Πάσης φύσεως απορίες για το ζευγάρωμα

Αυτο ειναι δυστυχως το κακο με τα πετ σοπς...Αφου ησουν και στο εξωτερικο γιατι δεν επαιρνες βρε πουλακι μου απο εναν εκτροφεα;Τωρα δεν ξερεις καν αν ειναι οντως καθαροαιμο το γατακι σου.:(
Δεν τα λεω ολα αυτα για να σε πανικοβαλλω,ουτε για να σου κανω την εξυπνη.Απλα δυστυχως η απατη σε αυτο τον τομεα παιζει πολυ,και θα ηταν καλο να ειμαστε ολοι λιγο πιο υποψιασμενοι.;)Το αν θα τα πουλησεις ή όχι είναι δικο σου θεμα,ουτε το αντίτιμο ουτε το χαρισμα σου εγγυωνται κατι.Μπορεις ομως αν θες να αναφερεις μεσα στα χαρτια που θα υπογραψουν σαν ορο τη στειρωση,ή την μη πωληση των μικρων τους αν σε ενοχλει.Ή τελος παντων οτι θες να εισαι σιγουρη οτι θα γινει,να το συζητησεις μαζι τους απο πριν και να το συμπεριλαβεις σαν ορο.;)

δεν την πήρα απο εξωτερικό! εδώ από αθήνα. αλλά η γάτα είναι από ουκρανία! το λέει κ στο βιβλιάριο υγείας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A...Μα θα μπορουσες να παρεις απο Ελλαδα απο εκτροφεα αν το εψαχνες λιγο,υπαρχει,και θα ησουν και σιγουρη οτι θα ηταν καθαροαιμο το γατακι σου και με ολα του τα χαρτια...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα μπήκα στο Γκάλερυ κ είδα τη γατούλα είναι πανέμορφη είτε έχει χαρτιά είτε όχι δεν ξέρω αν θα έβρισκε τέτοια γατούλα εδώ:) Τέλος πάντων εγώ πάντως θα αγαπουσα τα δικά μου γατακια κ δεν θα τα άλλαζα με τιποτα ακόμα κ αν δεν είχαν χαρτιά. Βέβαια η έλλειψη pedigree δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν είναι καθαρόαιμο το ζώο

A...Μα θα μπορουσες να παρεις απο Ελλαδα απο εκτροφεα αν το εψαχνες λιγο,υπαρχει,και θα ησουν και σιγουρη οτι θα ηταν καθαροαιμο το γατακι σου και με ολα του τα χαρτια...;)

το ξέρω, και αυτό είχα σκοπό να κάνω γιατί ήθελα βιρμανίας....μέχρι που πήγα να πάρω κάτι από το εν λόγω πετσοπ και την είδα και έπαθα!!! αλλά από το πολύ πάθημα δεν σκέφτηκα να ζητήσω χαρτιά :redface:

Δώρα μπήκα στο Γκάλερυ κ είδα τη γατούλα είναι πανέμορφη είτε έχει χαρτιά είτε όχι δεν ξέρω αν θα έβρισκε τέτοια γατούλα εδώ:) Τέλος πάντων εγώ πάντως θα αγαπουσα τα δικά μου γατακια κ δεν θα τα άλλαζα με τιποτα ακόμα κ αν δεν είχαν χαρτιά. Βέβαια η έλλειψη pedigree δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν είναι καθαρόαιμο το ζώο

έχω πάντως ένα ουκρανέζικο βιβλιάριο υγείας που λέει ότι είνια περσική....τα υπόλοιπα είναι ακαταλαβίστικα :)

Tώρα που το θυμήθηκα....να ρωτήσω και κάτι άλλο.....πόσα γατάκια παίρνει ο μπαμπάς της υπόθεσης? τα μισά?

Απ΄ότι ξέρω και από το εξωτερικό ο γάτος παίρνει 1 στα 3 ;) καλό θα ήταν όμως να το συζητήσετε από πριν.:)

Ναι δεν ξέρω μάλλον έχεις δίκιο γιατί αυτό είναι κ το λογικό, αλλά σε περίπτωση που οι γονείς είναι κ οι δύο καθαρόαιμοι αλλά δεν έχουν δηλωθεί για Pedigree μήπως μπορούν να πάρουν αργότερα; δεν ξέρω

Μπορούν να πάρουν μόνο αν βρεις το εκτροφείο στο οποίο γεννήθηκαν να στο βγάλουν αυτοί;)

Απ΄ότι ξέρω και από το εξωτερικό ο γάτος παίρνει 1 στα 3 ;) καλό θα ήταν όμως να το συζητήσετε από πριν.:)

Μπορούν να πάρουν μόνο αν βρεις το εκτροφείο στο οποίο γεννήθηκαν να στο βγάλουν αυτοί;)

ωραία ιδέα!!!! θενξ!!! θα πάω να τους ρωτήσω αν μπορουν να μου δώσουν τα χαρτια της τώρα!!!

Μα εννοειται οτι η αγαπη δε μετριεται με χαρτια και pedigree...:Dαπλα καθως τιθεται θεμα ζευγαρωματος καλο θα ηταν να υπαρχουν τα χαρτια της γατουλας.;)
Απο πετ σοπ δεν ειπες οτι την πηρες;Θα σου πουν απο εκει τον εκτροφεα;Το βιβλιαριο μην νομιζεις οτι μετραει,και μενα στον Σειριο το τσιπ του γραφει οτι ειναι περσικο.

Μα εννοειται οτι η αγαπη δε μετριεται με χαρτια και pedigree...:Dαπλα καθως τιθεται θεμα ζευγαρωματος καλο θα ηταν να υπαρχουν τα χαρτια της γατουλας.;)
Απο πετ σοπ δεν ειπες οτι την πηρες;Θα σου πουν απο εκει τον εκτροφεα;Το βιβλιαριο μην νομιζεις οτι μετραει,και μενα στον Σειριο το τσιπ του γραφει οτι ειναι περσικο.

ναι από ένα πετσοπ στηνμαραθώνος, ένα μεγάλο και μου είχαν πει οτι η γάτα είναι από ουκρανία. λογικά δεν θα ξέρουν ποιος είναι ο εκτροφέας?

Βασικα οι εκτροφεις σε περνανε απο σαραντα κοσκινα πριν σου δωσουν γατακι,μου φαινεται πολυ δυσκολο να δωσει καποιος εκτροφεας σε πετ σοπ και να μην ξερει την τυχη του μικρου,καθως το πετ σοπ τα δινει χωρις ελεγχο.Πες του να σου πει το εκτροφειο,κι οχι να αναλαβει αυτος να βρει το pedigree,γιατι μπορει να σου δωσει πλαστο.Ζητησε το ονομα του εκτροφειου,το τηλεφωνο ή την ηλεκτρονικη του διευθυνση,και ποιας γεννας ηταν το μικρο σου,και πες του οτι θα απευθυνθεις η ιδια στο εκτροφειο.Αν οντως το πηρε απο εκει δεν θα εχει προβλημα να επικοινωνησειες η ιδια.

Βασικα οι εκτροφεις σε περνανε απο σαραντα κοσκινα πριν σου δωσουν γατακι,μου φαινεται πολυ δυσκολο να δωσει καποιος εκτροφεας σε πετ σοπ και να μην ξερει την τυχη του μικρου,καθως το πετ σοπ τα δινει χωρις ελεγχο.Πες του να σου πει το εκτροφειο,κι οχι να αναλαβει αυτος να βρει το pedigree,γιατι μπορει να σου δωσει πλαστο.Ζητησε το ονομα του εκτροφειου,το τηλεφωνο ή την ηλεκτρονικη του διευθυνση,και ποιας γεννας ηταν το μικρο σου,και πες του οτι θα απευθυνθεις η ιδια στο εκτροφειο.Αν οντως το πηρε απο εκει δεν θα εχει προβλημα να επικοινωνησειες η ιδια.

σωστό! αν μου πει όχι και επιμένει να μου βρει αυτός χαρτιά?

Αν σου πει οχι,καποιο λακκο εχει η φαβα...Εχεις δικαιωμα νομιζω να μαθεις την καταγωγη του απο τη στιγμη που σου το πουλησε για καθαροαιμο περσικο.Μπορει βεβαια να σου πει οτι το πηρε απο σπιτικη γεννα και να μη μπορεις να βρεις ακρη...Ενας τροπος υπαρχει να μαθεις,πηγαινε και ρωτησε!

Αν σου πει οχι,καποιο λακκο εχει η φαβα...Εχεις δικαιωμα νομιζω να μαθεις την καταγωγη του απο τη στιγμη που σου το πουλησε για καθαροαιμο περσικο.Μπορει βεβαια να σου πει οτι το πηρε απο σπιτικη γεννα και να μη μπορεις να βρεις ακρη...Ενας τροπος υπαρχει να μαθεις,πηγαινε και ρωτησε!

θα πάω αυριο το πρωί! ευχαριστώ πολύ για το ξεστράβωμα :)

Δεν κανει τιποτα,μονο μην του αφησεις περιθωρια.Αν εχει ακρες,με 80 ευρω μπορει να σου δωσει μια χαρα πλαστο pedigree,Οποτε μην το διαπραγματευτεις,πες του οτι θες να μιλησεις εσυ απευθειας με τον εκτροφεα.

Λοιπόν....καταρχήν ο pet shopper μου ειπε δεν υπάρχουν χαρτιά και αν υπήρχαν η γάτα θα κόστιζε τα διπλά λεφτά!!:confused:

Κατά δευτερον....πίσω στο θέμα ζευγάρωμα...βοήθεια!!!! Την γάτα την άφησα στον αρσενικό 3 μέρες όπου και η πράξη έγινε 3-4 φορές έμαθα. Την 4η μέρα την πήρα πίσω γιατί και η κυρια με τον αρσενικό θα έφευγε κι είπα κι εγώ να πάρω την γατούλα μου. Και με έχει τρελάνει!!!! Συνέχεια νιαουρίζει τρελά και κατουράει όπου να' ναι!!! Θα πάθω υστερία κι εγώ σε λίγο!!! Να την πάω πίσω??? Πόσες μέρες κρατάει αυτός ο οίστρος????

Καλησπέρα Λίλη, ο οίστρος στις θυληκές νομίζω κρατάει μέχρι να μείνει έγκυος:/:
Αλλά γιατί δεν τα πέρνεις εσύ στο δικό σου σπίτι;:hmm:

Καλησπέρα Λίλη, ο οίστρος στις θυληκές νομίζω κρατάει μέχρι να μείνει έγκυος:/:
Αλλά γιατί δεν τα πέρνεις εσύ στο δικό σου σπίτι;:hmm:

ωχ ωχ ναι? δηλαδή δεν είναι εγκυος????

γιατί στο σπίτι μου έχω και έναν γάτο ο οποίος δεν θέλει να βλέπει άλλους αρσενικούς! (στειρωμένος)

ωχ ωχ ναι? δηλαδή δεν είναι εγκυος????

γιατί στο σπίτι μου έχω και έναν γάτο ο οποίος δεν θέλει να βλέπει άλλους αρσενικούς! (στειρωμένος)
Τώρα κατάλαβα!:)
Τι τραβάμε, ε;
Δεν νομίζω ότι είναι έγκυος ακόμα:/:

ΑΑΑΑΑΑ!Να προσέχεις, αν γεννήσει στο σπίτι με τον στειρωμένο αρσεικό υπάρχει πιθανότητα, αυτός να ζηλέψει και να κάνει κακό στα μωρά, προσεχε γιατί τα αρσενικά σε αυτές τις περιπτώσεις φημήζονται ότι θέλουν την αποκλειστηκή προσοχή της θηληκιάς και αν είναι ζηλιάρεις κι όλας μήπως θα έχεις πρόβλημα;:/:

αχ όχι!!!
μα πόσες φορές θέλει για να μείνει εγκυος?
ξέρει κανείς με σιγουριά?
παίρνω και κτηνίατρο και δεν την βρισκω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back