Πίνακες με γατούλες

Κατερινάκι, γειά κι απο εδώ και για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήριά μου για τα απίθανα καλλιτεχνήματά σου και την προσπάθεια της alpina!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινάκι, γειά κι απο εδώ και για μια ακόμη φορά τα συγχαρητήριά μου για τα απίθανα καλλιτεχνήματά σου και την προσπάθεια της alpina!!!!!

ευχαριστω! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που μπορούμε να δούμε τους πίνακες με τις γατούλες γιατί ο σύνδεσμος μπροστά δεν βγάζει κάπου. Είναι μονο αυτοί που φαίνονται σε κάποιο απο τα πρώτα Posts;

Που μπορούμε να δούμε τους πίνακες με τις γατούλες γιατί ο σύνδεσμος μπροστά δεν βγάζει κάπου. Είναι μονο αυτοί που φαίνονται σε κάποιο απο τα πρώτα Posts;

Ναι αυτοι ειναι και φτιαχνω και αλλους..:) Οι ιδιοι μπορουν επισης να φτιαχνουν σε οτι χρωματα θελεις..

ιδανικοι και για Χριστουγεννιατικο δωρο!

:):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ιδανικοι και για Χριστουγεννιατικο δωρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρα πολυ ομορφοι οι πινακες σου:)!!!

Mην μου πεις οτι το σαίτ alpina το εφτιαξες μονη σου???Χιλια μπραβο ειλικρινα απο τα βαθη της καρδιας μου ευχομαι να συνεχισεις να ενδιαφερεσαι τοσο πολυ με τα αδεσποτα γατακια!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ ωραιοι πινακες!!! Ενα μαγαλο μπραβο για ολη την προσπαθεια σου να σωσει τα αδεσποτα γατακια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back