Πάσης φύσεως απορίες για το ζευγάρωμα

• Thread starter Thread starter Lita
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
σας ευχαριστω ολους παρα πολυ σε λιγο ερχεται ο γαμπρος ελπιζω ολα να πανε καλα και να αποκτησουμε γατακια γεματα υγεια !:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε, όλα θα πάνε καλά, υπομονή;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lita τι έγινε τελικά, όλα καλά;:)

μεταξυ τους τα πηγαν παρα πολυ καλα απο την αρχη η γατουλα μου δεν του αγριεψε καθολου ισα ισα που τον ακολουθουσε οταν εφευγε απο το δωματιο.Με το γατουλη ειχα προβλημα εγω αγριεψε σε μενα και με γρατσουνισε ασχημα στο ποδι:(οποτε τα πηγαμε και τα δυο στην κοπελα και η δικη μου δεν ειχε κανενα προβλημα πιστευω πως ερωτευτηκε!:Dτωρα περιμενουμε!

Λοιπόν ποιος θα το'λεγε ότι θα είχε μαζί σου πρόβλημα ο γάτος!! :hmm:
Αυτό κανένας μας δεν θα μπορούσε πιστεύω να το προβλέψει!
Σημασία έχει ότι τα παιδιά τα βρήκαν!! :up:
Άντε! Καλά αποτελέσματα!!
Και... περαστικά! :(

εχω μια απορια ακομα και θα ηθελα οποιος ξερει να μου απαντησει.ο γατος που βρηκαμε ανεβαινει πανω στη γατα αλλα δεν εχει γινει κατι αυτο σημαινει οτι δεν την θελει? ή με τον καιρο θα γινει κατι τα γατακια ηρθραν σε επαφη απο χθες το βραδυ!:hmm:

Δώσε τους χρόνο!! Να μείνει 2-3 μέρες ακόμα!!
Μόλις θα γίνει το μοιραίο, αυτή θα βγάλει ένα ουρλιαχτό και θα τρίβεται στο πάτωμα σαν τη παλαβή!!

ουρλιαξανε καποιες φορες και η lita τριβοτανε στο πατωμα αλλα εχω την αισθηση οτι ηταν το ιδιο με αυτο που κανει οταν ειναι σε οιστρο

Δώσε τους χρόνο!! Να μείνει 2-3 μέρες ακόμα!!
Μόλις θα γίνει το μοιραίο, αυτή θα βγάλει ένα ουρλιαχτό και θα τρίβεται στο πάτωμα σαν τη παλαβή!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μα ΤΙ.....περιγραφή!!!!!!!!!!!

ουρλιαξανε καποιες φορες και η lita τριβοτανε στο πατωμα αλλα εχω την αισθηση οτι ηταν το ιδιο με αυτο που κανει οταν ειναι σε οιστρο
Αυτή και μόνο αυτή πρέπει να ουρλιάξει όταν γίνει... Άστα κιάλλο !
Αυτός ψεκάζει το χώρο?

οταν ηρθε σε μενα κατουρησε σε ενα σημειο το ιδιο εκανε και οταν τον πηγαμε σπιτι του.

Μωρέ θα τα καταφέρουν...
Κοίτα εδώ τον δικό μου πώς προπονείται... απλά είναι ακόμα μικρός!
Κι η δικιά μου σε οίστρο είναι... και είναι κι οι δυο πρωτάρηδες...

σε ευχαριστω πολυ και εγω θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερουν:up::up::up::up:

Απο την άλλη όμως, όταν πάει το θηλυκό στον αρσενικό, υπάρχει το ενδεχόμενο, να μην τον αφήνει να πλησιάσει καθόλου, λόγω αλλαγής περιβάλλοντος...και να κρυφτεί πχ. κάτω απ΄το κρεβάτι και να μη βγαίνει με τίποτε....ενώ ο αρσενικός, όταν πάει στη γάτα, και αντιληφθεί ότι έχει οίστρο, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ζευγαρώσει μαζί της...γι΄αυτό άλλωστε, στο εξωτερικό τουλάχιστον, συνιστούν να πάει ο αρσενικός στη γάτα!;)
Δεν τον νομίζω αν δεις σε πολλά site για επιβήτορες γάτους θα δεις τους όρους
και τέλος πάντων νομίχω ότι πρέπει κάποιες απόψεις να υπάρχουν και από τους επιστήμονες και μάλιστα από άτομα τις διεθνούς κοινότητας.

το ξέρεις ότι αυτό τώρα μπορεί να κριθεί ως πορνογραφικό υλικό και να σε διώξουν απο το φορουμ? :rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

ελα μωρέ δεν φαίνεται τίποτα, παίζουν τα παιδιά...έτσι κι αλλιώς δεν έγινε η πράξη!άσε που μπορεί να είναι και ανώμαλο γιατί αυτά είναι σαν μάνα και παιδί, τι να κάνουν τα καημένα!ο Μορφέας πάντως έπαιζε με την ουρά της απλά, την αλήθεια την λεώ

Προσοχη επειδη καποιος θελει να τις ζευγαρωσει δεν σημαινει οτι θελουν κι αυτες ε... οι γατες διαλεγουν.. ακομη και σε οιστρο οταν ειναι μπορει να μην κατσουν σε καποιο γατο ενο σε εναν αλλο να δεχτουν.

Εγώ πιστεύω ότι η κατάλληλη ηλικία είναι 7-8 μηνών!:hmm:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ευχαριστώ πολύ!Αλλά όταν τη πήγαμε στη κτηνίατρο μας είπε ότι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή της πρέπει να ζευγαρώσει και να γεννήσει γατάκι/κια

αυτο δεν ισχυει!!καλα ακομη υπαρχουν κτηνιατροι που λενε τετοιες βλακειες??:blink::blink::blink:

Ευχαριστώ πολύ!Αλλά όταν τη πήγαμε στη κτηνίατρο μας είπε ότι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή της πρέπει να ζευγαρώσει και να γεννήσει γατάκι/κια

Αυτο δεν ισχυει , ρωτα και αλλον γιατρο καλύτερα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back