LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαλλον δεν τα καταφερατε...η γατα μολις μεινει εγκυος συνηθως κατεβαζει την ουρα και δεν αφηνει τον αρσενικο να συνεχισει..που σημαινει οτι σταματαει να ζηταει..αρα σταματαει και ο οιστρος..καλο ειναι αν θες μωρακια να τα ξαναβαλεις μαζι..η γατουλα σου ειναι κουκλα..
τωρα αν εχεις ομως τοσο αγχος οπως προσεξα ισως καλο ειναι να ξανασκεφτεις την γεννα και ή να στειρωσεις τη γατουλα σου ή να προετοιμαστεις καλυτερα οταν θα την ξαναπας για ζευγαρωμα....
![]()
κρίμα και δεν ήθελα να την ξαναπάω....δεν πειράζει θα προσπαθήσουμε άλλη μία φορά...
ναι έχω άγχος και θα διαβάσω τα πάντα για την γέννα...αν δεν τα καταφέρω υπάρχει και η λύση της πεθεράς....έχει πάθος με τις γάτες και ξέρει τα πάντα...απλά δεν θέλω να υποχρεώνομαι
και είναι και στην γαλλία τώρα και δεν θέλω να την ενοχλήσω στο ταξίδι της!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
εγώ πάλι ευχομαι να έχει μείνει έγκυος και να γκρινιάζει γιατί της άρεσε τόσο...χαχα
είπα κι εγώ μην μου την μαγαρίσει πολύ την γάτα και την πήρα γρήγορα...![]()
Το ζευγάρωμα για την θηλυκή, είναι επίπονη διαδικασία.

Αυτό που βλέπεις εσύ "σαν να τρελαίνεται" είναι οι ορμόνες που μιλάνε και μόνο.

Περαστικά στην γατούλα και σε σένα.

Και υπομονή θα την χρειαστείτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Είδες ο γιατρός

Μακάρι, στο εύχομαι αφού το θέλεις τόσο πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά μπορεί να είναι και έγκυος ε;
Είδες ο γιατρός
Μακάρι, στο εύχομαι αφού το θέλεις τόσο πολύ!![]()
ναι κι εγώ χάρηκα όταν το διάβασα, αλλά δεν τον βλέπω τον οίστρο να μειώνεται
2 μέρες τώρα γκρινιάζει και σήμερα το πρωί πάλι! μου φαίνεται ο αρσενικός δεν έκανε καλή δουλειά 

τι να πω....υπομονή....μέχρι τον άλλο μήνα να την ξαναπάω!
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά μπορεί να είναι και έγκυος ε;
Είδες ο γιατρός
Μακάρι, στο εύχομαι αφού το θέλεις τόσο πολύ!![]()
έρχεται ο γάτος σπίτι μου σήμερα το απογευμα

θα γίνει του ζευγαρώματος!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τελικα βρηκες ακρη με το πετ σοπ;
Ρε Δώρα τί ρωτάς και εσύ????

Εδώ μιλάμε θα ζήσουν τα παιδιά τρελές νύχτες!!!!

Περιμένουμε με αγωνία... να συλλάβει η γάτα.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ρε Δώρα τί ρωτάς και εσύ????
Εδώ μιλάμε θα ζήσουν τα παιδιά τρελές νύχτες!!!!
Περιμένουμε με αγωνία... να συλλάβει η γάτα.![]()
Κοίτα μη χάσεις τον ύπνο σου από την αγωνία

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εδώ θα έλεγα να βάλει και κεριά.. μουσική απαλή κλπ κλπ....
1 μπουκάλι κρασί... ένα δωράκι...
Μήπως γιαυτό την πρώτη φορά ήταν τσούφια???

Να ρίξει κάτι πρόχειρο απάνω της και να πάει στον γαμπρό!!!!

(Τα προφυλακτικά να μην ξεχάσει.. ή μάλλον να τα ξεχάσει θέλουμε.....)
Μα τα καλύτερα emoticon λείπουν......

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μα τα καλύτερα emoticon λείπουν......![]()
Αυτό το έχω πει κι εγώ άπειρες φορές

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό το έχω πει κι εγώ άπειρες φορές![]()
Τρίτη και 13 με Πανσέληνο... επικίνδυνος συνδυασμός....

Λέω να πάω την Λου καμία βόλτα, πρίν σκάσει η κακομοίρα.. και να αφήσουμε τα παιδιά στην ησυχία τους να ερωτευθούν....

Αν έχουμε νέα πείτε, να ανοίξω σαμπάνιες και να ανάψουμε τα πούρα....
(και σε 2-3 μήνες που θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι
...εγώ θα σφυράω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικα βρηκες ακρη με το πετ σοπ;
ναι τι να λέγαμε!!! μου είπε ότι αν η γάτα είχε χαρτιά θα κόστιζε τα διπλά λεφτά, οπότε δεν υπάρχουν και χαρτιά! και μετά είπα να μην τον βρίσω!
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
...εγώ θα σφυράω)[/quote]
γιατί ρε παιδιά να γελάει το παρδαλό κατσίκι?
δεν ειναι σωστό αυτό! επειδή θέλω να ζευγαρώσει η γατούλα κ εχω άγχος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Θες να ζευγαρωσει και καλα κανεις. Τα μικρα τι θα τα κανεις ομως?
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την ακριβεια θα γελαει και το παρδαλο γατομανι!
Θες να ζευγαρωσει και καλα κανεις. Τα μικρα τι θα τα κανεις ομως?
εμ δεν διαβαζετε τι γραφω από την αρχή....

ένα θα πάρει η κτηνιατρός μου
ένα θα πάρει η κολλητή μου
ένα θα πάρει ένας άλλος φίλος μου
ένα θα πάρει η διπλανή της κυρίας με τον αρσενικό
και αν γεννηθεί και 5ο η βοηθός της κτηνιάτρου!
τα ζευγαρώνουμε γιατί μας ζήτησαν όλοι αυτοί ένα γατάκι και δεν τους βρήκαμε αφού απόφασίσαμε να τα ζευγαρώσουμε!
αν γεννηθεί 6ο, ε τι να πω?! θα βρούμε και κάποιον άλλο!
όλοι οι παραπάνω έχουν δεχτεί να τα στηρώσουν και αν για κάποιο λόγο κάποιος δεν θέλει το γατί (επιμένουν πως δεν θα συμβεί, αλλά το ξεκαθαρίσαμε για παν ενδεχόμενο) το γατί θα γυρίσει σε εμένα και θα το κρατήσω εγώ!
σας κάλυψα?
julia
Διακεκριμένο μέλος
(και σε 2-3 μήνες που θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι...εγώ θα σφυράω)
δεν ειναι σωστό αυτό! επειδή θέλω να ζευγαρώσει η γατούλα κ εχω άγχος?[/QUOTE]Αν είσαι εδώ μαζί μας και μπαίνεις.. θα καταλάβεις ότι σε 2-3 μήνες θα βρήσκουμε ΠΑΝΤΟΥ νεογέννητα γατάκια, πατημένα, στα σκουπίδια, κάτω απο αυτοκίνητα, φαγωμένα απο τα σκυλιά, παρατημένα απο τις μάνες...

Θα ζητάμε βοήθεια... να σώσουμε γατάκια.. να τα τρέξουμε στους γιατρούς, να ξενυχτήσουμε να τα μεγαλώσουμε, και μετά οσα ζήσουν να βούν σπιτάκια....
Εκεί πήγαινε αυτό που είπα.

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι σωστό αυτό! επειδή θέλω να ζευγαρώσει η γατούλα κ εχω άγχος?
Αν είσαι εδώ μαζί μας και μπαίνεις.. θα καταλάβεις ότι σε 2-3 μήνες θα βρήσκουμε ΠΑΝΤΟΥ νεογέννητα γατάκια, πατημένα, στα σκουπίδια, κάτω απο αυτοκίνητα, φαγωμένα απο τα σκυλιά, παρατημένα απο τις μάνες...

Θα ζητάμε βοήθεια... να σώσουμε γατάκια.. να τα τρέξουμε στους γιατρούς, να ξενυχτήσουμε να τα μεγαλώσουμε, και μετά οσα ζήσουν να βούν σπιτάκια....
Εκεί πήγαινε αυτό που είπα.
[/quote]το ξέρω καλή μου αυτό! μπαίνω 1,5 χρόνο στο σιτε σχεδόν καθημερινά! από εδώ βρήκα και τον άλλο μου γάτο....τον μαυρούλη που φαίνεται στην φωτό! βοήθησα κι εγώ λίγο....δεν μπορείς να πεις!
κατα τ'άλλα δεν συμμετέχω στο φορουμ συχνά γιατί συνήθως πνίγομαι στην δουλειά!
μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω κι άλλο....συνέχεια ψάχνω και για γατάκια στην γειτονια μου που έχει αμέτρητες γάτες μήπως δοθούν μέσω του σιτε...αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχω βρει!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Δεν μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα, φθείρομαι και κουράζομαι πλέον απίστευτα.
Καλή συνέχεια με την γατούλα σου, και εύχομαι όλα να πάνε καλά και για τα μικράκια.

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
εμ δεν διαβαζετε τι γραφω από την αρχή....
ένα θα πάρει η κτηνιατρός μου
ένα θα πάρει η κολλητή μου
ένα θα πάρει ένας άλλος φίλος μου
ένα θα πάρει η διπλανή της κυρίας με τον αρσενικό
και αν γεννηθεί και 5ο η βοηθός της κτηνιάτρου!
τα ζευγαρώνουμε γιατί μας ζήτησαν όλοι αυτοί ένα γατάκι και δεν τους βρήκαμε αφού απόφασίσαμε να τα ζευγαρώσουμε!
αν γεννηθεί 6ο, ε τι να πω?! θα βρούμε και κάποιον άλλο!
όλοι οι παραπάνω έχουν δεχτεί να τα στηρώσουν και αν για κάποιο λόγο κάποιος δεν θέλει το γατί (επιμένουν πως δεν θα συμβεί, αλλά το ξεκαθαρίσαμε για παν ενδεχόμενο) το γατί θα γυρίσει σε εμένα και θα το κρατήσω εγώ!
σας κάλυψα?
Απολυτως! Τελοσπαντων, αφου εχεις τοσους πολλους, βρες και μου και μενα 3-4
γιατι σε κανα διμηνο θα γεννησει μια αδεσποτουλα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι ειναι διαφορετικα τα πραγματα οσον αφορα τα ημιαιμα γατακια και τα γατακια ρατσας.Κι εμενα μου ειχαν ζητησει πολλοι γατακι απο την Μόιρα,αλλά δεν ηθελαν ημίαιμο.Βασικα αυτοι ηταν που εμειναν και γενικα χωρις γατακι,δεν σκοπευα να δωσω μικρο σε καποιον που θελει απλα ρατσας.Δυστυχως ομως,πολλοι το κανουν.Απολυτως! Τελοσπαντων, αφου εχεις τοσους πολλους, βρες και μου και μενα 3-4γιατι σε κανα διμηνο θα γεννησει μια αδεσποτουλα...
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool