Πάρτυ αποχαιρετιστήριο!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... :):(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ό,τι επιθυμείς Λυδία!:)
Και να μπαίνεις όποτε μπορείς, να τα λέμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυδιακι,κι εγω με τη σειρα μου ευχομαι αυτο το νεο κεφαλαιο στη ζωη σου να ειναι γεματο πολλλη-πολλη αγαπη,ομορφες καθημερινες στιγμουλες και υγεια!!Οπως ειπαν κ οι προηγουμενοι,ολα για καλο θα ειναι κ θα βρεις καλυτερη δουλεια!;)Να προσεχεις,να ονειρευεσαι και θα βρεις εσυ τροπο να μπαινεις,ειμαι σιγουρη!!!:D:P

Ευχαριστώ πάλι!
Τελικά σήμερα ήταν η τελευταία μέρα:/:
Οπότε σας χαιρετώ!
Σιγά, σιγά θα μαζεψω τα πραγματάκια μου και θα σας κουνίσω το μαντήλι σαν τις ελληνικές ταινίες:D
Αντίο...:bye::bleh:(τα λέμε σύντομα)

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε να μου στέλνετε συνοπτικά τα νέα σας σε αυτό εδώ το μύνημα, γιατί τώρα θα μπαίνω σπάνια και δεν θα μπορώ να τα διαβάζω όλα:/:
Θέλω όλων τα νέα!!!!!!!!!!!!!!!

Λύδια η ώρα η καλή κ εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ αγαημένοι. Όσο για το πόδι που είπαν οι υπόλοιποι θα σου δώσω μία συμβουλή ο άντρας είναι όπως ο σκύλος με μια καλή εκπαίδευση όλα θα πάνε καλά;):up: Πολύ στεναχωρέθηκα για την δουλειά σου:( αλλά όπως λέει κ μια παροιμία κάθε εμπόδιο για καλό. Θα βρεις κάτι καλύτερο. Ελπίζω να μπαίνεις συχνά από τη μαμά κ να τα λέμε. Η ώρα η καλή λοιπόν κ σύντομα η Λούσυ να αποκτήσει αδελφάκι;)

Αγαπήτη Λέκ Λύδια,

οπως μου είπες θα σου κάνω μια ενημέρωση για το τι συμβαινει τις τελευτειες μέρες με τις γάτες μου (προτείνω να το κάνετε και οι υπόλοιποι μια και η Λύδια δεν θα μπαινει συχνα και θα χάνει επεισοδια)...
Ευτυχώς τελειωσαμε με τις στειρώσεις και τις ξαναστειρωσεις...Όλα πήγαν καλά εκτος από τον πυρετο που ανεβασε η Ισαβέλλα επειδη ο γιατρος ξέχασε να μου πει οτι πρέπει να παιρνει αντιβιωση....Δεν πειράζει όμως τώρα ειμαστε όλοι καλά και ηρεμήσαμε και παιζουμε και τρώμε.
Το μόνο κακό ειναι που με αποφευγουν σαν τον διάολο....Μόλις με δουν αλλάζουν κατευθυνση...Μάλλον επειδη σιχαινονται την αντιβίωση...Θα το ξεπέρασουν πιστευω μόλις τελειωσει και η αντιβιωση...
Ελπιζω να περνάς καλά και να ξεκουράζεσαι:cool:

Φιλιά απο Εστεε, Σακιρα και Ισαβέλλα (και εμενα)

Καλή η ιδέα σου Άννα.:)...έτσι δεν θα ψάχνει σε όλα τα ποστ να δει τα νέα μας!!!

Λοιπόν...τα δικά μας νέα είναι τα εξής: είχαμε γεννητούρια.:up:...Τετάρτη ξημερώματα η Ραίσα μας χάρισε 7 υπέροχα βρετανομωρούλια!!!! :D Φωτό μπορείς να δεις στο γκαλερυ !!!
Σήμερα φεύγουμε οικογενειακός διακοπές Χαλκιδική....και Τρίτη Τετάρτη έρχεται και ο Φιντελάκος από Κρήτη!!! Αυτά προς το παρόν....
Ελπίζω να περνάς καλά....περιμένουμε και μεις νέα σου!:)

εμείς φεύγουμε για Κέρκυρα την επόμενη βδομάδα, τα μικρά θα μείνουν σπίτι και θα έρχετε το κοριτσάκι της γειτόνησας μαζί με την μαμά του για τα απαρέτητα και να παίζουν μαζί:)

Πάρτυ Αποχαιρετιστήριο!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις σύντομα νέα δουλειά, η οποία να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Έτσι κι αλλιώς ουδέν κακό αμιγές καλού !

Όσο για τον γάμο σου, πολλές πολλές ευχές να είσαι πάντα ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που επέλεξες να ζήσεις !

Εύχομαι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα, γιατί πάντα είμαι της λογικής κάθε εμπόδιο για καλό.
Σου εύχομαι η ώρα η καλή και να τη χαρείς όσο περισσότερο μπορείς εκείνη τη μέρα.
Πολλά φιλιά και να ξέρεις γεννήσαμε πρόωρα!
Περιμένουμε νέα σου σύντομα.
Θα μας λείψεις ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ.........

Αγαπητή Λύδια

Μια συντομη ενημέρωση για τις μέρες που πέρασαν

Καταρχην να σε ενημερωσω οτι αποτρελάθηκα και μόλις εγραψα ένα μηνυμα για σένα σε άλλο θρέντ:blink::blink:..Το έσβησα και ελπιζω να μην με βρίσει η Κατερίνα 10....:redface:

Λοιπόν όλα παραμένουν τα ίδια απο το δικό μου μέτωπό και ο ψυχρός πόλεμος των γατιών μου συνεχίζεται...:mad:
Ευτυχώς σημερα τελειώσε η θεραπεία για την Ισαβέλλα και την Σακίρα και ευελπιστώ να βελτιωθούν οι σχέσεις μας:rolleyes:
Για την Εστεε μένουν δυο μερες ακόμα και τελειωνουμε...:D
Το ακραίο με αυτές ειναι οτι μετά την στείρωση τρέχουν πάνω κάτω σαν κατσίκια με μια ενεργητικότητα που δεν ειχαν πρίν:blink::blink::blink:

Ευχομαι να περνάς καλά και να ξεκουράζεσαι

Αγαπητή Λυδια
κι εμείς μια χαρά είμαστε.Ο Σείριος έφτασε τα 1800 και συνεχίζει να χαμογελάει και να περιμένει την καλή του.
Ελπιζω να κανεις πολλα μπανια και να περνας ομορφα!:)

Γειά σας παιδιά είμαι μέσα τώρα και για λίγη ώρα!!!:)
Κρατάω τις υποσχέσεις μου όμως, είδατε;
Μου λείψατε και έλεγα στον άντρα μου συνέχεια, τώρα πως θα στείλω στα παιδιά τα νέα μας;
Οπότε ήρθα στην μαμά όπως είχα πεί και σας στέλνω τα νέα!
Το Σαββατοκύριακο ήταν λίγο κάπως γιατί αρχικά χτύπησα στην μπανιέρα:blink:(λίγο στο πόδι)
Εβγαλα μια μεγάλη κραβγή κι το Λουσάκι ήρθε ανύσηχω στο χοίλος ης μπανιέρας άρχησε να με μυρίζει και να νιαουρίζει!!
Μετά έφαγα μια σπανακόπιτα και έπαθα δυλητηρίασει:sick:
έκανα εμετό όλο το βράδυ και το Λουσάκι με τον μπαμπά της ξενύχτησαν στο πλευρό μου:D
Κατά τα άλλα αν και άφραγκη λόγο ανεργείας θα πάω Αίγυπτο τον Αύγουστο:)
Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα καλοπεράσω:lol:

Καλή η ιδέα σου Άννα.:)...έτσι δεν θα ψάχνει σε όλα τα ποστ να δει τα νέα μας!!!

Λοιπόν...τα δικά μας νέα είναι τα εξής: είχαμε γεννητούρια.:up:...Τετάρτη ξημερώματα η Ραίσα μας χάρισε 7 υπέροχα βρετανομωρούλια!!!! :D Φωτό μπορείς να δεις στο γκαλερυ !!!
Σήμερα φεύγουμε οικογενειακός διακοπές Χαλκιδική....και Τρίτη Τετάρτη έρχεται και ο Φιντελάκος από Κρήτη!!! Αυτά προς το παρόν....
Ελπίζω να περνάς καλά....περιμένουμε και μεις νέα σου!:)
Να σας ζήσουν, να σα ζήσουν!Στείλε καμιά φώτο να τα δω να χαρώ και εγώ λίγο με τα μωράκια!!!

Καλά να περάσεις και περαστικά σου!Όλα γίνονται,αρκεί να έχουμε την υγεία μας και αγάπη!:up:

Κανένα ΜΑΤΑΚΙ να βάλεις... γιατί μπορεί να πέσεις απο καμία Καμήλα!!!!!:P:lol::lol:

εμείς φεύγουμε για Κέρκυρα την επόμενη βδομάδα, τα μικρά θα μείνουν σπίτι και θα έρχετε το κοριτσάκι της γειτόνησας μαζί με την μαμά του για τα απαρέτητα και να παίζουν μαζί:)
Άντε τυχερούλα ευτυχώς που έχεις το κοριτσάκι για να μην μείνουν μόνα τα μωρά σου!
Επειδή είναι και μικρό το κοριτσάκι σίγουρα θα τα παίζει κι όλας και δν θα βαριούνται;):)
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ σου εύχομαι!!!
Και μην σκ΄φτεσαι τα γατιά σου όσο θα λείπεις και δεν περ΄σεις καλά!
Σέ ΄φαγα!
Που ξέρεις τώρα που θα φύγετε, μπορεί να ενωθούν ακόμα περισώτερο!!!:)

Εύχομαι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα, γιατί πάντα είμαι της λογικής κάθε εμπόδιο για καλό.
Σου εύχομαι η ώρα η καλή και να τη χαρείς όσο περισσότερο μπορείς εκείνη τη μέρα.
Πολλά φιλιά και να ξέρεις γεννήσαμε πρόωρα!
Περιμένουμε νέα σου σύντομα.
Θα μας λείψεις ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ.........
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!:)
Να σου ζησει το παιδάκι σου!:)
Αλλά που είναι η φώτο του μωρού, μου είχες υποχεθεί!!!:mad::P

Μια συντομη ενημέρωση για τις μέρες που πέρασαν

Καταρχην να σε ενημερωσω οτι αποτρελάθηκα και μόλις εγραψα ένα μηνυμα για σένα σε άλλο θρέντ:blink::blink:..Το έσβησα και ελπιζω να μην με βρίσει η Κατερίνα 10....:redface:

Λοιπόν όλα παραμένουν τα ίδια απο το δικό μου μέτωπό και ο ψυχρός πόλεμος των γατιών μου συνεχίζεται...:mad:
Ευτυχώς σημερα τελειώσε η θεραπεία για την Ισαβέλλα και την Σακίρα και ευελπιστώ να βελτιωθούν οι σχέσεις μας:rolleyes:
Για την Εστεε μένουν δυο μερες ακόμα και τελειωνουμε...:D
Το ακραίο με αυτές ειναι οτι μετά την στείρωση τρέχουν πάνω κάτω σαν κατσίκια με μια ενεργητικότητα που δεν ειχαν πρίν:blink::blink::blink:

Ευχομαι να περνάς καλά και να ξεκουράζεσαι
Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!!!:)
Όσο για την τρελα σου;
Δεν είναι κάτι καινούργιο...:P
Αλλά αφου εμείς έτσι σε θέλουμε!!!:D:)

Καλά να περάσεις και περαστικά σου!Όλα γίνονται,αρκεί να έχουμε την υγεία μας και αγάπη!:up:
Ευχαριστώ πολύ,πολύ!
Δεν έχω κανένα παράπονο πάντως αν έχετε αμφιβολίες!:)
Είμαι ευτυχισμένη γιατί έχω ότι χρειάζομαι ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!!:):rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back