Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kat. τι θέλεις να πεις ? Ο δικός μου είναι έτοιμος ?
το εβαλα για να ανεβει το post μου

ειναι ετοιμος, να στεγνοσει λιγο ακομα και θα σου τον παραδωσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
το εβαλα για να ανεβει το post μου
ειναι ετοιμος, να στεγνοσει λιγο ακομα και θα σου τον παραδωσω![]()
,,,,στεγνωσει....ηθελα να γραψω

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
αν και δεν ειναι πινακες...αυτα ειναι χειροποιητα ζωακια που εφτιαξα με μαλλι merino
![]()
Απίστευτο!

Μπράβο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απίστευτο!Μπράβο!
Ευχαριστω ολους σας..Η τεχνικη ονομαζεται felting ...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Παλια ζωγραφιζα κι εγω,να ενας λογος να ξαναρχισω,ή τουλαχιστον να χαρισω καποια δικα μου σκιτσα

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδια να δωσω μια ιδεα?Οσοι εδω μεσα ζωγραφιζουν ωραια να στειλουν σε καποιο ατομο πινακες,σκιτσα,κουκλακι κι οτιδηποτε αλλο φτιαχνοιυν και να δωθουν για πωληση σε καποιο ζωοφιλικο μπαζααρ που θα μπορουσε να οργανωθει.Τι λετε?
Παλια ζωγραφιζα κι εγω,να ενας λογος να ξαναρχισω,ή τουλαχιστον να χαρισω καποια δικα μου σκιτσα![]()
στα αδεσποτα αξιοποιω τα χρηματα ετσι και αλλιως επειδη εχω...απογοητευτει απο συγκεκριμενα σωματεια (δυστυχως πολλα) τα οποια γνωριζοντας τα καλυτερα, καταλαβα τι παιζεται εκει μεσα...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
στα αδεσποτα αξιοποιω τα χρηματα ετσι και αλλιως επειδη εχω...απογοητευτει απο συγκεκριμενα σωματεια (δυστυχως πολλα) τα οποια γνωριζοντας τα καλυτερα, καταλαβα τι παιζεται εκει μεσα...
Kαταλαβα...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι πολλοι απο το forum θα το ηθελαν και θα μαζευτει ενα καλο ποσο

ιβανα
Επιφανές μέλος

εχεις σκεφτει να κανεις ποτε εικονογραφηση σε παιδικα βιβλια? θα ησουν πολυ καλη

Voula
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Για να ζηλέψετε λίγο, σας λέω ότι απέκτησα τον πίνακα με το φούξια φόντο και την μαύρη θυμωμένη γατούλα![]()
μπραβο βρε βουλα ! ζηλεψα τωρα

εμενα μ'αρεσει πολυ ο πρωτος, με μπλε φοντο, τη γατουλα κ το φεγγαρακι

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Θα μπορουσατε κοριτσια να ζωγραφισετε μικρα προτραιτα των γατιων μας για να ενισχυσουμε ετσι κι εμεις τα αδεσποτακια?
Νομιζω οτι πολλοι απο το forum θα το ηθελαν και θα μαζευτει ενα καλο ποσο![]()
Eγώ ζωγραφίζω τέλειες γάτες!
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτ σου στέλνω σε λίγω πμ! Και το γκρουπ είναι φοβερό!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Γιουλη θα ξεκινησω με τη Σεμελη

ιβανα
Επιφανές μέλος
Γιουλη θα ξεκινησω με τη Σεμελη![]()
οχι οχι τη σεμελη, αν ξεκινησεις απο εκει, εκει θα σταματησεις ! μετα τη σεμελη το χαος

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool