bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ξέρω γιατι το κάνει αυτό. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να το σταματήσω? γιατι το πολυαγαπημένο μου μπουλουκάκι μπορεί να αρωστήσει με αυτες της αιδίες που πάει και πίνει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ετσι κανουν ολες οι γατουλες. Αν εχουν προσβαση σε κηπο,προτιμανε τα βρομονερα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις για αυτο.Ακομα και οι γατες που τις εχουμε αποκλειστικα μεσα,αν βρουν την λεκανη ανοιχτη,θα βουτηξουν να πιουν απο κει.

υ.γ.Που να δεις οι σκυλοι τι πινουν και τρωνε!χαχαχαχαχα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ετσι ειναι bulukitsa μου, οπως στα λεει η Λινα. Εμενα μια γατουλα μου, συνηθιζε να πινει νερο απο τον κουβα που που ειχα στο μπαλκονι για το κλιματιστικο. Μαλιστα μια φορα, που ειχε τρυπησει ενα σωμα του καλοριφερ και ειχαμε απο κατω ενα λεκανακι να σταζει το νερο, πηγαινε και επινε και απο κει.
Παντως, συζητησε το και με τον κτηνιατρο σου, μηπως και της λειπει κανενα συστατικο. Εγω ειχα ρωτησει τον δικο μου τοτε και μου ειχε πει πως δεν πειραζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος

Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι μην ανησυχεις! Βεβαια οκ,μην πινει νερο με χλωρινη. Αν και ο μαυρογατος ο εξω οταν χλωρινιαζω την βεραντα παει και γλυφει τα νερα.Τπτ δεν εχει παθει.δεν μπορεί να αρρωστήσει με αυτά που πίνει ???![]()
Κουτσουνόγατος
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Κουτσουνόγατος
Νεοφερμένο μέλος
ναι ρε συ, μη φοβάσαι!Ναι μωρε. Αν το νερο δεν εχει σαπουναδες, χλωρινη και τετοια πραγματα και εγω δεν νομιζω να παθει τιποτα.![]()
Κουτσουνόγατος
Νεοφερμένο μέλος
Κουτσουνόγατος
Νεοφερμένο μέλος
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
γιατι δεν προτιμάει το καθαρό νεράκι
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
αλλα η μπουλουκίτσα δεν είναι αδέσποτο
γιατι δεν προτιμάει το καθαρό νεράκι
Γιατι ειναι χαζοβιολακι, γιαυτο. Ετσι ειναι ολα τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool