Πάσχα..!!!

Ntontini

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
Γεια σας !!!Ας μιληοσουμε για το Πασχα εδω και για καθε Πασχα !!!!!Τι θα κανετε;που θα πατε;Γενικα ποια ειναι τα σχεδια σας για αυτο το Πασχα;

Στη συνεχεια(αφου περασει αυτο το Πασχα)θα μιλησουμε και για το επομενο και το παραθεπομενο..!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

..το θεματάκι σου όμως το έχεις βάλει σε λάθος ενότητα.Επρεπε να μπεί στην Γενική συζήτηση και όχι εδώ που μιλάμε για τα γατάκια μας..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε γινεται να το φτιαξει καποιος mod; please:redface:

Άντε, να σου κάνω την χάρη...:)
εγώ, έτσι και αλλιώς δεν πάω πουθενά οεο!!!!:up:
https://www.mypetz.gr/threads/Πάσχα-στο-Λεωνίδιον.222078/

ουτε εγω θα παω πουθενα, εχω εξετασεις στις 16,17,18 και 20, οποτε θα πηζω στο διαβασμα...και τωρα που ειπα διαβασμα ας παω να την πεσω για να ξυπνησω το πρωι να στρωθω λιγακι.

Κι εγω εδω στο χωριο θα μεινω.Ειναι πολυ ωραια εδω και μου αρεσει.Την Τριτη (οχι τη Μεγαλη Τριτη) την επομενη θα παω με το κατιχητηκο σε μια φαρμα στα Λουκισσια(Χαλκιδα)εκι θα βγαλουμε φωτογραφιες θα ταισουμε τα ζωα και θα παιξουμε.Μετα θα επισκευθουμε ενα εκκλησακι.Το πιο παλιο σε ολο το κοσμο εκκλησακι.Ειναι νομιζω φτιαγμενο 5 αιωνες.Ετσι μας ειπε ο Πατερ Δωροθεος:)

Εγώ θα πάω στο χωριό μου, στη Μάνη.Δεν είμαι όμως Μανιάτισα.Καποιοι φίλοι μας, μας είχαν καλέσει πριν πάρα πολλά χρόνια και χτήσαμε και εξοχικό εκεί.Την νιώθουμε όμως σαν τον τόπο καταγωγής μας.Κανονικά είμαι από Αρκαδία.:)

εγω εδω παρεα με τα γατακια μ κ την τριτη του πασχα δηλ. την τριτη μετα την μεγαλη τριτη π εχω γιορτη θα παω στο χωριο μ

Το πιο ξεχωριστό Πάσχα κατά τη γνώμη μου!

Ήρθα κι εγώ.Λοιπόν εγώ θα περάσω το Πάσχα στο σπίτι μου,με την οικογένειά μου,αγκαλιά με τη Σίμπα και τον Όσκαρ.:up:

Κι εγω σπιτι οπως προειπα οχι ομως αγκαλια με την Σιμπα και τον Οσκαρ αλλα την Κριστυ

Κι εγω σπιτι οπως προειπα οχι ομως αγκαλια με την Σιμπα και τον Οσκαρ αλλα την Κριστυ

Αυτό έλειπε!:lol::lol::lol:
Εμείς θα περάσουμε ένα Πάσχα που θα είναι ξεχωριστό για εμάς,αλλά για τους άλλους συνηθισμένο.:up:

Καλημέρα παιδιά!!:D
Κι εμείς δεν θα πάμε πουθενά. Θα μείνουμε εδώ στην Αθήνα παρεάκι με την οικογένεια διπόδων και τετραπόδων!
Να περάσετε καλά σας εύχομαι με υγεία και χαρα!
:up:

Κι εμείς δεν θα πάμε πουθενά. Θα μείνουμε εδώ στην Αθήνα παρεάκι με την οικογένεια διπόδων και τετραπόδων!
Να περάσετε καλά σας εύχομαι με υγεία και χαρα!:up:

Καλημέρα!:hello:
Υπάρχει καλύτερο Πάσχα από αυτό;:up:
Άντε καλό Πάσχα,να περάσουμε όλοι καλά!:)

Εγω θα περασω το Πασχα στην Σκυρο(ειναι το νησι της μαμας μου)Αν και δε θελω να παω γιατι δεν εχω παρεα ,θα παω......Το μονο που θελω ειναι να δω τον παππου μου ,την γιαγια μου,την θεια μου ,τον θειομου και τα ξαδερφια μου αλλα θα κανω και μπανιο στην θαλασσα!!!!!!!!!!:D:up::P:)

Να περάσετε καλά σας εύχομαι με υγεία και χαρα!:up:
Ειναι ωραιο να κανεις Πασχα στο σπιτι σου,στην αυλη σου.Εμενα ετσι μου αρεσει

Ειναι ωραιο να κανεις Πασχα στο σπιτι σου,στην αυλη σου.Εμενα ετσι μου αρεσει

Δίκιο έχεις.Αν και δεν θα έλεγα όχι για Πάσχα στο Παρίσι;:cool::lol:

Εγω θα περασω το Πασχα στην Σκυρο(ειναι το νησι της μαμας μου)Αν και δε θελω να παω γιατι δεν εχω παρεα ,θα παω......Το μονο που θελω ειναι να δω τον παππου μου ,την γιαγια μου,την θεια μου ,τον θειομου και τα ξαδερφια μου αλλα θα κανω και μπανιο στην θαλασσα!!!!!!!!!!:D:up::P:)

Όμορφα θα είναι!:)

:sick:Πασχα σε πολη:blink:αηδια:mpliaks:

Με προσβάλεις.;)Λοιπόν,άκου να σου πω κυρά μου,εγώ σε πόλη ζω,αλλά όχι σε δρόμο με κίνηση,και μια χαρά Πάσχα κάνω.:mad::mad:Άντε τώρα!:down::mad::mad::mad:;););)

Δηλαδή αν είχες τον πύργο του Άιφελ και όλα τα φώτα μπροστά σου που κάνουν τη νύχτα μέρα θα σου κακόπεφτε;Ακούς εκεί!:mad::mad::mad::mad:

Να ρωτήσω:είναι καμιά από Μάνη;:hmm::P

Εγώ θα πάω στο χωριό μου, στη Μάνη.Δεν είμαι όμως Μανιάτισα.Καποιοι φίλοι μας, μας είχαν καλέσει πριν πάρα πολλά χρόνια και χτήσαμε και εξοχικό εκεί.Την νιώθουμε όμως σαν τον τόπο καταγωγής μας.Κανονικά είμαι από Αρκαδία.:)

Ωραία θα είναι!

Να ρωτήσω:είναι καμιά από Μάνη;:hmm::P

Όχι!Θεσσαλονίκη είμαι εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς,όπως το πάρει κανείς!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back