aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
03-06-07
14:45
Κι εγώ μια από τα ίδια! Αν τα βρω στο δρόμο τα μαζεύω τα πηγαίνω στην άκρη πάνω σε κανένα φυτό για να μην τα πάτήσουν. Τα λυπάμαι τα καημένα! Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν κάποιοι και τα τρώνε!!!Ωπα παιδιά!!! πέσατε σε σαλιγγαρο-λάτρη!!! Αφήστε τα καημένα να ζήσουν!![]()
Εχω ψύχωση με τα σαλιγγαρια! τα αγαπω πολύ!αφου όπου τα βρήσκω στον δρόμο μου μετα από βροχές τα μαζεύω απο τα πεζοδρόμια και τα βάζω σε κήπους.
όλοι με κοιτάζουν σαν καμιά τρελή αλλά τα λυπάμαι που τα πατάνε ή τα μαζεύοουν για να τα φάνετα κυνηγάνε τα πουλιά, τα τρωνε τα μυρμηγκια και τα καημένα είναι τόσο άκακα...
Πάνε στην τροφή γάτας και σκύλου την λατρεύουν! στο σπίτι της μαμάς μου τους έβαζα ξεχωριστά τροφούλα!
Αστα γιασμήν, θα φύγουν μόλις αρχίσουν οι ζέστες από μόνα τους... Υπομονη...
τα γατουνια δεν τα ενοχλουν μην ανησυχεις![]()
Ούτε μ'ενοχλεί που πάνε στην ξηρά τροφή που αφήνω στα αδέσποτα. Δεν νομίζω να πειράζει το σάλιο που αφήνουν τις γατουλες έτσι δεν είναι? Αν θέλουν ας φάνε και αυτά τα καημένα! Έτσι κι αλλιώς αυτή η ξηρά τροφή που βάζω φτάνει για όλα. Γάτες, σαλιγκάρια, δεκαοκτούρες όλα μαζεύονται και τρώνε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
03-06-07
21:47
Και εμένα κάνουν παρέλαση στον κήπο κάθε βράδυ που βάζω κονσέρβα! Έχουν γίνει τέρατα από το πολύ φαϊ. Δεν τα πειράζω, όμως είναι λίγο σιχαμένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
04-06-07
11:57
σας γραφω μιας και αυριο γραφουμε αγγλικα(
) κι εγω τα συμπαθω πολυ τα σαλιγγαρια οταν ημουν μικροτερη ειχαμε μαζεψει καμια εκατοσταρια και τα ταιζαμε καναμε αγωνες... ωραια χρονια
(αν και..............εχω φαι σαλιγγαρια
)
) κι εγω τα συμπαθω πολυ τα σαλιγγαρια οταν ημουν μικροτερη ειχαμε μαζεψει καμια εκατοσταρια και τα ταιζαμε καναμε αγωνες... ωραια χρονια(αν και..............εχω φαι σαλιγγαρια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
04-06-07
15:18
μικροτερη ειχαμε μαζεψει καμια εκατοσταρια και καναμε αγωνες... ωραια χρονια
(αν και..............εχω φαι σαλιγγαρια![]()
)

04-06-07
22:55
Γάτες και σαλιγκάρια ζουν αιώνες μαζί χωρίς να την σπάει ο ένας στον άλλο. Κάτι άλλο φταίει που δεν έρχονται οι γάτες. Αδέσποτες να μην τρώνε κάτι άλλο τις ενοχλεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αφου όπου τα βρήσκω στον δρόμο μου μετα από βροχές τα μαζεύω απο τα πεζοδρόμια και τα βάζω σε κήπους.