Πάσης φύσεως απορίες για το ζευγάρωμα

Τι κοροιδευεις εσυ καλε;Δεν τα ειπα σωστα;
Βρε μια χαρά το είπες αλλά ως πονηρό μυαλό που είμαι σκέφτηκα γιατί να θέλει η Δώρα αυτή την πληροφορία άραγε:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,μην ανησυχεις,δεν ειναι για μενα η πληροφορια(ειπαμε,ωραιος ο Πέρσης αλλα δεν ειμαι του πολυ μαλλιου):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρτάται κ πόσα γατάκια θα γεννήσει η γατούλα σου συνήθως τα περσικά δεν γεννάνε πολλά γατάκια οπότε να βγουν με το καλό όλα γερά (γιατί υπάρχει κίνδυνος κ μετά τη γέννα δεν επιβιώνουν όλα:( ) κ μετά το κανονίζεται. Να σε ξαναρωτήσω γιατί ξέχασες να μ απαντήσεις πριν τι χρώμα έχουν τα γατάκια σας;

λοιπόν το δικό μου είναι colour point μπεζ με γκρι ακρα. ο αρσενικός είναι γκρι. και τα δύο είναι με κανονική μουρίτσα όχι πλακουτσωτή (σόρρυ δεν ξέρω πως τα λένε κανονικά). δεν είπαμε κάτι για τα γατάκια γιατί και οι δύο μας έχουμε βρει από 2-3 που θέλουν, αλλά τώρα που το λέτε θα το διευκρινίσω αύριο. δεν με πειράζει βέβαια, αρκεί να ξέρω σε τι σπίτια θα πάνε τα μωρά. απλά είχα περιέργεια.

η δική μου είναι αυτή στο avatar

Να σου ζησει!Δε φαινεται καλα στο αβαταρ...Ο αρσενικος ειναι μπλε δλδ;Τα μικρουλια θα εχουν τα χαρτια τους;Ισως ενδιαφερεται ενας γνωστος μου...Σκεφτεστε να τα δωσετε εναντι καποιου αντιτιμου ή θα τα χαρισετε;Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις...

λοιπόν το δικό μου είναι colour point μπεζ με γκρι ακρα. ο αρσενικός είναι γκρι. και τα δύο είναι με κανονική μουρίτσα όχι πλακουτσωτή (σόρρυ δεν ξέρω πως τα λένε κανονικά). δεν είπαμε κάτι για τα γατάκια γιατί και οι δύο μας έχουμε βρει από 2-3 που θέλουν, αλλά τώρα που το λέτε θα το διευκρινίσω αύριο. δεν με πειράζει βέβαια, αρκεί να ξέρω σε τι σπίτια θα πάνε τα μωρά. απλά είχα περιέργεια.
Όχι μόνο από περιέργεια καλό είναι να ξέρεις σε τι σπίτια θα πάνε για να μη βρεθούνε στο δρόμο, γι αυτό υπάρχει κ σχετικό χαρτί που μπορούν να υπογράψουν οι μετέπειτα γονείς των μωρών για να είσαι κ εσύ σίγουρη αλλά κ αυτά ευτυχισμένα. η moukelis μπορεί να σου πει λεπτομέρειες πάνω σ αυτό γιατί κ η δική της γατούλα πρόκειται να γεννήσει κ ξέρει καλύτερα τη διαδικασία
η δική μου είναι αυτή στο avatar
Απο το avatar φαίνεται σαν Βιρμανίας η γατούλα σου
Α,μην ανησυχεις,δεν ειναι για μενα η πληροφορια(ειπαμε,ωραιος ο Πέρσης αλλα δεν ειμαι του πολυ μαλλιου):P
αντιστέκεσαι ακόμα ε; Χρειάζεσαι λίγο περσοθεραπεία ακόμα κ είσαι έτοιμη:P

Να σου ζησει!Δε φαινεται καλα στο αβαταρ...Ο αρσενικος ειναι μπλε δλδ;Τα μικρουλια θα εχουν τα χαρτια τους;Ισως ενδιαφερεται ενας γνωστος μου...Σκεφτεστε να τα δωσετε εναντι καποιου αντιτιμου ή θα τα χαρισετε;Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις...

ωχ παιδιά με βρήσκετε αδιάβαστη γιατί μέχρι τώρα είχα κεραμιδόγατες και τις στείρωνα αμέσως γιατί δεν εμπιστευομαι να δώσω μωρά μη ράτσας και να είμαι σίγουρη ότι θα τα φροντίζουν.
τι χαρτιά? πως τα βρίσκω τα χαρτιά? αυτοί που θα τα πάρουν είναι φίλοι και η κτηνίατρος μου. αν δω μετανιωμένο κάποιον, ευχαρίστως να δώσω κάποιο σε γνωστό σου!
για το αντίτιμο επίσης το σκεφτόμουν, όχι για έσοδα δικά μου αλλά γιατί μου φαίνεται πιο safe ότι καποιος που θα πληρώσει για ένα ζωάκι δεν θα το παρατήσει εύκολα!

είναι ιμαλαίων και μοιάζει με βιρμανίας ναι

ωχ παιδιά με βρήσκετε αδιάβαστη γιατί μέχρι τώρα είχα κεραμιδόγατες και τις στείρωνα αμέσως γιατί δεν εμπιστευομαι να δώσω μωρά μη ράτσας και να είμαι σίγουρη ότι θα τα φροντίζουν.
τι χαρτιά? πως τα βρίσκω τα χαρτιά? αυτοί που θα τα πάρουν είναι φίλοι και η κτηνίατρος μου. αν δω μετανιωμένο κάποιον, ευχαρίστως να δώσω κάποιο σε γνωστό σου!
για το αντίτιμο επίσης το σκεφτόμουν, όχι για έσοδα δικά μου αλλά γιατί μου φαίνεται πιο safe ότι καποιος που θα πληρώσει για ένα ζωάκι δεν θα το παρατήσει εύκολα!
Μη νομίζεις ότι τα χρήματα είναι κριτήριο ότι δε θα βρεθεί στο δρόμο το γατάκι. Πολύ πρόσφατα μία φίλη μου αντιμετώπισε μία τέτοια περίπτωση όπου κάποιος πήρε μια πανέμορφη περσική γατούλα κ ήθελε να την πάει στο γιατρό να την "κοιμίσουν" γιατί λέει έβγαζε πολύ τρίχα κ λέρωνε το σπίτι. Γι αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην επιλογή γονιών. Όσο για τα χαρτιά θα πρέπει κ οι γονείς (ή αν θυμάμαι καλά έστω ο ένας από τους δύο) να έχουν χαρτιά για να μπορέσουν να βγάλουν κ τα μικρά

είναι ιμαλαίων και μοιάζει με βιρμανίας ναι
και ο δικός μου ο αρσενικός είναι Ιμαλαΐων

Μη νομίζεις ότι τα χρήματα είναι κριτήριο ότι δε θα βρεθεί στο δρόμο το γατάκι. Πολύ πρόσφατα μία φίλη μου αντιμετώπισε μία τέτοια περίπτωση όπου κάποιος πήρε μια πανέμορφη περσική γατούλα κ ήθελε να την πάει στο γιατρό να την "κοιμίσουν" γιατί λέει έβγαζε πολύ τρίχα κ λέρωνε το σπίτι. Γι αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην επιλογή γονιών. Όσο για τα χαρτιά θα πρέπει κ οι γονείς (ή αν θυμάμαι καλά έστω ο ένας από τους δύο) να έχουν χαρτιά για να μπορέσουν να βγάλουν κ τα μικρά

και ο δικός μου ο αρσενικός είναι Ιμαλαΐων

σοβαρά τώρα? τι άθλιος!!! τι περίμενε να κάνει το γατί? να μην βγάζει τρίχα ή να τις σκουπίζει μετά μόνο του?!?! έλεος!
η δική μου είναι από ουκρανία και αυτός που την πηρα μου έχει δώσει ένα βιβλιάριο μόνο όχι χαρτιά! :(

Οταν ειπα χαρτια εννοουσα pedigree.Για να φαινεται οτι ειναι καθαροαιμα τα μωρακια.Αν εχουν οι γονεις δεν τιθεται θεμα,μπορεις να παρεις πανευκολα και για τα μικρα.
Οσο για τα χαρτια υιοθεσιας,μπορεις να ζητησεις μια καρτα απο τη yasmin,και να συμπηρωσουν και μια υπευθυνη δηλωση αν θες κατι εξτρα,οπως π.χ. να στειρωθουν τα γατακια ή να κανουν περιορισμενες γεννες.Δυστυχως μερικες φορες το αντιτιμο τους κανει να θελουν να βγαλουν οσα πληρωσαν,και τα ζευγαρωνουν με οτι να'ναι και χωρις να γνωριζουν ποσο επικινδυνες ειναι οι γεννες των περσικων.Προσφατα ειδα δυο γεννες που ο μπαμπας ηταν περσικο και η μαμα σιαμ,απορω πως δεν τους εμεινε στη γεννα.:(

Οταν ειπα χαρτια εννοουσα pedigree.Για να φαινεται οτι ειναι καθαροαιμα τα μωρακια.Αν εχουν οι γονεις δεν τιθεται θεμα,μπορεις να παρεις πανευκολα και για τα μικρα.
Οσο για τα χαρτια υιοθεσιας,μπορεις να ζητησεις μια καρτα απο τη yasmin,και να συμπηρωσουν και μια υπευθυνη δηλωση αν θες κατι εξτρα,οπως π.χ. να στειρωθουν τα γατακια ή να κανουν περιορισμενες γεννες.Δυστυχως μερικες φορες το αντιτιμο τους κανει να θελουν να βγαλουν οσα πληρωσαν,και τα ζευγαρωνουν με οτι να'ναι και χωρις να γνωριζουν ποσο επικινδυνες ειναι οι γεννες των περσικων.Προσφατα ειδα δυο γεννες που ο μπαμπας ηταν περσικο και η μαμα σιαμ,απορω πως δεν τους εμεινε στη γεννα.:(

τον ηλίθιο δεν μου έδωσε τίποτα σε pedigree! μου το έπαιζε και ο θεικότερος pet shopper! ζώον και εγώ δεν ήξερα!!! αυτό με το αντίτιμο σωστό, άρα θα τα χαρίσω!!!! καλύτερη ιδέα ναι!
θα το ψάξω το θέμα....η μία είναι η κτηνίατρος και ίσως και η βοηθός της οπότε η στείρωση είναι σίγουρη!! επίσης το 3ο γατάκι το θέλει κολλητή μου φίλη που επίσης θα το στειρώσει. το 4ο είναι για καποιον απο την μεριά του αρσενικού και δεν ξέρω πολλά, θα το κοιτάξω όμως! αν βγουν παραπάνω από 4, δεν έχω άλλους έτοιμους....:hmm:

σοβαρά τώρα? τι άθλιος!!! τι περίμενε να κάνει το γατί? να μην βγάζει τρίχα ή να τις σκουπίζει μετά μόνο του?!?! έλεος!
η δική μου είναι από ουκρανία και αυτός που την πηρα μου έχει δώσει ένα βιβλιάριο μόνο όχι χαρτιά! :(
Ναι ναι δυστυχώς υπάρχουν κ τέτοιοι άθλιοι άνθρωποι γι αυτό θέλει προσοχή με τις υιοθεσίες. Όσο για τα χαρτιά της ίσως αν έχει ο άλλος γατουλής χαρτιά να μπορούν κ τα μωρά να βγάλουν. Ψάξτο λίγο αν σε ενδιαφέρει να δώσεις τα μωρά με χαρτιά διαφορετικά υπάρχουν κ άνθρωποι που ενδιαφέρονται απλά να πάρουν ένα γατάκι για συντροφια

Αυτο ειναι δυστυχως το κακο με τα πετ σοπς...Αφου ησουν και στο εξωτερικο γιατι δεν επαιρνες βρε πουλακι μου απο εναν εκτροφεα;Τωρα δεν ξερεις καν αν ειναι οντως καθαροαιμο το γατακι σου.:(
Δεν τα λεω ολα αυτα για να σε πανικοβαλλω,ουτε για να σου κανω την εξυπνη.Απλα δυστυχως η απατη σε αυτο τον τομεα παιζει πολυ,και θα ηταν καλο να ειμαστε ολοι λιγο πιο υποψιασμενοι.;)Το αν θα τα πουλησεις ή όχι είναι δικο σου θεμα,ουτε το αντίτιμο ουτε το χαρισμα σου εγγυωνται κατι.Μπορεις ομως αν θες να αναφερεις μεσα στα χαρτια που θα υπογραψουν σαν ορο τη στειρωση,ή την μη πωληση των μικρων τους αν σε ενοχλει.Ή τελος παντων οτι θες να εισαι σιγουρη οτι θα γινει,να το συζητησεις μαζι τους απο πριν και να το συμπεριλαβεις σαν ορο.;)

Ναι ναι δυστυχώς υπάρχουν κ τέτοιοι άθλιοι άνθρωποι γι αυτό θέλει προσοχή με τις υιοθεσίες. Όσο για τα χαρτιά της ίσως αν έχει ο άλλος γατουλής χαρτιά να μπορούν κ τα μωρά να βγάλουν. Ψάξτο λίγο αν σε ενδιαφέρει να δώσεις τα μωρά με χαρτιά διαφορετικά υπάρχουν κ άνθρωποι που ενδιαφέρονται απλά να πάρουν ένα γατάκι για συντροφια
Αν δεν εχουν και οι δυο γονεις pedigree δε γινεται να βγαλουν στα μωρα...Δεν ξερω καν αν γινεται να βγαλουν πιστοποιητικο καθαροαιμιας.:hmm:

Επισης για να ενημερωθεις καλυτερα μπορεις να ριξεις μια ματια εδω κι εδω.:)

Αν δεν εχουν και οι δυο γονεις pedigree δε γινεται να βγαλουν στα μωρα...Δεν ξερω καν αν γινεται να βγαλουν πιστοποιητικο καθαροαιμιας.:hmm:
Ναι δεν ξέρω μάλλον έχεις δίκιο γιατί αυτό είναι κ το λογικό, αλλά σε περίπτωση που οι γονείς είναι κ οι δύο καθαρόαιμοι αλλά δεν έχουν δηλωθεί για Pedigree μήπως μπορούν να πάρουν αργότερα; δεν ξέρω

Στο pedigree αναγραφονται οι τρεις προηγουμενες γενιες του ζωου,οποτε αν δεν εχουν και οι δυο γονεις δε γινεται να δοθει.Αν εχουν πιστοποιητικο καθαροαιμιας οι γονεις μπορει να παρουν και τα μικρα,και τα μικρα των μικρων να βγαλουν pedigree.Αλλα απο οτι καταλαβα η κοπελα δεν εχει ουτε πιστοποιητικο καθαροαιμιας καν.;)(αν καταλαβα σωστα)

Στο pedigree αναγραφονται οι τρεις προηγουμενες γενιες του ζωου,οποτε αν δεν εχουν και οι δυο γονεις δε γινεται να δοθει.Αν εχουν πιστοποιητικο καθαροαιμιας οι γονεις μπορει να παρουν και τα μικρα,και τα μικρα των μικρων να βγαλουν pedigree.Αλλα απο οτι καταλαβα η κοπελα δεν εχει ουτε πιστοποιητικο καθαροαιμιας καν.;)(αν καταλαβα σωστα)
Κοιτά υπάρχει περίπτωση να έχουν τα μικρά pedigree αλλά επειδή το πληρώνεις παραπάνω μπορεί αυτός από το πετ σοπ να μην το πήρε η επίσης υπάρχει περίπτωση να έχουν οι γονείς κ οι παππούδες κ να μην έχουν βγάλει στα μωρά. Βέβαια όλα αυτά θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα μια που το γατάκι ήρθε από το εξωτερικό καθώς επίσης κ δεν ξέρω αν είναι κ εφυκτό από οικονομικής άποψης μια κ μιλάμε για οικιακή εκτροφή. Εν παση περιπτώση το σημαντικότερο είναι να προσέξει στην υιοθεσία κ ποια άτομα θα πάρουν τα γατάκια

Ναι,υπαρχει,αλλα απο τη στιγμη που δεν το πηρε απο εκτροφεα,που θα βρει ολα αυτα τα στοιχεια;Το πολυ πολυ να της δωσει ενα πλαστο pedigree να φυγει απο το κεφαλι του.Τελος παντων,σωστα ειπες οτι το θεμα ειναι να πανε σε καλα χερια τα μικρα και να εχουν μια καλη γεννα.Απλα καλο ειναι να ενημερωνονται και οι ιδιοκτητες για να μη διαιωνιζεται αυτη η κατασταση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back