πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Η πολυ φιλοζωη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
28-11-08
12:14
Παντως για ενα πραγμα θα ηθελα να εχω πολλα λεφτα να ειχα μια μονοκατοικια σε ενα μεγαλο κτημα και να τα ειχα ολοα εκει μεσα να μην εδεινα ουτε ενα αλλα δοξα το Θεο μεχρι τωρα οτι ζωακι εχω βρει παντα παει σε καλη οικογενεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
28-11-08
12:37
Αυτό το όνειρο πιστεύω το έχουμε όλοι εδώ μέσα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
28-11-08
12:50
Ναι ...είναι όνειρο ζωής από την μικρή μας ηλικία
Νικολέτα έφτασες τα 5000 μην!!!!
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα.
28-11-08
13:21
Κι εγω αυτο το ονειρο εχω! στο διαμερισμα που ειμαι τωρα με 2 γατες ειμαστε full. Και παντα οταν βρισκω κανενα γατακι η σκυλακι ονειρευομαι τη μερα που θα εχω ενα σπιτι με κηπο μακρια απο δρομους και αυτοκινητα, και θα τα μαζευω οοολα τα ζωακια!!αχ.....
Αν και αν γινει αυτο, και εκπληρωθει το ονειρο θα πρεπει να περασω το αλλο εμποδιο που λεγεται Ιγνατης (o μελλοντικος αντρας μου). Οχι οτι δε τα θελει, απλα με εχει φοβηθει το ματι του και αντιδρα αρνητικα οποτε θετω το θεμα ζωολογικος κηπος!!

Αν και αν γινει αυτο, και εκπληρωθει το ονειρο θα πρεπει να περασω το αλλο εμποδιο που λεγεται Ιγνατης (o μελλοντικος αντρας μου). Οχι οτι δε τα θελει, απλα με εχει φοβηθει το ματι του και αντιδρα αρνητικα οποτε θετω το θεμα ζωολογικος κηπος!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
28-11-08
13:22
Τι νόμισες γιατί έκανε τόσα ΦιντελοΡαισάκια για να ανεβάσει τα μηνύματαΝαι ...είναι όνειρο ζωής από την μικρή μας ηλικία

Και εγώ θέλω ένα τέτοιο σπίτι παιδιά εχω τη γή αλλά δεν εχω τα χρήματα για το σπίτι
Πάντως αν κατορθώσω ποτέ να το κάνω θα πιασω με μια απόχη όλα τα αδεσποτάκια μου εδώ γύρω κ θα τα παρω να μεινουμε όλοι μαζί
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
28-11-08
13:29
Εσυ το προχωράς......Τι νόμισες γιατί έκανε τόσα ΦιντελοΡαισάκια για να ανεβάσει τα μηνύματα
Και εγώ θέλω ένα τέτοιο σπίτι παιδιά εχω τη γή αλλά δεν εχω τα χρήματα για το σπίτιΠάντως αν κατορθώσω ποτέ να το κάνω θα πιασω με μια απόχη όλα τα αδεσποτάκια μου εδώ γύρω κ θα τα παρω να μεινουμε όλοι μαζί
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
28-11-08
13:51
Τι νόμισες γιατί έκανε τόσα ΦιντελοΡαισάκια για να ανεβάσει τα μηνύματα![]()
Ουπςς...μας πήρανε χαμπάρι....

Όσο για την απόχη τι να πω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum