Πάσχα..!!!

Ωραια !!!!!! Αφου εχεις no problem.Αγνη πηρες heeles.Εγω εχω,Σου εχω πει απο πμ !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραια !!!!!! Αφου εχεις no problem.Αγνη πηρες heeles.Εγω εχω,Σου εχω πει απο πμ !!!

Nαι ξέρω.Εσλυ έχεις άσπρο με ροζ νομίζω(;) και εγώ μαύρο με ροζ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ασπρο-ροζ με μπλε ροδακια:)

Σε καμποση ωρα που θα παμε εκκλησια για να παρουμε το Αγιο Φως θα αναψω κι ενα κερακι για την Κιττυ μου:)εσεις;;;Ειναι αληθεια οτι στα Ιεροσολυμα καθε Πασχα αναβει μονη της η φλογα:hmm:

Βλακείες που ανάβει μόνη της η φλόγα. Γελοιότητες.

Εγώ εδώ σπίτι μου θα περάσω Πάσχα , Θεσσαλονίκη, με την Amica κ τα 6 μικρά της που τα φιλοξενώ για λίγο + την φρικαρισμένη δικιά μου. :lol::lol:

Θα πατε στην εκκλησια;;;

Θα πάω για το καλό. Μετά είπαμε με την Μαγιεβ μου να τσουγκρίσουμε κ αυγά. Αυτη με το γατοποδαρο κ εγώ με το χέρι. χαχα :P

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Εμείς δεν πήγαμε στην εκκλησία γιατί η Ανάσταση έγινε στις 12:00-1:45 και ο Γιώργος κοιμόταν...

Ηρθα:D!!!!!!!!Ειναι κανεις εδω;;;;;;:hmm:

Εμενα η νονα μου εφερε ενα σταυρο απο λευκοχρυσο!!!!Ειναι τελειο:up:Μου εφερε μια πολυ ωραια λαμπαδα ,ενα τσουρεκι και ενα σοκολατενιο αυγο αλλα εγω καθε χρονο που μου φερνει σοκολατενιο αυγο δεν το τρωω γιατι δεν μου αρεσει:mpliaks:.Εκτος αν το αυγο ειναι kinder:up:Τοτε το τρωω !!!!Το αυγο ειναι στο ψυγειο ακομα και εκει θα μεινει:up:

Απο ρουχα-παπουτσια τι επαιξε;;;την ειδα σμερα τη νονα σου στον Μορφοπουλο.Ημουν μαζι με τη μαμα και της μιλησαμε.

Αυτά τα Πασχαλινά δώρα είναι τέλεια!Τελικά είμαστε τυχερά εμείς τα παιδιά!:up::cool::P

Παιδιά εμένα ο νονός μου(αδελφός της μαμάς μου)μένει στη Γερμανία,μου στέλνει λεφτά και παίρνω ότι θέλω.Με τα λεφτά που μου έστειλε πήρα αυγό,τα heeles και κάποια ρούχα.Λαμπάδα δεν πήρα γιατί φτιάξαμε στο σχολείο.Θα σας βάλω φωτογραφία αύριο!:)

Ρουχα εχω ενα σορο απο την νονα και δεν θαλω αλλα:D
Τυχερές!Εμένα ο νονός μου (και θειος μαζί) δε μου φέρνει ποτέ δώρα αφού είναι Αγγλία,μπουχουουυ!Παντως το KINDER αυγό το έφαγα.:redface:

Τυχερές!Εμένα ο νονός μου (και θειος μαζί) δε μου φέρνει ποτέ δώρα αφού είναι Αγγλία,μπουχουουυ!Παντως το KINDER αυγό το έφαγα.:redface:

Εγώ kinder ξέχασα να αγοράσω!

Πως τα περασατε αυτες τις μερες;;;;;;;;;;;;:hmm::):P

Εγω προσωπικα ''τελεια''εσεις;;;;;;;;

Λαμπρά όσο η Λαμπρή!:P

Εγω μια χαρα αν και δεν το περιμενα.Καλα εγινε μια φαση με ενα αλογο.Να πω τι εγινε ή θα σας κουρασω?

Εγω μια χαρα αν και δεν το περιμενα.Καλα εγινε μια φαση με ενα αλογο.Να πω τι εγινε ή θα σας κουρασω?
Μαρί, πες μας!:P

Πες μας!:hmm::)

Πως τα περασατε αυτες τις μερες;;;;;;;;;;;;:hmm::):P

Τέλεια!:up:

Την Κυριακη ο παππους ειχε το γαίδαρο στο κατω χωραφι ονταν ξαφνηκα ηρθε ενα αλογο απο το πουθενα.Τα αλογο ειχε δαγκωσει το γαίδαρο .Οπως ολοι ξερουμε τα αλογα δαγκωνωντε μεταξυ τους.:(Παει ο παππους να διωξει το αλογο αλλα ηταν μεθυσμενος και δεν καταλαβενε τι εκανε.Παει που λετε κατω αλλα το αλογο δεν εφευγε .Τοτε εφερε τον γαίδαρο στο σπιτι που ημασταν στης γιαγιας και του παππου(εκει που ειναι χτιζμενο ειναι καπως σαν γκρεμος και ο παππους εχει βαλει σιρμα για να μην πεσει κανενας και σπασει το χερι του οπως η μαμα μου μικρη)Ηρθε απο πισω το αλογο και τοτε ο παππους εκανε μια αποτομη κινηση και το αλογο τρομαξε και πηγε να φυγει αλλα η πορτουλα ηταν κλειστη και με μιας η γιαγια ανοιξε την πορτα(παλυ καλα θα την ειχε σκωτοσει)Μετα το αλογο προσπαθησε να ανεβει απο τον γκρεμο αλλα δεν μπορουσε πηγε λιγο πιο περα που ο παππους δεν ειχε βαλει σιρμα και ανεβηκε.Το αλογο παρα λιγο θα ειχε σκωτοθειΣτο τελος το εδιωξε.....

Υ.Σ.Sorry για τα ορθογραφικα:redface:

Την Κυριακη ο παππους ειχε το γαίδαρο στο κατω χωραφι ονταν ξαφνηκα ηρθε ενα αλογο απο το πουθενα.Τα αλογο ειχε δαγκωσει το γαίδαρο .Οπως ολοι ξερουμε τα αλογα δαγκωνωντε μεταξυ τους.:(Παει ο παππους να διωξει το αλογο αλλα ηταν μεθυσμενος και δεν καταλαβενε τι εκανε.Παει που λετε κατω αλλα το αλογο δεν εφευγε .Τοτε εφερε τον γαίδαρο στο σπιτι που ημασταν στης γιαγιας και του παππου(εκει που ειναι χτιζμενο ειναι καπως σαν γκρεμος και ο παππους εχει βαλει σιρμα για να μην πεσει κανενας και σπασει το χερι του οπως η μαμα μου μικρη)Ηρθε απο πισω το αλογο και τοτε ο παππους εκανε μια αποτομη κινηση και το αλογο τρομαξε και πηγε να φυγει αλλα η πορτουλα ηταν κλειστη και με μιας η γιαγια ανοιξε την πορτα(παλυ καλα θα την ειχε σκωτοσει)Μετα το αλογο προσπαθησε να ανεβει απο τον γκρεμο αλλα δεν μπορουσε πηγε λιγο πιο περα που ο παππους δεν ειχε βαλει σιρμα και ανεβηκε.Το αλογο παρα λιγο θα ειχε σκωτοθειΣτο τελος το εδιωξε.....

Υ.Σ.Sorry για τα ορθογραφικα:redface:
Πω πω!:eek:Που μένετε μαρί και έχετε γκρεμό;:blink::P

Τα περισσοτερα σπιτια ειαι χτισμενα σε ενα λοφο πηγενε δες.Ε,εμας το σπιτι ειναι στις αρχες του απεναντι λοφο ,καταλαβες?:hmm::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back