Πάρτυ αποχαιρετιστήριο!!!

επ γειααα:D τι ήθελα α ναιιι, για δοκίμασε με ασύρματο ιντερνετ στην δική μας γειτωνιά έχει 3-4 με ασύρματο που δεν το κλειδώνουν κιόλας και μπαίνει όποιος θέλει:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επ γειααα:D τι ήθελα α ναιιι, για δοκίμασε με ασύρματο ιντερνετ στην δική μας γειτωνιά έχει 3-4 με ασύρματο που δεν το κλειδώνουν κιόλας και μπαίνει όποιος θέλει:lol:

Επειδή με βλέπω κι εμένα χωρίς ίντερνετ στο νέο σπίτι με βλέπω κάπως έτσι!!!!!!!!!:D:D:D:DΤο είχα σκεφτεί.....:D:D:D:P:PΜπραβο ρε συ..τα μεγάλα πνεύματα ή να πω τα πονηρά μυαλά????:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη για το off-topic αλλά ελπίζω να κάνετε πλάκα, διότι αυτό είναι πραγματικά άσχημο να το προτείνει κανείς:mad: Κι εγώ το είχα ξεκλείδωτο για πάρα πολύ καιρό, επειδή, ανεγκέφαλη ούσα, έλεγα ότι δεν θα το κάνει κανείς αυτό. Τελικά κατέληξα να είμαι εγώ που ΔΕΝ είχα καλή σύνδεση καθημερινά και κάποιοι εξυπνάκηδες είχαν... Το κλείδωσα κι εγώ και ησύχασα.

Συγνώμη για το off-topic αλλά ελπίζω να κάνετε πλάκα, διότι αυτό είναι πραγματικά άσχημο να το προτείνει κανείς:mad: Κι εγώ το είχα ξεκλείδωτο για πάρα πολύ καιρό, επειδή, ανεγκέφαλη ούσα, έλεγα ότι δεν θα το κάνει κανείς αυτό. Τελικά κατέληξα να είμαι εγώ που ΔΕΝ είχα καλή σύνδεση καθημερινά και κάποιοι εξυπνάκηδες είχαν... Το κλείδωσα κι εγώ και ησύχασα.

Το μη κλειδωμένο ασύρματο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ιδιώτη αν και σίγουρα οι περιπτώσεις αυτές είναι τεράστιες!!Μπορεί να είναι ακόμα και του δήμου, το ξέρετε οτι οι δήμοι έχουν δωρεαν ίντερνετ.Ας πουμε στο χαλάνδρι πας με το λαπτοπ σου στην πλατεία και τσουπ μπαινεις...Μου το είπαν δεν το έχω κάνει.Αλλά Λυδία μου, και σε μια καφετέρια με ασύρματο ΑΝΕΤΑ μπαίνεις...Γενικά δεν προσδιορίζεται το κάθε δίκτυο πιανού είναι αν είναι ξεκλείδωτο.Στελλάκι πολύ την έχουν πατήσει.Και πρέπει να σας πω επίσης ότι υπάρχουν χακερικά προγράμματα που τα σπάνε τα κλειδιά αυτα!!!!!!:/::/:Η ζημια που μπορεέι να πάθει κάποιος αν του κλέβουν το ίντερνετ είναι μόνο μικρότερη απόδοση..Τίποτα αλλο...

Η ζημια που μπορεέι να πάθει κάποιος αν του κλέβουν το ίντερνετ είναι μόνο μικρότερη απόδοση..Τίποτα αλλο...
Νομίζω ότι κλέβουν το Bandwidth, οπότε είναι σα να μην έχεις Internet που η μεταφορά των δεδομένων είναι απελπιστικα αργή

Νομίζω ότι κλέβουν το Bandwidth, οπότε είναι σα να μην έχεις Internet που η μεταφορά των δεδομένων είναι απελπιστικα αργή

Όχι βρε..Είναι σαν να μπαινει κι αλλος στη σύνδεση..Ο μπαμπάς μου ο αδερφός μου και εγώ έχουμε ίδια σύνδεσει όταν μπαινουμε και οι τρεις είναι λίγο τραγικό για εμένα και τον αδερφό μου...πάει σαν κότα αλλά έχω μόνο 2 mbps...Στο μαγαζί που μπαίνουμε καμιά 5αρια στάνταρ μια χαρά χαμπάρι δεν παίρνουμε από διαφορά, εχουμε 8 εκει...Σλιθερινούλα μου πάω για ύπνο τώρα εγώ χάρηκα που σε "άκουσα" έστω και τόσο λίγο.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Δυστηχώς μονο τοσο λίγο μπόρώ να μπαίνω γιατί έχω πρόβλημα με την HOL και με πετάει έξω από την σελίδα κάθε δύο λεπτά ένα ποστ προλαβαίνω να γράψω κ αυτό με το ζόρι:(

Γειά σας!
Γύρησα, ελπίζω αυτή την φορά μόνιμα!!
Βρήκα δουλίτσα:)
Και θα μπαίνω και πάλι στο My cat:D
Τι κάνετε όλοι;

Καλώς μας ξανάρθες:).

Καλως μας ήρθες ξανα!:)

Καλως μας ήρθες :D

Ωραία νέα αυτά:)...καλώς μας ήρθες πάλι!!!:up:

Καλως ηρθες και παλι στην γατοοικογενεια.:D
Καλη σταδιοδρομια στην νεα σου δουλεια.:D

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!!!!:)
Πήτε μου τα νέα σας τι έχασα τόσο καιρό!!
Πώς είναι τα γατσούνια σας;

Πρέπει να μπαίνεις πιο συχνά σε πεθυμήσαμε:(

Γειά σας, τι κάνετε παιδιά;:)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!
Γύρισα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!:)
Επιτέλους internet στο σπίτι..:up:
Τι κάνετε....;;;;;;;;;;

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!
Γύρισα παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!:)
Επιτέλους internet στο σπίτι..:up:
Τι κάνετε....;;;;;;;;;;
Γειαααααα σουυυ!!!!! Πολύ χαίρομαι κ σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες είπα τι να έγινε αυτό το κορίτσι βρήκε άλλη δουλειά άραγε; Με τον άντρα σου; Με το γατουλίνι σου όλα καλά;

Γεια και καλως μας ηρθες και παλι!

Γειαααααα σουυυ!!!!! Πολύ χαίρομαι κ σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες είπα τι να έγινε αυτό το κορίτσι βρήκε άλλη δουλειά άραγε; Με τον άντρα σου; Με το γατουλίνι σου όλα καλά;
Γεία και σε εσένα μαγισσούλα μας!!!:)
Ξέρω ότι έκανες πάλι τα μαγικά σου και βρήκα δουλειά και το γατάκι μου είναι καλά και πήραμε και δευτερό, μόνο ο γαμος θα καθηστερίσει απο ότι βλέπω αρκετά:down:αλλά τι να κάνεις...
Τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία αλλά οι γάτες μας:D:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back