Πέσιμο

johnfistikis

Νεοφερμένο μέλος

Ο johnfistikis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Γεια σας πριν λιγο ενα γατακι που εχω μαζεψει απο το δρομο και φροντιζω πηγε να βγει απο την κουτα του και επεσε με το κεφαλι..οταν ακουσα το θορυβο ετρεξα και ο γατουλης προσπαθουσε να σηκωθει αλλα παραπατουσε....ωστοσο σε λιγα δευτερολεπτα συνηλθε και περπαταει κανονικα..ομως εκανε κακα του συνεχεια,,τωρα φαινεται καλα ειναι ησυχος..πιστευετε οτι μπορει να εχει παθει κατι??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας πριν λιγο ενα γατακι που εχω μαζεψει απο το δρομο και φροντιζω πηγε να βγει απο την κουτα του και επεσε με το κεφαλι..οταν ακουσα το θορυβο ετρεξα και ο γατουλης προσπαθουσε να σηκωθει αλλα παραπατουσε....ωστοσο σε λιγα δευτερολεπτα συνηλθε και περπαταει κανονικα..ομως εκανε κακα του συνεχεια,,τωρα φαινεται καλα ειναι ησυχος..πιστευετε οτι μπορει να εχει παθει κατι??

Μονο ο κτηνιατρος μπορει μα σου απαντηση με σιγουρια.Μηπως να τον πηγαινες για μια επισκεψη για να εισαι πιο ησυχος?:hmm:
Ξερω για τις γατες ειναι πιο ευκολα τα πραγματα αν πεσουν απο μεγαλο υψος παρα απο μικρο γιατι δεν προλαβαινουν να γυρισουν το σωμα τους.Μηπως παιζει καμια διασειση? :(:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω...οντως το υψος ηταν μικρο...ειναι και μικρος ο γατουλης..αλλα αμα ειχε κατι δεν θα παραπονιοταν ειναι ησυχος και κοιμαται τωρα...

Σου συστηνω να παρεις αμεσα τον γιατρο σου τηλ γιατι εκανε κακα του συνεχεια και γιατι μπορει να μη κοιμαται αλλα να εχει πεσει σε κωμα το πεσιμο απο οπου κι αν ειναι εαν εχει συμπτωματα μετα θεωρειται κατι επειγον γιατι υπαρχει το ενδεχομενο νευλολογικων και αλλων βλαβων ιδιως στα ευθραυστα μικρα

Δεν εχει πεσει σε κωμα προς θεου...μολις ξυπνησε και τρωει μετα μανιας!!!!

Λετε να τον παω προληπτικα στο γιατρο...παντως φαινεται μια χαρα και ζωηρος τωρα

Καλα αν τρωει και ειναι ορεξατος αλλαζει απλα εγω θα τηλεφωνουσα αλλα το ανησηχητικο ειναι να μην τρωει κα παιζει. Ετσι οπως το ειπες πριν νομιζα οτι ηταν πιο σοβαρα. Εγω παντα παιρνω ενα τηλ κι ο γιατρος μου λεει αν χρειαζεται η οχι να παω

Σ'ευχαριστω πολυ θα παρω τηλ...οχι δεν ηταν σοβαρο απο οτι φαινεται απλα φοβομουν μην εχει παθει τιποτα εσωτερικα απο οτι φαινεται τη γλιτωσε δοξα το θεο

Παιδια λιγο ασχετο αλλα ειχε πολλη πλακα...Ενα απο τα γατακια που ειχε κανει μια γατα μας,λιγοτερο απο 1 μηνων ειχε πεσει απο τη σκαλα κατω περιπου 2-3 μετρα και ειχε μεινει ακινητο για 5 λεπτα περιπου...Εμεις απο πανω του αμαν παει το γατακι κλαμα κτλ...Μετα ξαφνικα σηκωνεται και ολα καλα...Μαλλον απο την τρομαρα του δε κουνιοταν τι να πω.Μετα μεγαλωσε κανονικα παντως δεν ειχε τπτ...

Τυχερή η γάτα... εγώ όταν έπεσα από τη σκάλα στο κενό από δυόμιση μέτρα έμεινα ακίνητη 5 λεπτά και μετά με ακινητοποίησαν για δύο μήνες... Γιατί δεν γεννήθηκα γάτα :) δεν θα είχα χάσει δύο μήνες από τη ζωή μου

:lol::lol::lol:

πολύ καλό prince!

Ναι τώρα κατόπιν εορτής είναι καλό και γελάω μαζί μου... :) Το μόνο καλό που βγήκε από την αναγκαστική παραμονή μου στο κρεβάτι ήταν ο Prince...

Εμένα ο δικός μου όταν ήταν μικρός που έτρεχε σαν τρελός σε όλο το σπίτι μία φορά κατα λάθος δέν το υπολόγισε καλά και στούκαρε σε έναν τοίχο με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη του και εγώ παραλίγο να πάθω έμφραγμα :rolleyes:. Έχω την αίσθηση όμως ότι σαν είδος είναι σκληρά καρύδια οπότε μήν ανησυχείς...

Εμένα ο δικός μου όταν ήταν μικρός που έτρεχε σαν τρελός σε όλο το σπίτι μία φορά κατα λάθος δέν το υπολόγισε καλά και στούκαρε σε έναν τοίχο με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη του και εγώ παραλίγο να πάθω έμφραγμα :rolleyes:. Έχω την αίσθηση όμως ότι σαν είδος είναι σκληρά καρύδια οπότε μήν ανησυχείς...
Αφήστε εμενα που έπεσε απο το μπαλκόνι και δεν κουνιόταν για κανένα πετνάλεπτο;Δεν αντιδρούσε σε ερεθισματα,δεν στεκόταν καν όρθιος...Αν σου έχει πεθάνει πριν ένα χρόνο γατί στα χέρια σου,δεν κρατάς και πολύ την ψυχραιμία σου.:/:Παρόλα αυτά συνηλθε,και το ποδαράκι του έγινε μια χαρά(αυτή τη στιγμή σκαρφαλώνει στο κεφάλι μου:rolleyes:)
Υ.Γ.The Gunslinger ο γάτος σου είναι πραγματικά υπέροχος!:up:

Λάθος υπολογισμός ε?:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back