ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Κανένα ΜΑΤΑΚΙ να βάλεις... γιατί μπορεί να πέσεις απο καμία Καμήλα!!!!!![]()

Φαντάζεσε;Ε!αμα γίνει και αυτό τι να πώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι τυχερούλα που είσαι, για την Αίγυπτο εννοώ όχι για τα υπόλοιπα, η Αίγυπτος με τις πυραμίδες της είναι όνειρο ζωής να πάωΓειά σας παιδιά είμαι μέσα τώρα και για λίγη ώρα!!!
Κρατάω τις υποσχέσεις μου όμως, είδατε;
Μου λείψατε και έλεγα στον άντρα μου συνέχεια, τώρα πως θα στείλω στα παιδιά τα νέα μας;
Οπότε ήρθα στην μαμά όπως είχα πεί και σας στέλνω τα νέα!
Το Σαββατοκύριακο ήταν λίγο κάπως γιατί αρχικά χτύπησα στην μπανιέρα(λίγο στο πόδι)
Εβγαλα μια μεγάλη κραβγή κι το Λουσάκι ήρθε ανύσηχω στο χοίλος ης μπανιέρας άρχησε να με μυρίζει και να νιαουρίζει!!
Μετά έφαγα μια σπανακόπιτα και έπαθα δυλητηρίασει
έκανα εμετό όλο το βράδυ και το Λουσάκι με τον μπαμπά της ξενύχτησαν στο πλευρό μου
Κατά τα άλλα αν και άφραγκη λόγο ανεργείας θα πάω Αίγυπτο τον Αύγουστο
Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα καλοπεράσω![]()

Εύχομαι να περάσεις καλά κ όταν επιστρέψεις να βρεις κ μια δουλειά με πολααααα λεφτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Να σου ζησει το παιδάκι σου!
Αλλά που είναι η φώτο του μωρού, μου είχες υποχεθεί!!!![]()
Το μικρουλάκι μου είναι στην εντατική. Βλέπεις το περιμέναμε τον Αύγουστο και όχι τον Ιούνιο. Φωτογραφία ούτε εγώ δεν έχω. Μόλις τον πάρω στην αγκαλία μου όμως θα βγάλω πολλές για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου πάντως και περαστικά σου, μιας και διαβάζω ότι τράβηξες αρκετά το ΣΚ!
Και καλά να περάσεις στην Αίγυπτο. Είναι και για μένα αγαπημένος προορισμός που δεν κατάφερα ακόμα να πάω!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το μικρουλάκι μου είναι στην εντατική. Βλέπεις το περιμέναμε τον Αύγουστο και όχι τον Ιούνιο. Φωτογραφία ούτε εγώ δεν έχω. Μόλις τον πάρω στην αγκαλία μου όμως θα βγάλω πολλές για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου πάντως και περαστικά σου, μιας και διαβάζω ότι τράβηξες αρκετά το ΣΚ!
Και καλά να περάσεις στην Αίγυπτο. Είναι και για μένα αγαπημένος προορισμός που δεν κατάφερα ακόμα να πάω![/quote
Καλημέρα σε όλους. Να σου ζήσει το μωράκι σου. Παιδιά έχω μπερδευτεί πότε μιλάμε για μωράκια και πότε για γατάκιαΣτην αρχή νόμιζα ότι ήταν γατάκι
jasmine
Δραστήριο μέλος
Και καλά να περάσεις στην Αίγυπτο. Είναι και για μένα αγαπημένος προορισμός που δεν κατάφερα ακόμα να πάω![/quote
Καλημέρα σε όλους. Να σου ζήσει το μωράκι σου. Παιδιά έχω μπερδευτεί πότε μιλάμε για μωράκια και πότε για γατάκιαΣτην αρχή νόμιζα ότι ήταν γατάκι
Ε όχι και γατάκι καλέ ο μπέμπης μου!!!! Αλλά η γάτα μου είναι πιο μεγάλη από αυτόν αυτή τη στιγμή!!!
Παρ' αυτά σ' ευχαριστώ για τις ευχές, αν και τα λέμε σε post της Λύδιας! Sorry Λυδια.![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ε όχι και γατάκι καλέ ο μπέμπης μου!!!! Αλλά η γάτα μου είναι πιο μεγάλη από αυτόν αυτή τη στιγμή!!!
Παρ' αυτά σ' ευχαριστώ για τις ευχές, αν και τα λέμε σε post της Λύδιας! Sorry Λυδια.![]()
Καλέ τι πειράζει θα μαθαίνει και πιο εύκολα τα νέα η ΛύδιαΚαι πάλι να σου ζήσει ο μπέμπης και να είναι καλότυχος.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Καλέ τι πειράζει θα μαθαίνει και πιο εύκολα τα νέα η ΛύδιαΚαι πάλι να σου ζήσει ο μπέμπης και να είναι καλότυχος.
Σ΄ευχαριστώ και πάλι!!!!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Και καλά να περάσεις στην Αίγυπτο. Είναι και για μένα αγαπημένος προορισμός που δεν κατάφερα ακόμα να πάω!
να σου ζήσει

και με το καλό να έρθει σπίτη, μην ανυσηχείς καθόλου έχω δει κάτι τέτοια αγοράκια να γίνονται 2 μέτρα άντρακλες

όλα καλά και πολλά φιλιά στον μικρό :kiss::kiss::kiss:
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Καλέ δεν πειράζει αφού εγώ σου ζήτησα να μου λές τα νέα σου!!!!!Ε όχι και γατάκι καλέ ο μπέμπης μου!!!! Αλλά η γάτα μου είναι πιο μεγάλη από αυτόν αυτή τη στιγμή!!!
Αλήθεια τι νέα απο το μωρό ελπίζω να είναι στην εντατική προληπτικά και μόνο!!!![]()
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Αυτή την φορά σας έχω ευχάριστα μόνο!
Η μαμά έφυγε ιακοπές και μου άφησε το λαπτοπ με το ιντερνετ για 2 εβδομάδες

Οπότε θα μπένω συχνα...

Γιά πείτε μου όλοι τα νέα σας τώρα!!!!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Ελπίζω να είσαι καλά. Εγώ καλά και το CDονι καλά δείχνει να τα πηγαίνει. Περιμένουμε την άλλη βδομάδα τα αποτελέσματα από τις νέες εξετάσεις για θυρεοειδή και το συκώτι της για να είμαστε σίγουροι. Το γατόνι σου τι κάνει;
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Έχει και παρέα τώρα γιατί εκτός απο το ιντερνετ, η μαμά μου άφησε και την γάτα της την Μάχη (είναι λίγο στρίγκλα γιατί μας κάνει όλο χού αλλά την αγαπάμε
)!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Εσύ πως είσαι? Πότε ο γάμος καλή μου?
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Jasmine εύχομαι πολύ συντομα το μωράκι σας να ειναι κοντά σας. Όλα θα πάνε καλά, και στειλε και καμμια φώτο οταν με το καλο έρθει το μωρο σπιτι να τον καμαρωσουμε και εμεις τον παιδαρο!Το μωράκι δυστυχώς δεν μπηκε καθόλου προληπτικά στην εντατική. Μας ήρθε πολύ νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε, δυο μήνες νωρίτερα, οπότε αναγκαστικά μπήκε εκεί. Τώρα περιμένουμε να μεγαλώσει και να ζουμπουρλέψει λίγο ώστε να μάθει να τρώει μόνο του και όχι με το σωληνάκι που τρώει τώρα. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας, αλλά θα τα καταφέρουμε!!!

Γειά σου Λυδια

Καλώς ηρθες ξανα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
09-05-2009 και εμείς έχουμε δρόμο μπροστά μαςΤο μωράκι δυστυχώς δεν μπηκε καθόλου προληπτικά στην εντατική. Μας ήρθε πολύ νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε, δυο μήνες νωρίτερα, οπότε αναγκαστικά μπήκε εκεί. Τώρα περιμένουμε να μεγαλώσει και να ζουμπουρλέψει λίγο ώστε να μάθει να τρώει μόνο του και όχι με το σωληνάκι που τρώει τώρα. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας, αλλά θα τα καταφέρουμε!!!

Αλλά τουλάχιστον μένουμε απο τώρα μαζί!

Πάντως μην ανυσηχείς έχει συμβεί πολλές φορές να έρχετε πρόωρα το μωράκι...και μετά απο χρόνια τα βλέπεις και γίνονται όλόκληροι άνθρωποι

Εγώ απο την άλλη δεν ήθελα να βγώ απο την κοιλίτσα της μαμάς μου...
μου άρεσε πολύ και έτσι με έβγαλαν με το ζόρι με τεχνικούς πόνους

julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχασα 1 κιλό
Έχασα 1 αδεσποτάκι
Όλα καλά κατα τα άλλα, τρέχουμε με στειρώσεις παζάρια, αγγελιες κλπ κλπ .. Δεν βαριόμαστε μην φοβάσαι!!!!!

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Τι εννοείς έχασες αδεσποτάκι;Καλημέρα γειτόνισσα,
Έχασα 1 κιλό
Έχασα 1 αδεσποτάκι
Όλα καλά κατα τα άλλα, τρέχουμε με στειρώσεις παζάρια, αγγελιες κλπ κλπ .. Δεν βαριόμαστε μην φοβάσαι!!!!!![]()

(αν είναι λυπητερή ιστορία, μην μου πείς)
Αλλά για το κιλό, όπως και να του κάνουμε καλό είναι...
Έχασες ένα βάρος

Αν και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς για τα κιλά σου, μια χαρά είσαι

julia
Διακεκριμένο μέλος

και ευχαριστώ για τα άλλα.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα Λυδία μου...τι κάνεις?Να σας ζήσουν, να σα ζήσουν!Στείλε καμιά φώτο να τα δω να χαρώ και εγώ λίγο με τα μωράκια!!!
Ακούω κάτι για Αίγυπτο ....τέλεια θα περάσεις είμαι σίγουρη!

Αίγυπτο δεν πήγα αλλά πήγα Τυνησία και πέρασα ΘΑΥΜΑΣΙΑ....ανέβηκα και σε καμήλα δίχως να πέσω (αν και κόντεψε να γίνει και αυτό)

Τα μωράκια μας μεγάλωσαν και μας πήραν τα μυαλά

...σου βάζω και μια φωτό (λίγο θολή, είναι από κινητό
) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Υ.Γ. jasmine εύχομαι όλα να πάνε καλά και γρήγορα να έχεις τον μπέμπη αγκαλιά στο σπίτι!

Συνημμένα
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Μπήκα λίγο κλεφτά γιατί τελείωσε το free internet

Raisa σε ευχαριστώ πολύ τα μωράκια σου είναι τρέλα

Να σου ζήσουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool