Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
10-05-16
10:03
Σας ευχαριστώ όλους, εύχομαι και εγω να βρεθούν οι σωστοί γονείς. Χθες που πήγα πάλι να τα δω και μίλησα με το γείτονα που τα προσέχει μου είπε πως αν παρουσιαστεί κάποιος και θέλει να πάρει κάποιο γατάκι θα του το δώσει γιατί φοβάται μην βγούν στο δρόμο και έχουμε άλλα δυσάρεστα. Ενώ το είχα πείσει για το συμβόλαιο υιοθεσίας, τώρα επειδή έχει αγχωθεί μην πάθουν τίποτα φοβάμαι μην τα δώσει χωρίς συμβόλαιο. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
10-05-16
18:52
Κοίτα Κωνσταντίνα μου, μπορεί να κάνει το εξής που το έχω κάνει κι εγώ σε κάποιες περιπτώσεις. Να τους πει για το συμβόλαιο υιοθεσίας σαν ένα είδος τεστ. Αν το δεχτούν σημαίνει πως είναι έτοιμοι να αναλάβουν σοβαρά την ευθύνη τους σαν γατογονείς, από εκεί και πέρα αν θέλει μπορεί να το παραλείψει, με την προϋπόθεση φυσικά πως θα ζητήσει να μαθαίνει τα νέα των μικρών κάπου κάπου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
16-05-16
10:24
Καλημέρα σε όλους! Έχω πολύ ευχάριστα νέα!!!
Τα γατάκια βρήκαν οικογένειες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!
Οπότε μπορείτε να κλειδώσετε την αγγελία.
Τα γατάκια βρήκαν οικογένειες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!
Οπότε μπορείτε να κλειδώσετε την αγγελία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
16-05-16
14:49
Επιτέλους όμορφα νέα!!! μπράβο σας, καλή ζωούλα στα μικρά!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki