fru_fru
Δραστήριο μέλος
Τι λετε παιδια,εγω για κατσαριδα εχω κλεισει εξαωρο πανω στο πλυντηριο...
Ωραια...
δεν ειμαι η μονη λοιπον....
Ειδα κατσαριδα και μαλιστα με φτερα .... πηρα την τσαντα μου και ..εφυγα απ το σπιτι

, πηρα τλφ εναν φιλο μου και αφου.... κανονισε καταστασεις γυρισα.. αλλα ειλικρινα με ποληηηηη προσοχη στο σπιτι.... (μερικα πραγματα απλα δεν τα μπορω...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω τρέξει μέτρα μακρυά τσιρίζοντας....
και στο σπίτι κάνω τακτικότατα τέζα για κατσαρίδες και ότι άλλο μπορεί να ξετρυπώσει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Φρου...δε θελω να σε πανικοβάλλω...αλλα ΟΛΕΣ οι κατσαριδες εχουν φτερα...
καλα... γιατι εγω οποτε τις βλεπω, μονο περπατανε ?? Μουκελις,μου φτιαξες τη μερα λεμε
πτου! δε μου φταναν οι νυχτεριδες τωρα θα φοβαμαι και τις ιπταμενες κατσαριδες...
(καλα που δεν εχω δει πολλες τα τελευταια χρονια..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι το σατανικο τους σχεδιο,για να σε εγκλωβισουν και μετα τσουπ,να πεταξουν πανω σου!

Όσο και να τις σιχαίνομαι αν βρεθώ σε κανενα σκηνικό (φυσικά με άλλο πρωταγωνιστή) με βλέπω να θυμάμαι τα λόγια σου και να πέφτω στο πάτωμα από τα γέλια

prince
Διάσημο μέλος
Είχα ένα φίλο ... βράδυ στη συγγρού καλοκαιράκι μπήκε στο αμάξι του νυχτερίδα από το ανοιχτό παράθυρο.... το παιδί τράκαρε από τον πανικό του, η νυχτερίδα συγχίστηκε πιο πολύ.... έχει νυχτερίδες η συγγρού...
fru_fru
Δραστήριο μέλος
φρου μήπως μένεις κοντά στην συγγρού;
Είχα ένα φίλο ... βράδυ στη συγγρού καλοκαιράκι μπήκε στο αμάξι του νυχτερίδα από το ανοιχτό παράθυρο.... το παιδί τράκαρε από τον πανικό του, η νυχτερίδα συγχίστηκε πιο πολύ.... έχει νυχτερίδες η συγγρού...
Τρια στενα με χωριζουν απ τη Συγγρου (οχι, δε κανω εκει πλεον πιατσα
αλλα μενω κοντα!!!) ... να δεις η ιδια βλαμμενη νυχτεριδα μας.. συγχισε!!!

prince
Διάσημο μέλος
σκέψου το παιδί που μαζεύτηκε κόσμος και το ρώταγε πώς τράκαρε και είπε... "μου όρμησε νυχτερίδα" :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
η πυροσβεστική έρχεται σε τέτοιες περιπτώσεις; να πάρεις να τους πείς έχω νυχτερίδα σπίτι μου.. τρέχτε...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
) Και πραγματι καταλαβαινω το φιλο σου...Αντε να πεις οτι σου ορμησε νυχτεριδα.. και καλα το λες... ποιος το πιστευει ομως !!!!

Και ναι, παρ ολη τη τρομαρα μου και εγω κατι τετοιο σκεφτηκα γιασμιν, τι συνεβη και χαθηκε η μπερδευτηκε το καημενο. Μιλαμε μπηκε απ το παραθυρο του μπανιου, μια σταλια παραθυρακι. Κουτουλησε στην κλειστη πορτα προς το σαλονι και εμεινε στο διαδρομο καμποση ωρα. Οταν ψιλοανοιγα τη πορτα του δωματιου μου να δω τι γινεται το εβλεπα που κουνιοταν, αλλα λογω τιμης φοβηθηκα να το αγγιξω γιατι δεν ηξερα τι αντιδρασεις θα ειχε.
Ευτυχως, εφυγε μονο του οπως ηρθε (υποθετω συνηλθε απ το κουτουλημα) και μου φανηκε εξαιρετικα περιεργο το οτι εφυγε απο τον ιδιο στενο χωρο που μπηκε ... λες και ειχε αντενα και το καθοδηγουσε.
Το καλο ειναι οτι ημουν ξυπνια και μαζεψα τις ... σκυλοσφουγγαριστρες που εχω, προς μεγαλη τους συγχυση, οποτε τελος καλο ολα καλα!!
Αν ηταν το πρωι τεζα στο διαδρομο το νυχτεριδακι δε ξερω τι θα κανα... Θα παιρνα τα βουνα μου φαινεται...

prince
Διάσημο μέλος
όχι αντένα.
βλέπουν με σόναρ 
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ευχομαι την επομενη φορα να λειτουργησει σωστα το σοναρ της και να στριψει τη σωστη στιγμη !!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Άνοιξα και το φως και την εξερεύνησα... Εμένα μου άρεσε!!!!

Ένα τοσοδούλι ποντικάκι με φτερά, να κάνει ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ενδιαφερον εχει ενα αρθρο του κυπριακου ιδρυματος προστασιας του περιβαλλοντος (φυσικα στο γουγλη το βρηκα)
https://www.conservation.org.cy/newsletter/volume5_batsarticle.html
επισης κατι αλλο που βρηκα και ειναι κατατοπιστικο και δεν ειχα ιδεα οτι θεωρουνται ειδος προς εξαφανιση, οπως επισης και τις διαφορες δοξασιες
https://members.tripod.com/lyc30th/aplzoa/nihterithes.htm
αυτο για πως εξηγει η λαικη παραδοση το παρουσιαστικο της
https://gym-platan.chan.sch.gr/cdrom/pan_nyxterides.htm
και επισης πως πολλαπλασιαζονται και με τι τρεφονται παλι απο κυπριακη σελιδα (μου φαινεται οι Κυπριοι μας εχουν βαλει τα "γυαλια" πανω σε τετοια θεματα...)
https://www.simerini.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=233220
(δεν ειναι μεγαλα τα κειμενα, με μια διαβασια παιρνει κανεις μια ιδεα_
Γενικα, απ οτι διαβασα ταξιδευοντας στο γουγλη ειναι οτι γενικα ειναι ακινδυνες εκτος απο ενα συγκεκριμενο ειδος που υπαρχει στη Νοτια Αμερικη...
Επισης, με διαφωτισαν εξαιρετικα οι Ελληνικες ιστοσελιδες οπου εμαθα πλεον απ εξω και ανακατωτα το γνωστο ασμα του Στελιου Καζαντζιδη, και φυσικα εμπεδωσα πλεον το οτι την ποδοσφαιρικη ομαδα της Βαλενθια την ονομαζουν "νυχτεριδες"

Αχ, αθανατο Ελληνισταν μου εσυ

Αυτα!
Τελος καλο, ολα καλα!!

fru_fru
Δραστήριο μέλος
μπα μάλλον έχει στο τερμα της συγγρού (κατά ιππόδρομο) και βολτάρουν προς τα πάνω.
Prince, εκει ακριβως μενω!

Τζουλια, ως συνηθως η ηρεμια σου με κανει και σε εκτιμω παντα ολο και πιο πολυ!!!

Οχι, δεν τολμησα να το αγγιξω, οταν δεν ξερω τις πιθανες αντιδρασεις κανω το "παπι"!!! (σαν τον Φρου ενα πραγμα!!! 

) Μιλαμε για πολυ γενναια πλασματα εγω και ο ...γιοκας μου 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool