Πέφτει το τρίχωμα στο σημείο εισαγωγής του τσιπ...

Φρύνη

Νεοφερμένο μέλος

Η Φρύνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γεια σας...
Η γατούλα μου πριν από 4 μέρες στειρώθηκε και ταυτόχρονα της βάλαμε και τσιπάκι αναγνώρισης. Σήμερα ξύνεται επίμονα στο σημείο του σβέρκου που βρίσκεται το τσιπάκι και της πέφτει το τρίχωμα σε μικρά μικρά τουφάκια, με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να έχει κάνει ένα τετραγωνάκι χωρίς τρίχωμα περίπου 1-2 εκ. και το δέρμα της από μέσα φαίνεται κόκκινο και ερεθισμένο. Τουλάχιστον είναι καλόκεφη και πέραν του ξυσίματος δεν φαίνεται αυτό να της επηρεάζει τη διάθεση. Έχω επικοινωνήσει με τον γιατρό μέσω μηνύματος και περιμένω απάντησή του. Είναι πολύ ανησυχητικό; Έχω θορυβηθεί αρκετά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πέφτει στο τρίχωμα στο σημείο εισαγωγής του τσιπ...

Καλησπερα.
Ολες μου οι γατουλες εχουν τσιπ,καμια δεν ειχε κατι παρομοιο,ουτε το εχω ξανακουσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω αρρωστήσει... Νομίζω πως όσο περνάει η ώρα γυμνώνεται όλο και πιο πολύ το δέρμα της...

Η ιδεα σου θα ειναι...δε νομιζω να παθει κατι μεχρι αυριο,ισως να την ερεθισε η ενεση.

Μπορεί να την έτσουτξε λίγο παραπάνω, και να την έχει πιάσει φαγούρα.
Μήπως της βάλατε και αμπούλα? Γιατί έχει παρατηρηθεί κάποιες γάτες να είναι πιο ευαίσθητες απο κάποιες άλλες και να κάνουν αλλεργική αντίδραση. Δηλ κάνουν ένα κενό.

Δεν είναι κάτι σοβαρό πάντως με λίγο μπεταντίν θα την ανακουφίσει, θα σταματήσει το ξύσιμο και οι τρίχες θα ξαναβγούν.:redface:

Ο γιατρός συνέστησε κορτιζονούχο αντιβιοτικό τοπικής χρήσης 2 φορές την ημέρα μέχρι να ηρεμήσει ο ερεθισμός... Ησύχασα!

Τί είναι σας είπε?? :hmm:

Δεν μου είπε ακριβώς από το τηλέφωνο. Θα την πάω να την δει αύριο το απόγευμα για να αποκλείσουμε ότι είναι κάτι σοβαρό και θα σας ενημερώσω!

A, oκ κατάλαβα ότι την είχε δεί.:redface:

Η κορτιζόνη πάντως καθυστερεί γενικά την επούλωση να ξέρεις. Μην περιμένεις γρήγορα αποτελέσματα αν την βάλεις τελικά.

Τι εγινε τελικα με τη γατουλα,την ειδε ο γιατρος;

Λοιπόν, άργησα πολύ, αλλά αξιώθηκα. Η Μερίν είναι πολύ καλά και ευδιάθετη, αλλά δυστυχώς στο σβερκάκι της έχει ακόμα ένα κενό κυκλάκι... Από ό,τι μου είπε ο γιατρός, που την έχει δει ήδη δύο φορές από τότε για να το παρακολουθεί, της έκανε εκτεταμένη αλλεργία η αντιβίωση και στο συγκεκριμένο σημείο της νέκρωσε το δέρμα. Το γράψαμε στο βιβλιάρειό της για να μην της ξαναδώσουμε ποτέ το ίδιο φάρμακο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back