Πάσης φύσεως απορίες για το ζευγάρωμα

Εκανα πλακα...
Ξερω ποσο δυσκολο ειναι να παρουν αδεσποτουλι, η με προβληματα υγειας.
Δυστυχως:down:
Γι αυτο κι εγω, ΜΟΝΟ αδεσποτουλια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκανα πλακα...
Και εγώ 4 αδεσποτούλια έχω:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμ δεν διαβαζετε τι γραφω από την αρχή....:)
ένα θα πάρει η κτηνιατρός μου
ένα θα πάρει η κολλητή μου
ένα θα πάρει ένας άλλος φίλος μου
ένα θα πάρει η διπλανή της κυρίας με τον αρσενικό
και αν γεννηθεί και 5ο η βοηθός της κτηνιάτρου!
τα ζευγαρώνουμε γιατί μας ζήτησαν όλοι αυτοί ένα γατάκι και δεν τους βρήκαμε αφού απόφασίσαμε να τα ζευγαρώσουμε!
αν γεννηθεί 6ο, ε τι να πω?! θα βρούμε και κάποιον άλλο!
όλοι οι παραπάνω έχουν δεχτεί να τα στηρώσουν και αν για κάποιο λόγο κάποιος δεν θέλει το γατί (επιμένουν πως δεν θα συμβεί, αλλά το ξεκαθαρίσαμε για παν ενδεχόμενο) το γατί θα γυρίσει σε εμένα και θα το κρατήσω εγώ!
σας κάλυψα?
Φαντάζεσαι να κάνει 1 ή 2!
Πάντως αν έχουν συμφωνήσει να τα στειρώσουν όλοι αυτό είναι πολύ καλό!!!:)
Έτσι πρέπει να γίνει!

Εκανα πλακα...
Εγώ εχω δύο περσικά ενα τυφλό αδέσποτο κ άλλα 3 που φιλοξενώ στο γκαραζ το οποιο εχει διαμορφωθεί σε γκαρσονιέρα. Αυτο όμως το κάνω εγώ προς προεξωφλείται ότι οι γνωστοί της κοπέλας αν δεν γεννουσε η γατα της θα ήθελαν ντε κ καλά να πάρουν αδέσποτο δεν το κατλαβαίνω. Εν παση περιπτώση μπορούμε να λεμε τη γνώμη μας κ να διαφωνούμε με κάποιον αλλα η ειρωνία κ η πίεση να δεχτει τη δική μας άποψη ως τη μονη σωστή είναι άλλο πράγμα. Και επίσης δεν μπορουμε να τσουβαλιαζουμε όλο τον κόσμο στο ίδιο τσουβάλι. Αλλιως μιλάς σε ανθρώπους που δεν είναι φιλοζώοι, αλλιως μιλας σε ανεύθυνους που παρατανε τα γατιά τους, και αλλιώς τους ανθρώπους που θέλουν να ζευγαρώσουν τη γάτα τους κ είναι αρκετά υπεύθυνη ώστε να εχουν βρει από πριν σπιτι για τα μικρά

Εγώ εχω δύο περσικά ενα τυφλό αδέσποτο κ άλλα 3 που φιλοξενώ στο γκαραζ το οποιο εχει διαμορφωθεί σε γκαρσονιέρα. Αυτο όμως το κάνω εγώ προς προεξωφλείται ότι οι γνωστοί της κοπέλας αν δεν γεννουσε η γατα της θα ήθελαν ντε κ καλά να πάρουν αδέσποτο δεν το κατλαβαίνω. Εν παση περιπτώση μπορούμε να λεμε τη γνώμη μας κ να διαφωνούμε με κάποιον αλλα η ειρωνία κ η πίεση να δεχτει τη δική μας άποψη ως τη μονη σωστή είναι άλλο πράγμα. Και επίσης δεν μπορουμε να τσουβαλιαζουμε όλο τον κόσμο στο ίδιο τσουβάλι. Αλλιως μιλάς σε ανθρώπους που δεν είναι φιλοζώοι, αλλιως μιλας σε ανεύθυνους που παρατανε τα γατιά τους, και αλλιώς τους ανθρώπους που θέλουν να ζευγαρώσουν τη γάτα τους κ είναι αρκετά υπεύθυνη ώστε να εχουν βρει από πριν σπιτι για τα μικρά
Συμφωνώ απόλυτα!!!:up:

Εγω τουλαχιστον δεν προεξοφλησα τιποτα. Απλα εκανα πλακα να μου βρει και μενα υποψηφιους γατογονεις. Στο οτι δεν παιρνουν αδεσποτουλια, δεν αναφερομουν σε αυτους που εχει βρει η κοπελα, το ειπα γενικα.Και απλα ειπα οτι εγω προτιμω αδεσποτουλια. Βλεπω συχνα υποψηφιους γατογονεις να λενε "ααααα θελω τη ταδε ρατσα!" οχι οτι αυτο το θεωρω κακο η οτι και οι ρατσες δεν εχουν αναγκη φροντιδας η αγαπης, απλα διαφωνω οταν λενε θελω ρατσα και ολα τα αλλα ζωντανα δεν εχουν αναγκη.
Παντα μιλωντας γενικα.
Και απο τη στιγμη που εχουν βρεθει γονεις για τα μικρα (αλλα και να μην ειχαν βρεθει) ο καθενας εχει το δικαιωμα να κρινει τι ειναι καλο και τι οχι για το μικρο του. Δεν εκρινα γιατι η κοπελα θελει να ζευγαρωσει τη γατα της. Απλα αναρωτηθηκα τι θα κανει τα μικρα, μου απαντησε και αυτο ηταν!
Αν αναφεροσουν σε μενα, δυστυχως δεν τσουβαλιαζω κανεναν και λεω δυστυχως γιατι αντιμετωπιζοντας τον καθενα καλοπροαιρετα, εχω καει πολλες φορες...

Υ.Γ. Παντως μου αρεσουν πολυ τα γεννητουρια, ειτε Σιαμ, ειτε κεραμιδαμ ειτε ανθρωπινα, ειτε μυρμηγκια! Μαλλον μιλανε οι ορμονες μου να κανω εγω παιδακι :P:P:P

εμ δεν διαβαζετε τι γραφω από την αρχή....:)
ένα θα πάρει η κτηνιατρός μου
ένα θα πάρει η κολλητή μου
ένα θα πάρει ένας άλλος φίλος μου
ένα θα πάρει η διπλανή της κυρίας με τον αρσενικό
και αν γεννηθεί και 5ο η βοηθός της κτηνιάτρου!
τα ζευγαρώνουμε γιατί μας ζήτησαν όλοι αυτοί ένα γατάκι και δεν τους βρήκαμε αφού απόφασίσαμε να τα ζευγαρώσουμε!
αν γεννηθεί 6ο, ε τι να πω?! θα βρούμε και κάποιον άλλο!
όλοι οι παραπάνω έχουν δεχτεί να τα στηρώσουν και αν για κάποιο λόγο κάποιος δεν θέλει το γατί (επιμένουν πως δεν θα συμβεί, αλλά το ξεκαθαρίσαμε για παν ενδεχόμενο) το γατί θα γυρίσει σε εμένα και θα το κρατήσω εγώ!
σας κάλυψα?

Αληθεια, αν η γατουλα κανει μονο 2 τι θα γινει???? :P:P:P
Ποιος θα τσακωνεται με ποιον για να παρει σειρα???

Υ.Γ. Μην με παρεξηγειτε, καμια φορα εχω διαθεση πλακας, αλλα ισως το χιουμορ μου να ειναι λιγο διαφορετικο, και λαμβανεται ως ειρωνια η δεν ξερω τι αλλο, αλλα δεν εχω καμια τετοια διαθεση:/:
Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα αν πειραξω καποιον με το χιουμορ μου:redface:

Συμφωνώ απόλυτα!!!:up:
Και εγώ συμφωνώ που συμφωνείς:up:
Εγω τουλαχιστον δεν προεξοφλησα τιποτα. Απλα εκανα πλακα να μου βρει και μενα υποψηφιους γατογονεις. Στο οτι δεν παιρνουν αδεσποτουλια, δεν αναφερομουν σε αυτους που εχει βρει η κοπελα, το ειπα γενικα.Και απλα ειπα οτι εγω προτιμω αδεσποτουλια. Βλεπω συχνα υποψηφιους γατογονεις να λενε "ααααα θελω τη ταδε ρατσα!" οχι οτι αυτο το θεωρω κακο η οτι και οι ρατσες δεν εχουν αναγκη φροντιδας η αγαπης, απλα διαφωνω οταν λενε θελω ρατσα και ολα τα αλλα ζωντανα δεν εχουν αναγκη.
Παντα μιλωντας γενικα.
Και απο τη στιγμη που εχουν βρεθει γονεις για τα μικρα (αλλα και να μην ειχαν βρεθει) ο καθενας εχει το δικαιωμα να κρινει τι ειναι καλο και τι οχι για το μικρο του. Δεν εκρινα γιατι η κοπελα θελει να ζευγαρωσει τη γατα της. Απλα αναρωτηθηκα τι θα κανει τα μικρα, μου απαντησε και αυτο ηταν!
Αν αναφεροσουν σε μενα, δυστυχως δεν τσουβαλιαζω κανεναν και λεω δυστυχως γιατι αντιμετωπιζοντας τον καθενα καλοπροαιρετα, εχω καει πολλες φορες...

Υ.Γ. Παντως μου αρεσουν πολυ τα γεννητουρια, ειτε Σιαμ, ειτε κεραμιδαμ ειτε ανθρωπινα, ειτε μυρμηγκια! Μαλλον μιλανε οι ορμονες μου να κανω εγω παιδακι :P:P:P
Λοιπόν και αυτό το καταλαβαίνω που κάποιοι θέλουν συγκεκριμένη ράτσα γιατί κάθε ράτσα (συμπεριλαμβανομένης και της κοινής Ευρωπαϊκής έχει κάποια χαρακτηριστικά που σε κάποιους ανθρώπους κολλάνε με το χαρακτήρα τους γι αυτό κ τα προτιμά. Για παράδειγμα η δική μου αγαπημένη ράτσα είναι τα Περσικά (λόγω χαρακτήρα), ο πατέρας μου π.χ καθώς κ ένας φίλος μου δεν θέλουν ούτε να τα δουν γιατί τα θεωρούν λαπάδες κ τρελαίνονται για τα κεραμιδάκια. Πάντως σε καμία περίπτωση επειδή συμπαθώ αυτή τη ράτσα δε θα άφηνα αβοήθητο οποιοδήποτε άλλο γατάκι, ή ζωάκι (όπως κ κάνω άλλωστε). Όχι το τσουβάλιασμα δεν πήγαινε σε σένα αλλά σε μια γενικότερη τάση που υπάρχει από τους περισσότερους πάνω σ αυτο το θέμα. Εν πάση περίπτωση για να μη χαλάμε το θέμα της κοπέλας γιατί δεν είναι σωστό εγω είπα τι κατά τη γνώμη μου βρίσκω σωστό κ δεν απευθυνόμουν σε σένα αποκλειστικά. Ελπίζω να μην έχεις θυμώσει απλά είπα κ την άλλη άποψη. Σου εύχομαι πολύ πολύ σύντομα κ με ένα άτριχο μωράκι:up:

Σου εύχομαι πολύ πολύ σύντομα κ με ένα άτριχο μωράκι:up:

Οκ, σορυ, απλα εχω μια μυγα που καθεται συνεχεια πανω μου :P:P:P
Τελευταιο off topic, γιατι της το $#@%^$#^%$ το θεμα της κοπελας....

Ακόμα χειρότερα δηλ. αφού είσαι 1,5 χρόνο εδώ, και δεν καταλαβαίνεις τί λέω... λυπάμαι...:(

Δεν μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα, φθείρομαι και κουράζομαι πλέον απίστευτα.

Καλή συνέχεια με την γατούλα σου, και εύχομαι όλα να πάνε καλά και για τα μικράκια.:)

κατάλαβα τι είπες όταν το εξήγησες!
όταν μου λες ότι θα γελάει το παρδαλό κατσίκι, την στιγμή που συζητάμε για την γάτα μου που θέλω να ζευγαρώσει, ε όχι δεν το κατάλαβα ότι εννοούσες για το τι θα γίνει σε 1 μήνα στο σιτε! τελοσπάντων ευχαριστώ για όποιες πληροφορίες....ούτε να σε κουράζω θέλω, ούτε να φθείρεσαι....αλλά όπως έχω ξαναπεί και συμφωνήσει με άλλους σε αυτό το σίτε....τον γρύλο τον έχετε έτοιμο!!!

Ακόμα χειρότερα δηλ. αφού είσαι 1,5 χρόνο εδώ, και δεν καταλαβαίνεις τί λέω... λυπάμαι...:(

Δεν μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα, φθείρομαι και κουράζομαι πλέον απίστευτα.

Καλή συνέχεια με την γατούλα σου, και εύχομαι όλα να πάνε καλά και για τα μικράκια.:)

Απολυτως! Τελοσπαντων, αφου εχεις τοσους πολλους, βρες και μου και μενα 3-4 :Pγιατι σε κανα διμηνο θα γεννησει μια αδεσποτουλα...:(

μακάρι να έπαιρναν αδέσποτα :(....3 που είχα βρει στο πατρικό μου είδα και έπαθα να βρω σοβαρούς να τα πάρουν!

Ποιος θα τσακωνεται με ποιον για να παρει σειρα???]

θα πάνε με σειρά προτεραιότητας :) κτηνίατρος σίγουρα δαγκωτό και στον επόμενο πιο υπευθυνο :) ΄τους έχω όλους φακελομένους!!!

Ελενα δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.

Ποιος θα τσακωνεται με ποιον για να παρει σειρα???]

θα πάνε με σειρά προτεραιότητας :) κτηνίατρος σίγουρα δαγκωτό και στον επόμενο πιο υπευθυνο :) ΄τους έχω όλους φακελομένους!!!

τελικα τι εγινε με την γατουλα σου ????? ηρεμησε τωρα??????τα καταφερε ο γατουλης τελικα αυτη την φορα?????:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα τι εγινε με την γατουλα σου ????? ηρεμησε τωρα??????τα καταφερε ο γατουλης τελικα αυτη την φορα?????:lol::lol:

kαλημέρα :)
καταφέρε να την ηρεμήσει ναι :P
τώρα για την εγκυμοσύνη....θα δείξει σε λίγες μέρες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απίστευτο....
όταν πήγα να πάρω την γάτα μου από τον γαμπρό (την 2η φορά) μου λέει η φίλη μου με τον γάτο ότι 'τα πάντρεψα τα παιδιά να μην ντρέπονται, έφτιαξα και νυφικό΄, κούκλα η νύφη, μπλα μπλα μπλα'! χαχα λέω κι εγώ, γελάσαμε και σήμερα!

και ιδού...δείτε φωτογραφία να πεθάνετε!:)

https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#10122&c=3&userid=2735

απίστευτο....
όταν πήγα να πάρω την γάτα μου από τον γαμπρό (την 2η φορά) μου λέει η φίλη μου με τον γάτο ότι 'τα πάντρεψα τα παιδιά να μην ντρέπονται, έφτιαξα και νυφικό΄, κούκλα η νύφη, μπλα μπλα μπλα'! χαχα λέω κι εγώ, γελάσαμε και σήμερα!

και ιδού...δείτε φωτογραφία να πεθάνετε!:)

https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#10122&c=3&userid=2735
Tέλειες φωτο!!!!Αντε να σας ζήσουν τα παιδιά ...και καλούς απογόνους!!!
Θέλουμε να μαθαίνουμε νέα τους...:up::up::up:

Tέλειες φωτο!!!!Αντε να σας ζήσουν τα παιδιά ...και καλούς απογόνους!!!
Θέλουμε να μαθαίνουμε νέα τους...:up::up::up:

:D:D:D ευχαριστώ, ευχαριστώ! και στα δικά σας! :lol:

:D:D:D ευχαριστώ, ευχαριστώ! και στα δικά σας! :lol:
Δεν θα μας ενημερώσετε για τον μήνα του μέλιτος?Μήπως το ...κρατάτε μυστικό...?:lol:

Δεν θα μας ενημερώσετε για τον μήνα του μέλιτος?Μήπως το ...κρατάτε μυστικό...?:lol:

πλάκα πλάκα....ικανή ήταν η εν λόγω κυρία να τα παρει τα γατιά σε κάποιο εξοχικό της και να μου πει οτι τα πήγε ταξίδι του μέλιτος! :blink:
όταν την είχα παέι για το περιβόητο ζευγάρωμα είχε βάλει και μουσική για ατμόσφαιρα!!! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back