julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
και θελω καποια στιγμη να κατεβω!!! Εχω ακουσει τα καλυτερα!!!
Καλα να περασεις!!! Εγω Πασχα δεν ξεκουναω απο το δικό μου χωριο!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Αν έχει παέι κανένας.. ας μου πει πως του φάνηκε!!!!!
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Ο νομός Αρκαδίας είναι τέλειος!!! Όπως λέτε, συνδυάζει βουνό και θάλασσα!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ, εγώ έχω χωριό (πολύ μικρό βέβαια) κοντά στο Λεωνίδιο σχεδόν. Το Λεωνίδιο είναι γύρω στα 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το χωριό μου και πάω σχεδόν κάθε μέρα για μπάνιο στην παραλία!!!!
Ο νομός Αρκαδίας είναι τέλειος!!! Όπως λέτε, συνδυάζει βουνό και θάλασσα!!!
.....κανόνισε να βγούμε και σόι!!!!! Ευτυχώς που έχουμε κάποια διαφορά ηλικίας..

και είναι λίγο δύσκολο να έτυχε κανένα "κουφό" (οπως με κάτι άλλες κοπέλες... τσ τσ)...

Jeannine
Δραστήριο μέλος

Απίστευτο!
Και αυτό το ξακουστό μελιτζανάκι όλα τα λεφτά!!!!!! :cat:
julia
Διακεκριμένο μέλος
Απίστευτο!
Και αυτό το ξακουστό μελιτζανάκι όλα τα λεφτά!!!!!! :cat:
........ ΒΑΛΤΗ είσαι πρωί πρωί????????

..... μην αρχίσω με τα άλλα τα καλά..... 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum