβλήματα για να σας παρακολουθεί έτσι. Αλλά ειλικρινά χωρίς την βοήθεια των άλλων ενοίκων δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις. Τα γατιά κι εγώ θα συνέχιζα να τα ταΐζω. Κοίτα κι εγώ έχω ένα γείτονα που δεν τα θέλει, τα διώχνει, μαλώνουμε κτλ. Αλλά τόσα χρόνια δεν έχει κάνει ούτε απειλή ούτε κάτι πιο δραστικό. Απλά απέκτησα εγώ τσαγανό και τον αγνοώ και ενίοτε τον αντιμετωπίζω. Αλλά δεν είναι ψυχασθενής όπως στην περίπτωση σου.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε ναι αυτο ειναι ψυχασθενεια. Δεν εχει με τι να ασχοληθεί εκτος απο το να εξαπολύει την κακια της. Τωρα την θυροτηλεοραση τι την θελει μεγαλη γυναικα?
Και γω που τσακωθηκα με μια γριά που έμενε 2 στενά πιο κατω σύγχυστηκα και την έβρισα και μου λεει ο αντρας της ´επρεπε να εχεις σεβασμό μεγαλη γυναικα ειναι ´ Χαχα εκει θύμωσε με τον άντρα της και έφυγαν και ειχε κ το θράσος ο γέρος που του ειπα οτι δεν εχει τρόπους και έβριζε κ μου λεει ειρωνικά ´εσυ εισαι της οξφορδης!´ ακομα λιγο ηθελα και θα ορμουσα. Ειναι τόσοι οι τρελοί που πια ψάχνεις τους νορμαλ. Δυστυχως θα πρεπει να τα ανεχτεις και να τους αγνοησεις αφου δεν βλεπω αλλη λύση. Δεν βγαζει πουθενα με το να τους επιτειθεσαι γιατι παλι ανθρωποι δεν θα γινουν ποτε. Αντίθετα γινονται πιο ζωα απο οτι ηδη ειναιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ζήτα και συγνώμη από τα ζώα, επειδή τα προσβάλεις !Αντίθετα γινονται πιο ζωα απο οτι ηδη ειναι

Έχω κι εγώ μια τέτοια γειτόνισσα (στο διπλανό διαμέρισμα μένει, μια πόρτα μας χωρίζει) που ξέρει τι γίνεται σε ακτίνα χιλιομέτρων από τη γειτονιά..
"Πειραγμένη" για τα "σίδερα" που λέμε, αλλά τουλάχιστον δεν πειράζει τα ζώα.
Άνθρωποι που δεν έχουν δική τους ζωή και ζουν μέσα από τη ζωή των άλλων, προτιμώντας να τους την κάνουν δύσκολη και δημιουργώντας διαρκώς προβλήματα με κάθε τρόπο

Το θέμα με τη δική σου είναι οτι την υποστηρίζουν σύζυγος και γυιός, υποθέτω γιατί έχουν κολλήσει τη δική της λόξα, ενώ οι υπόλοιποι γείτονες παραμένουν αδιάφοροι.
Δύσκολη περίπτωση και καλά κάνεις που δεν θέλεις να μπλέξεις τη δική σου οικογένεια, γιατί δεν βρίσκεις άκρη με τέτοιους ανθρώπους.
Ακόμα καλύτερα που πήγες στο τμήμα ώστε να καταγράψουν το περιστατικό κι αν μπορέσεις να την πιάσεις επ'αυτοφόρω και να τη φωτογραφίσεις με το κινητό σου όταν κάνει τις ασχήμιες της, θα βοηθούσε σε περίπτωση που κάνεις καταγγελία.
Αν εύρισκες ένα χώρο να ταίζεις τα γατάκια , που η εν λόγω να μην έχει οπτική επαφή μαζί του, ώστε να μην εξάπτεται κι εκείνα να κινδυνεύουν λιγότερο?
Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αλλά δες εδώ τι κάνουμε σε περίπτωση που κάποιος μας απειλεί για το τάισμα των αδέσποτων.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

Με αυτο τα ειπες ολα. Οντως τα πρόσβαλα γιατι αυτα ειναι αθώες ψυχές χωρις κακια. Οι ρόλοι εχουν αντιστραφεί μαλλον. Συνηθως αυτες οι αργόσχολες κακές κυριουλες ειναι γυναικες κιολας. Ζουν για να παρακολουθούν το καθετί. Ποιος μπήκε ποιος βγηκε ποιος μιλησε τι ειπε...
Και κάτι ακόμα, προφανώς τα έχω όλα καθαρά και σένια στο σημείο εκείνο, αλλά ο γείτονας διαμαρτύρεται πως οι γάτες πάνε και κάνουν την ανάγκη τους στον δικό του κήπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής όπως αναφέρει το άρθρο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτο να του πεις.Και να του δειξεις τον νομο σε φωτοτυπια..οτι οχι μονο δεν απαγορευεται να ταιζουμε τα αδεσποτα,αλλα ο νομος το προτρεπει κιολας.Και αν σου πεταξει την τροφη θα τον καταγγειλεις,και αν παθουν κατι τα ζωα,θα καταθεσεις ακριβως τις απειλες του.
Σωνει πια με τον καθε βλαμενο.
ΥΓ.Μην δειξεις φοβο.Παρτον απο τα μουτρα και πεστου οτι αλλαξαν τα πραγματα πλεον με τον νεο νομο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και να ευχεται να επισκεπτονται οι γατες τον κηπο του,διοτι αν δεν τον επισκεπτονται..να ερθει μετα να μας πει ποσα ποντικια μετραει.
Και τελοσπαντων..αν δεν θελει να μπαινουν ζωντανα στον κηπο του,ειναι υποχρεωμενος να τον περιφραξει καλα.ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.Ουτε να απαγορευει την υπαρξη των ζωντανων πλασματων εκτος του εαυτου του.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ε ναι.Πολυ πιθανον καν να μην μπαινουν οι γατες στον κηπο του,αλλα απλα ειναι απο αυτα τα ανθρωπιδια που δεν γουσταρουν να βλεπουν αλλους να φροντιζουν κατι αλλο,εκτος του εαυτου τους.Α τον έχει περιφραγμένο τον κήπο. Γι'αυτό λέω πως έιναι θρασύτατοι και θέλουν μόνο φασαρίες να κάνουν.
Οπως και να εχει..η υπαρξη αλλων ζωων εκτος του ανθρωπινου ειδους δεν απαγορευεται,ουτε απαγορευεται να ταιζουμε αδεσποτα,το αντιθετο , για να μην του χεζουν τον κηπο.Ας κανει ακομα καλυτερη περιφραξη και ας απαγορευεσει και στα πουλια να πετανε πανω απο τον κηπο του,επισης και στα ποντικια να σουλατσαρουν.Ε μα πια με τον καθε ανωμαλο και ηλιθιο.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
tammy
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμη ένα τέτοιο περιστατικό με ένα αδέσποτο λυκόσκυλο που το προστάτευα ,όπως και άλλοι στη γειτονιά και ανήμερα του γάμου μου το βρήκα νεκρό έξω από την πόρτα της αυλής μέσα στα αίματα.Εύχομαι να μην τύχει σε κανένα σας.Σπάραξα ,δεν μπορούσαν να με ηρεμήσουν,έγινα νύφη πενθόντας.
tammy
Νεοφερμένο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool