Πάσης φύσεως απορίες για το ζευγάρωμα

αχ όχι!!!
μα πόσες φορές θέλει για να μείνει εγκυος?
ξέρει κανείς με σιγουριά?
παίρνω και κτηνίατρο και δεν την βρισκω...
Δεν είμαι και απόλυτη μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά ρώτα εδώ είναι κτηνίατρος που απαντάει σε ερωτήσεις μελών του MY cat, θα σε βοηθήσει!
Μπορείτε να βρείτε το θέμα εδώ:
https://mypetz.gr/showthread.php?t=&goto=newpost

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άμα έχει ακόμα οίστρο σίγουρα δεν είναι έγκυος.;) Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να ζευγαρώσει και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι στάνταρ:hmm:...αν και για 3 μέρες μου φαίνεται λίγο να ζευγάρωσαν μόνο 3-4 φορές:confused:....ο οίστρος κρατάει περίπου 7-10 μέρες και αν δεν μείνει έγκυος θα της ξανάρθει σε περίπου 1 μήνα...αν μπορείς να την πας ξανά στον αρσενικό αλλιώς θα πρέπει να κάνεις υπομονή να της περάσει και πάτε ξανά όταν της ξανάρθει.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είμαι και απόλυτη μην σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά ρώτα εδώ είναι κτηνίατρος που απαντάει σε ερωτήσεις μελών του MY cat, θα σε βοηθήσει!
Μπορείτε να βρείτε το θέμα εδώ:
[URL="https://mypetz.gr/showthread.php?t=&goto=newpost"]https://mypetz.gr/showthread.php?t=&goto=newpost[/URL]

αυτό για τον αρσενικό που μου είπες πριν...το έχω υπόψη μου. θα τα χωρίσω όταν πλησιάζει η ώρα και θα δω πρώτα τι θα κάνει ο γάτος υπό την επιτηρηση μου :)

αυτό για τον αρσενικό που μου είπες πριν...το έχω υπόψη μου. θα τα χωρίσω όταν πλησιάζει η ώρα και θα δω πρώτα τι θα κάνει ο γάτος υπό την επιτηρηση μου :)
Δεν ξέρεις πόσο ανακουφίστηκα!
Μπράβο σου που το ψάχνεις τόσο!:)

Άμα έχει ακόμα οίστρο σίγουρα δεν είναι έγκυος.;) Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να ζευγαρώσει και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι στάνταρ:hmm:...αν και για 3 μέρες μου φαίνεται λίγο να ζευγάρωσαν μόνο 3-4 φορές:confused:....ο οίστρος κρατάει περίπου 7-10 μέρες και αν δεν μείνει έγκυος θα της ξανάρθει σε περίπου 1 μήνα...αν μπορείς να την πας ξανά στον αρσενικό αλλιώς θα πρέπει να κάνεις υπομονή να της περάσει και πάτε ξανά όταν της ξανάρθει.:/:

3-4 φορές είναι μάλλον οι φορές που τα είδαν. ίσως έγινε παραπάνω όταν δεν υπήρχαν θεατές. μα πόσες φορές θέλει πια??? έλεος!!! :( δεν αντέχω! δεν κοιμήθηκαμε το βράδυ και όλη μέρα ορίεται!!!
δνε παίζει να έιναι έγκυος και να συνεχίζει ε? αν υπάρχει μια τέτοια περίπτωση σε 1 μήνα επίσης θα καταλάβω ότι είναι έγκυος???
αγχώθηκα παιδιά! όλες τις άλλες γάτες μου τις στείρωσα και δεν έιχα τέτοια!!

Δεν ξέρεις πόσο ανακουφίστηκα!
Μπράβο σου που το ψάχνεις τόσο!:)

τι να κάνω? φοβάμαι κι εγώ! φαντάζεσαι να μπω σπίτι και να έχει γεννήσει και ο γάτος να έχει κάνει κανένα κακό?? αυτοκτονία! ασέ που σκέφτομαι μήπως όταν είναι οι μέρες να 'αρρωστήσω' και να μην πηγαίνω δουλειά! τρελό αγχος έχω!

Δυστυχώς δεν παίζει:/:...αν μείνει έγκυος θα σταματήσει....πόσες μέρες συνολικά έχει τώρα οίστρο και είναι ο πρώτος της?

Και που να δείς στην γέννα πόσο θα αγχωθείς!:D
Ο γιατρός από το forum, σήμερα ή αύριο θα σου έχει απαντήση;)
Μπορείς να τον ρωτήσεις ότι θες, είναι πολύ καλός:)
Καλή επιτυχία πάντως, όπως και να έχει!!!!!!:)

Δυστυχώς δεν παίζει:/:...αν μείνει έγκυος θα σταματήσει....πόσες μέρες συνολικά έχει τώρα οίστρο και είναι ο πρώτος της?

έλα ντε! η γάτα είναι 1 έτους και πριν την πάμε για να ζευγαρώσει υποψιαστήκαμε ότι έχει οίστρο..... γιατί νιαούριζε λίιιιγο παραπάνω στο τζάμι! ε και λέμε δεν την πάμε μήπως και?!? γιατί είναι ήσυχη και δεν την καταλαβαίναμε σίγουρα για οίστρο! οπότε δεν ξέρω αν ήταν και ο πρώτος της! την πήγαμε την Τετάρτη, τελικά όντως ήταν σε οίστρο (υποθέτω αφού έγινε η σεξουαλική πράξις :)) και την πήραμε χτες! και σήμερα ορίεται!!! οκ, της άρεσε φαντάζομαι αλλά όχι κι έτσι :P

Και που να δείς στην γέννα πόσο θα :)αγχωθείς!:D
Ο γιατρός από το forum, σήμερα ή αύριο θα σου έχει απαντήση;)
Μπορείς να τον ρωτήσεις ότι θες, είναι πολύ καλός:)
Καλή επιτυχία πάντως, όπως και να έχει!!!!!!:)

:)
ευχαριστώ πολύ!!!!

τι να κάνω? φοβάμαι κι εγώ! φαντάζεσαι να μπω σπίτι και να έχει γεννήσει και ο γάτος να έχει κάνει κανένα κακό?? αυτοκτονία! ασέ που σκέφτομαι μήπως όταν είναι οι μέρες να 'αρρωστήσω' και να μην πηγαίνω δουλειά! τρελό αγχος έχω!
:lol:Όλοι το έχουμε κάνει λίγο πολύ:D
Μπορείς όταν φεύγεις για την δουλειά να την απομονόνης;)
Εγώ έχω 4 και τα χωρίζω στα δωμάτια 2 στο ένα δωμάτιο και 2 στο άλλο.
Τι να κάνεις;:/:

έχει σημασία ποιος οίστρος είναι?

:lol:Όλοι το έχουμε κάνει λίγο πολύ:D
Μπορείς όταν φεύγεις για την δουλειά να την απομονόνης;)
Εγώ έχω 4 και τα χωρίζω στα δωμάτια 2 στο ένα δωμάτιο και 2 στο άλλο.
Τι να κάνεις;:/:

ναι αυτό θα το κάνω σίγουρα...απλά θέλω να είμαι κι εδώ...

συνηθως ο πρωτος δεν κραταει πολλες μερες..ποσες μερες τωρα εχει οιστρο?

έχει σημασία ποιος οίστρος είναι?

Ναι, καλό είναι στον πρώτο οίστρο να μην μείνει έγκυος...λόγω ηλικίας κυρίως;) ...αν είναι κάτω του 1 έτους καλό είναι να μην ζευγαρώσει...αλλά εσένα είναι 1 ετών οπότε από εδώ και πέρα δεν έχει πρόβλημα:)
Όπως και να έχει σας εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά...και άσ΄την λίγο παραπάνω αυτή τη φορά αφού της άρεσε τόσο;):lol:

Ναι, καλό είναι στον πρώτο οίστρο να μην μείνει έγκυος...λόγω ηλικίας κυρίως;) ...αν είναι κάτω του 1 έτους καλό είναι να μην ζευγαρώσει...αλλά εσένα είναι 1 ετών οπότε από εδώ και πέρα δεν έχει πρόβλημα:)
Όπως και να έχει σας εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά...και άσ΄την λίγο παραπάνω αυτή τη φορά αφού της άρεσε τόσο;):lol:

εγώ πάλι ευχομαι να έχει μείνει έγκυος και να γκρινιάζει γιατί της άρεσε τόσο...χαχα
είπα κι εγώ μην μου την μαγαρίσει πολύ την γάτα και την πήρα γρήγορα...:P

συνηθως ο πρωτος δεν κραταει πολλες μερες..ποσες μερες τωρα εχει οιστρο?

υποθετωντας πάντα....καμιά εβδομάδα μάλλον...και το άγχος είναι αν έμεινε έγκυος και συνεχίζει τον οίστρο της ή δεν τα καταφέραμε :P

ναι αυτό θα το κάνω σίγουρα...απλά θέλω να είμαι κι εδώ...
Η αλήθεια είναι ότι θα αισθάνετε μεγαλύτερη σιγουριά αν είσαι παρον!:cat:
Νομίζω ότι έπρεπε να μείνει αλλη μια μέρα, η σημερινή πιστεύω ότι θα ήταν η καλύτερη.
Και αυτό γιατί μας είπες ότι γενικότερα είναι ησυχει αλλά σήμερα έχει αφηνιάσει.
Οπότε λογικά τώρα είναι το γερό θέμα που θα την έκανε έγκυο:/:
Δεν γίνετε με τίποτα έστω και για λίγο να πάρεις τον αρσενικό γιατί νομίζω ότι λίγο ήθελε και θα γινόταν η δουλειά.

Η αλήθεια είναι ότι θα αισθάνετε μεγαλύτερη σιγουριά αν είσαι παρον!:cat:
Νομίζω ότι έπρεπε να μείνει αλλη μια μέρα, η σημερινή πιστεύω ότι θα ήταν η καλύτερη.
Και αυτό γιατί μας είπες ότι γενικότερα είναι ησυχει αλλά σήμερα έχει αφηνιάσει.
Οπότε λογικά τώρα είναι το γερό θέμα που θα την έκανε έγκυο:/:
Δεν γίνετε με τίποτα έστω και για λίγο να πάρεις τον αρσενικό γιατί νομίζω ότι λίγο ήθελε και θα γινόταν η δουλειά.

αααααχ σνιφ!!! που να το ήξερα η μαύρη μάνα???? :(
χαχα! την πατήσαμε! μου κατουράει και την μοκέτα, όχι τίποτα άλλο...:down:

μαλλον δεν τα καταφερατε...η γατα μολις μεινει εγκυος συνηθως κατεβαζει την ουρα και δεν αφηνει τον αρσενικο να συνεχισει..που σημαινει οτι σταματαει να ζηταει..αρα σταματαει και ο οιστρος..:hmm::hmm::hmm:καλο ειναι αν θες μωρακια να τα ξαναβαλεις μαζι..η γατουλα σου ειναι κουκλα..:)τωρα αν εχεις ομως τοσο αγχος οπως προσεξα ισως καλο ειναι να ξανασκεφτεις την γεννα και ή να στειρωσεις τη γατουλα σου ή να προετοιμαστεις καλυτερα οταν θα την ξαναπας για ζευγαρωμα....:):):happy::happy:

αααααχ σνιφ!!! που να το ήξερα η μαύρη μάνα???? :(
χαχα! την πατήσαμε! μου κατουράει και την μοκέτα, όχι τίποτα άλλο...:down:
:D εμμμμ... Υπομονή;
Τι άλλο να πω...
Πάντως προσπάθησε να τα φέρεις σε επαφή, στην βράση κολλάει το σίδερο:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back