31-01-15
00:45
Kαλησπέρα σας, η γάτα μου πέθανε. ¨Ηταν τέλεια στην υγεία της ,6 μηνών , πανέμορφη και πολύ ευτυχισμένη. Η γάτα ζει μέσα στο σπίτι αλλά βγαίνει και στην αυλή να κάνει την βόλτα της. Συνήθως πάει βόλτα το μεσημεράκι και το βράδυ κανα 15λεπτο. Σήμερα το βράδυ έκανε παραπάνω από τη συνηθισμένη ώρα και ξαφνικά βγαίνω να την αναζητήσω και την βλέπω δίπλα στη πόρτα , ξαπλωμένη, πεθαμένη και να έχει βγει αίμα από το στόμα. Το σώμα της ήταν ζεστό που σημαίνει δεν είχε ώρα που είχε γίνει; Ήταν φόλα; Ξέρει κάποιος τι μπορεί να ήταν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
31-01-15
01:03
Απάντηση: Πέθανε Μέσα σε μισή ώρα ΄Χωρίς να το καταλάβουμε.
Αίμα απ' το στόμα πιθανότερα σημαίνει χτύπημα (πχ από αυτοκίνητο). Αλλά ίσως και να είναι και φόλα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι, δυστυχώς. Κρίμα, λυπάμαι πολύ, εύχομαι να θυμάσαι τις καλές στιγμές σας. Δυστυχώς δεν είναι ασφαλές να βγαίνουν έξω και το διαπιστώνουμε ξανά και ξανά με τον πιο οδυνηρό τρόπο.

Αίμα απ' το στόμα πιθανότερα σημαίνει χτύπημα (πχ από αυτοκίνητο). Αλλά ίσως και να είναι και φόλα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι, δυστυχώς. Κρίμα, λυπάμαι πολύ, εύχομαι να θυμάσαι τις καλές στιγμές σας. Δυστυχώς δεν είναι ασφαλές να βγαίνουν έξω και το διαπιστώνουμε ξανά και ξανά με τον πιο οδυνηρό τρόπο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
31-01-15
01:14
Απάντηση: Πέθανε Μέσα σε μισή ώρα ΄Χωρίς να το καταλάβουμε.
Λυπάμαι πολύ που έχασες τη γατούλα σου zoze, τόσο ξαφνικά...
Νομίζω για να είσαι σίγουρη από τι πέθανε χρειάζεται να γίνει γίνει νεκροψία
Καλό της ταξίδι...
Λυπάμαι πολύ που έχασες τη γατούλα σου zoze, τόσο ξαφνικά...

Νομίζω για να είσαι σίγουρη από τι πέθανε χρειάζεται να γίνει γίνει νεκροψία

Καλό της ταξίδι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki