johnfistikis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σας πριν λιγο ενα γατακι που εχω μαζεψει απο το δρομο και φροντιζω πηγε να βγει απο την κουτα του και επεσε με το κεφαλι..οταν ακουσα το θορυβο ετρεξα και ο γατουλης προσπαθουσε να σηκωθει αλλα παραπατουσε....ωστοσο σε λιγα δευτερολεπτα συνηλθε και περπαταει κανονικα..ομως εκανε κακα του συνεχεια,,τωρα φαινεται καλα ειναι ησυχος..πιστευετε οτι μπορει να εχει παθει κατι??
Μονο ο κτηνιατρος μπορει μα σου απαντηση με σιγουρια.Μηπως να τον πηγαινες για μια επισκεψη για να εισαι πιο ησυχος?

Ξερω για τις γατες ειναι πιο ευκολα τα πραγματα αν πεσουν απο μεγαλο υψος παρα απο μικρο γιατι δεν προλαβαινουν να γυρισουν το σωμα τους.Μηπως παιζει καμια διασειση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnfistikis
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
johnfistikis
Νεοφερμένο μέλος
Λετε να τον παω προληπτικα στο γιατρο...παντως φαινεται μια χαρα και ζωηρος τωρα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
johnfistikis
Νεοφερμένο μέλος
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
δεν θα είχα χάσει δύο μήνες από τη ζωή μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

πολύ καλό prince!
prince
Διάσημο μέλος
Το μόνο καλό που βγήκε από την αναγκαστική παραμονή μου στο κρεβάτι ήταν ο Prince...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Gunslinger
Νεοφερμένο μέλος
. Έχω την αίσθηση όμως ότι σαν είδος είναι σκληρά καρύδια οπότε μήν ανησυχείς...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αφήστε εμενα που έπεσε απο το μπαλκόνι και δεν κουνιόταν για κανένα πετνάλεπτο;Δεν αντιδρούσε σε ερεθισματα,δεν στεκόταν καν όρθιος...Αν σου έχει πεθάνει πριν ένα χρόνο γατί στα χέρια σου,δεν κρατάς και πολύ την ψυχραιμία σου.Εμένα ο δικός μου όταν ήταν μικρός που έτρεχε σαν τρελός σε όλο το σπίτι μία φορά κατα λάθος δέν το υπολόγισε καλά και στούκαρε σε έναν τοίχο με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη του και εγώ παραλίγο να πάθω έμφραγμα. Έχω την αίσθηση όμως ότι σαν είδος είναι σκληρά καρύδια οπότε μήν ανησυχείς...
Παρόλα αυτά συνηλθε,και το ποδαράκι του έγινε μια χαρά(αυτή τη στιγμή σκαρφαλώνει στο κεφάλι μου
)Υ.Γ.The Gunslinger ο γάτος σου είναι πραγματικά υπέροχος!

erefer
Διάσημο μέλος
Λάθος υπολογισμός ε?Εμένα ο δικός μου όταν ήταν μικρός που έτρεχε σαν τρελός σε όλο το σπίτι μία φορά κατα λάθος δέν το υπολόγισε καλά και στούκαρε σε έναν τοίχο με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη του και εγώ παραλίγο να πάθω έμφραγμα. Έχω την αίσθηση όμως ότι σαν είδος είναι σκληρά καρύδια οπότε μήν ανησυχείς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool