Πέσαμε με το μηχανάκι!

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
ναι πεσαμε με το μηχανακι σημερα το πρωι κ ο λογος ενα κουταβι που πετακτηκε στην μεση του δρομου αδεσποτο ειναι το κακομοιρο τρομαξε κ αυτο αμα δειτε το γονατακι μου θα καταλαβετε τι σας λεω κ αντι να κοιταξω αν ειναι καλα ο κυριακος σηκωθηκα ξεσκονιστηκα κ πηρα αγκαλια το κουταβο κ τον εβαλα απεναντι στο πεζοδρομειο μια χαρα ηταν το πουλακι μου ο κυριακος μου σε μαυρο χαλι χεχεχεχε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω, ελπίζω να είστε καλά! Μην μου πεις ότι υιοθετήσατε και αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
ναι πεσαμε με το μηχανακι σημερα το πρωι κ ο λογος ενα κουταβι που πετακτηκε στην μεση του δρομου αδεσποτο ειναι το κακομοιρο τρομαξε κ αυτο αμα δειτε το γονατακι μου θα καταλαβετε τι σας λεω κ αντι να κοιταξω αν ειναι καλα ο κυριακος σηκωθηκα ξεσκονιστηκα κ πηρα αγκαλια το κουταβο κ τον εβαλα απεναντι στο πεζοδρομειο μια χαρα ηταν το πουλακι μου ο κυριακος μου σε μαυρο χαλι χεχεχεχε

"Φάγατε χύμα"; Περαστικά!:confused:
Το έχουμε πάθει 3 φορές με το Δημήτρη! Δυστυχώς η μία ήταν σε διακοπές και έτσουζε πολύ στη θάλασσα...
Πάλι καλά να λέμε όμως όταν δεν παθαίνουμε κάτι σοβαρό! Κράνη φορούσατε;:hmm:

με 20 χιλιομετρα πηγαιναμε μονο το ποδι μου χτυπησα λιγο κρανη φορουσαμε τα γονατα μας εγιναν χαλιαααααααααααααααααα

Παντως μπορεις να περπατησεις!:) Αρα δεν αλλαζει κατι για Κυριακη?????????????

ναι καλε περπαταω κανονικα τον σκυλακο δεν τον υιοθετησαμε γιατι οι γατες μας δεν εχουν δει σκυλο απο κοντα κ δεν ξερουμε πως θα αντιδρουσαν

Πλάκα κάνω Bre!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
με 20 χιλιομετρα πηγαιναμε μονο το ποδι μου χτυπησα λιγο κρανη φορουσαμε τα γονατα μας εγιναν χαλιαααααααααααααααααα

Κι εμείς, ευτυχώς, στις πτώσεις μας είχαμε μικρή ταχύτητα.
Συμπονώ ...τα γόνατα! Το δικό μου πάντως έγινε πιο χάλια από πτώση με ποδήλατο (και δε φεύγουν τα σημάδια από τα ράμματα). :(
Να υποθέσω ότι την Κυριακή θα αποφύγεις το μίνι; :lol::lol::lol:

γενικα αποφευγω τις φουστες λογο κυβικων μια χαρα ειναι τ απαντελονια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back