elpida123
Νεοφερμένο μέλος
Η elpida123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
03-09-12
17:51
Μόλις πηρα το πρώτο μου γατάκι και έχω τα απαραίτητα αν έχετε κατι που σας περισσεύει θα το δεχτω με χαρά!
Σας ευχαριστώ!
Σας ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
03-09-12
20:06
Φιλη μου, προχειρα-προχειρα, σκεφτηκα πολλα παιχνιδακια που εχω διπλα και τριπλα και τα δικα μου τα εχουν στο φτυσιμο. Επισης εχω και το καλαθακι που κοιμοταν το Κοκακι μου που μας αφησε πριν 4 μηνες (Αν δεν εισαι προληπτικη. Παντως απο γηρατεια εφυγε, σε ηλικια 18,5 ετων). Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που μενεις, δεν ειδα να το γραφεις καπου. Εγω ειμαι στον Κορυδαλλο-Αττικης. Γραψε μας ποσο ειναι το γατακι, τι πραγματακια εχεις ηδη, τι σου λειπει και ολο και κατι θα βρεθει. Καλως το δεχτηκες το γατακι σου και να ζησετε μαζι πολλα-πολλα ευτυχισμενα χρονια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elpida123
Νεοφερμένο μέλος
Η elpida123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
04-09-12
00:50
Bessy σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Τοσο για τη γρηγορη απαντηση οσο και για την γεναιοδωρεια σου που πραγματικα εκλειπει (ακομα κι αν προκειται για απλα παιχνιδακια γατας!) .
Ο Αρης οπως λεγεται ειναι ενος ετους βρετανικο κοντοτριχο και αυτη ειναι αισιως η τριτη του μετα στο νεο του (αδειο) σπιτικο. Δυστυχως ακομα δεν εχει εγκληματιστει και φαινεται στρεσαρισμενος! Νιωθω αγχωμενη γιατι ποτε πριν δεν ειχα γατακι σπιτι κι ετσι μπορεσα να του αγορασω τα απαραιτητα- 1 αμμολεκανη και δυο μπολακια για φαγητο και νερο.
Το πηρα μαζι με το γατοδεντρο του που φαινεται να του αρεσει ακομα παρολο που δε μπορει καννα τεντωθει γιατι ειναι πολυ μικρο σε σχεση με το σωμα του.
Οποιο παιχνιδακι κι αν μου δωσεις ή ό,τι αλλο θα σου ειμαι ευγνωμων! Μενω στη Καλλιθεα αλλα η καλυτερη μου φιλη μενει στο κορυδαλλο κοντα στη κεντρικη πλατεια με τις καφετεριες συην Αθηνας οποτε οποτε μου πεις μπορω να ερθω!
Και παλι ευχαριστω!
Πς: καθολου προληπτικη-το αντιθετο!
Ο Αρης οπως λεγεται ειναι ενος ετους βρετανικο κοντοτριχο και αυτη ειναι αισιως η τριτη του μετα στο νεο του (αδειο) σπιτικο. Δυστυχως ακομα δεν εχει εγκληματιστει και φαινεται στρεσαρισμενος! Νιωθω αγχωμενη γιατι ποτε πριν δεν ειχα γατακι σπιτι κι ετσι μπορεσα να του αγορασω τα απαραιτητα- 1 αμμολεκανη και δυο μπολακια για φαγητο και νερο.
Το πηρα μαζι με το γατοδεντρο του που φαινεται να του αρεσει ακομα παρολο που δε μπορει καννα τεντωθει γιατι ειναι πολυ μικρο σε σχεση με το σωμα του.
Οποιο παιχνιδακι κι αν μου δωσεις ή ό,τι αλλο θα σου ειμαι ευγνωμων! Μενω στη Καλλιθεα αλλα η καλυτερη μου φιλη μενει στο κορυδαλλο κοντα στη κεντρικη πλατεια με τις καφετεριες συην Αθηνας οποτε οποτε μου πεις μπορω να ερθω!
Και παλι ευχαριστω!
Πς: καθολου προληπτικη-το αντιθετο!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
04-09-12
01:15
Σου εστειλα με PM το τηλεφωνο μου να με παρεις για να συναντηθουμε.
ΥΓ. Εγω μενω Κορυδαλλο και εχω μια κολητη που μενει Καλλιθεα και εχει και εκεινη γατακια. Θα χαρω να σε γνωρισω.
ΥΓ. Εγω μενω Κορυδαλλο και εχω μια κολητη που μενει Καλλιθεα και εχει και εκεινη γατακια. Θα χαρω να σε γνωρισω.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum