Πάσχα..!!!

Παιδιά ακούστε κάτι που έγινε τώρα!Το γράφω εδώ γιατί δεν υπάρχει θέμα γι'αυτό:
Όσο ήμουν στον υπολογιστή χτήπυσε το τηλέφωνο.Όταν ρώτησα ποιος είναι είπε ότι είναι ο παππούς απ΄τη μεριά του μπαμπά μου(κανονικά είπε το επίθετο του μπαμπα μου, αλλά δεν κάνει να λέω εδώ τέτοια προσωπικά στοιχεία).Το κακό είναι ότι αυτός ο παππούς μου έχει πεθάνει εδώ και 6 χρόνια!!!Είπα ένα τρεμάμενο ''γεια σου παππού'' και με ρώτησε αν ήταν εκεί οι γονείς μου, του είπα όχι και εκείνος μου είπε ''να τους πεις ότι θα ξαναγυρήσω''.Εκεί ΤΑ ΠΑΙΞΑ!!!Αργότερα είχα τρομοκρατηθεί!Και τότε σκέφτηκα ''καλέ θα πρέπει να ήταν ο (ζωντανός) αδερφός του παππού μου'' περιτό να σας πω ότι μοιάζουν πολύ ως αδερφια. Ανακουφηστικα όσο δε πάει και έσκασα στα γέλια:lol:.Όμως ένιωσα πολύ παράξενα με αυτό ''θα ξαναγυρήσω''.:|Ας το ξεχάσω λοιπόν.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο ήμουν στον υπολογιστή χτήπυσε το τηλέφωνο.Όταν ρώτησα ποιος είναι είπε ότι είναι ο παππούς απ΄τη μεριά του μπαμπά μου(κανονικά είπε το επίθετο του μπαμπα μου, αλλά δεν κάνει να λέω εδώ τέτοια προσωπικά στοιχεία).Το κακό είναι ότι αυτός ο παππούς μου έχει πεθάνει εδώ και 6 χρόνια!!!Είπα ένα τρεμάμενο ''γεια σου παππού'' και με ρώτησε αν ήταν εκεί οι γονείς μου, του είπα όχι και εκείνος μου είπε ''να τους πεις ότι θα ξαναγυρήσω''.Εκεί ΤΑ ΠΑΙΞΑ!!!Αργότερα είχα τρομοκρατηθεί!Και τότε σκέφτηκα ''καλέ θα πρέπει να ήταν ο (ζωντανός) αδερφός του παππού μου'' περιτό να σας πω ότι μοιάζουν πολύ ως αδερφια. Ανακουφηστικα όσο δε πάει και έσκασα στα γέλια.Όμως ένιωσα πολύ παράξενα με αυτό ''θα ξαναγυρήσω''.Ας το ξεχάσω λοιπόν.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γιατί είπε όμως θα ξαναγυρίσω;
:hmm::hmm::hmm::/::/::/::/::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο ήμουν στον υπολογιστή χτήπυσε το τηλέφωνο.Όταν ρώτησα ποιος είναι είπε ότι είναι ο παππούς απ΄τη μεριά του μπαμπά μου(κανονικά είπε το επίθετο του μπαμπα μου, αλλά δεν κάνει να λέω εδώ τέτοια προσωπικά στοιχεία).Το κακό είναι ότι αυτός ο παππούς μου έχει πεθάνει εδώ και 6 χρόνια!!!Είπα ένα τρεμάμενο ''γεια σου παππού'' και με ρώτησε αν ήταν εκεί οι γονείς μου, του είπα όχι και εκείνος μου είπε ''να τους πεις ότι θα ξαναγυρήσω''.Εκεί ΤΑ ΠΑΙΞΑ!!!Αργότερα είχα τρομοκρατηθεί!Και τότε σκέφτηκα ''καλέ θα πρέπει να ήταν ο (ζωντανός) αδερφός του παππού μου'' περιτό να σας πω ότι μοιάζουν πολύ ως αδερφια. Ανακουφηστικα όσο δε πάει και έσκασα στα γέλια:lol:.Όμως ένιωσα πολύ παράξενα με αυτό ''θα ξαναγυρήσω''.:|Ας το ξεχάσω λοιπόν.:rolleyes:
Μαμα.........:(:(:(φοβουμε :cry::|

Μαμα.........:(φοβουμε :cry::|
Μην ανησυχείς μαρί, σίγουρα ήταν ο αδερφός του.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Γιατί είπε όμως θα ξαναγυρίσω;
:hmm::/::/::/::/::hmm:
Τώρα αυτό είναι ένα μυστήριο.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back