Πέσιμο από το μπαλκόνι

• Thread starter Thread starter phivem
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

phivem

Νεοφερμένο μέλος

Ο phivem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους, την Παρασκευή το βράδυ ο γάτος μου έπεσε από το μπαλκόνι που είναι στον 3ο και χτύπησε στα μπροστινά του πόδια, αμέσως πήγαμε στην κτηνίατρο που τον παρακολουθεί και είπε ότι είναι μερική ρήξη στους τένοντες και θα γίνει κάπως καλύτερα αλλά πάντα θα έχει πρόβλημα. Την επόμενη το Σάββατο πήγα αλλού για ακτινογραφία και μου είπαν ότι έχει σπάσει τις κλειδώσεις και του έδωσαν αντιφλεγμονοδες-παυσίπονο για 5 μέρες και βλέπουμε αν θα περπατήσει και αν θα θέλει εγχείρηση μετά μου είπαν, κυρίως για το ένα πόδι που είναι χειρότερα. Επειδή έχω ακούσει ήδη δυο διαφορετικές απόψεις δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω και τρίτη ή αν κάποιος ξέρει τι γίνεται. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή. Ευχαριστώ πολύ:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, μάλλον πρέπει να πάρεις και τρίτη. Αν είναι σωστός ο δεύτερος γιατρός, το γατάκι ίσως χρειαστεί εγχείρηση, οπότε όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο καλύτερα (φαντάζομαι).
Περαστικά του, όπως και να'χει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα φιλε μου.:)
Εγω σε πολυ σοβαρες περιπτωσεις,παντα παιρνω και γνωμη δευτερου γιατρου.Αν αυτες οι αποψεις δεν συμβαδιζουν,αναγκαστικα παμε και σε τριτο.:/:
Σου ευχομαι τα καλυτερα παντως για τον γατουλη σου,μακαρι να πανε ολα καλα.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, βρήκα έναν κτηνίατρο-ορθοπεδικό στη Νέα Σμύρνη και λέω να πάω(αν κανείς ξέρει κάτι!), να ηρεμήσω και εγώ και να ξέρω ότι κάνω το καλύτερο γι αυτόν!

Περαστικά σας!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back