Παζάρι Αγάπης

Πολλά ευχαριστώ ΟΥΡΑΝΙΑ!:up::up::up:
Μην ανησυχείς που θα είναι τον επόμενο μήνα γιατί νομίζω γι'αυτόν θα βρει δουλειά να κάνει
η γιατρίνα με τις 10 στειρώσεις μέχρι τώρα.:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσάκια τώρα διάβασα το ποστ. Μια ταπεινή στείρωση και από μένα μια που δεν ήμουν στον καφέ. Μόνο τον επόμενο μήνα γιατί έχω ψιλοαφραγκιές και πρέπει να πάω και τον μικρούλη Αιμίλιο στον γιατρό.:redface:

Ουρανιτσα κι εγώ απο τον απριλη οπως ειπα γιατι κι εγώ είμαι στο μειον οικονομικά! :)
Εξαλλου οπως ειπε η Αβανα ηδη υπάρχουν λεφτά για τα 10 πρώτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουρανιτσα κι εγώ απο τον απριλη οπως ειπα γιατι κι εγώ είμαι στο μειον οικονομικά! :)
Εξαλλου οπως ειπε η Αβανα ηδη υπάρχουν λεφτά για τα 10 πρώτα.

Πάλι καλά:) Και όλο και κάτι θα μαζευτεί ακόμα

10 στεριρωσεις ευχαριστουμε!!!

ναι αφου εκλεισε η πρωτη δεκαδα στειρωσεων ευχαριστουμε θερμα τους:

JULIA
FRU_FRU
kiseki
Havana

επισης απο εκεινους που μου ετσειλαν πμ με προθεση συμβολης στις στειρωσεις μαζευονται αλλες 5 στειρωσεις για μεσα απριλιου.

δεν αναφερω το ποσο που εχει δοσει ο καθενας για λογος διακριτικοτητας
ελπιζω να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
ωστοσο μετα απο καθε ραντεβου για στειρωσεις θα σας αποστελλω στον καθενα που μου εδωσε χρηματα αποδειεξη κτηνιατρου
και φυσικα θα ναρτησω εδω φωτο για καθε σκυλακι...!!! (μερικα ειναι μεγαλοσωμα:redface:)

μπραβο κοριτσια εχω κατασυγκινηθει υπερβολικα και με τιε υιοθεσιες και με τη προσφορα σας στο καζ και με αυτο το πολυ δυσκολο ενγειρημα του φραγκισκου....
:cry::up:

Μην ανυσηχήται όλα καλά θα πάνε και θα προχωρήσουν και άλλο τα πράγματα.....

Με την αρχι-τσιπρίτσα δίπλα μας εννοειται! Δεν φοβόμαστε τίποτα! :D

Με την αρχι-τσιπρίτσα δίπλα μας εννοειται! Δεν φοβόμαστε τίποτα! :D
ΕΓΩ πάντως σαν στέλνω όλη την αγάπη μου και όλη μου την θετική ενέργεια και να ξέρετε ότι ενεργεια στέλνετε στο σύμπαν αυτή σας έρχετε πίσω είτε είναι αρνητική είτε θετική δείτε το σαν κατάθεση στο ταμέιο την καλοσύνης ....
κάποια μέρα από κάπου θα το πάρετε πίσω!!!!!!!:up::up::up:

να ξέρετε ότι ενεργεια στέλνετε στο σύμπαν αυτή σας έρχετε πίσω είτε είναι αρνητική είτε θετική δείτε το σαν κατάθεση στο ταμέιο την καλοσύνης ....
κάποια μέρα από κάπου θα το πάρετε πίσω!!!!!!!:up::up::up:[/quote]

Αν όντως αυτό ισχύει, πράγμα που εγώ πιστεύω, τότε στα σίγουρα
η HAVANA έχει να κάνει μεγάλη είσπραξη από θετικά πράγματα...
Κατερίνα να'σαι καλά κ' ευχαριστώ για σήμερα;)

δεν κανει τιποτα παρακαλω..
φροντιδα μας η τρομαρα σας που λενε και οι μπαμπουλς σε νεα παιδικο:lol::lol::lol::lol:

δεν κανει τιποτα παρακαλω..
φροντιδα μας η τρομαρα σας που λενε και οι μπαμπουλς σε νεα παιδικο:lol::lol::lol::lol:
Monsters Inc.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μεγάλη μου λατρεία.Να κάνουμε το τραγούδι τους ύμνο για τα αδεσποτάκια!
"Εδώ συμφωνούμε,
η αλήθεια είναι αυτη,
θα ένιωθα μόνος αν δεν ήσουν εσύ...":up:

γελαστρονι ημουν σιγουρη αλλα το τραγουδακι δεν το θυμαμαι ειμαι και γιαγια μην το ξεχνας...
μπορεις να μας το παραθεσεις???:lol::lol::lol:

γελαστρονι ημουν σιγουρη αλλα το τραγουδακι δεν το θυμαμαι ειμαι και γιαγια μην το ξεχνας...
μπορεις να μας το παραθεσεις???:lol::lol::lol:
Τι υπονοείτε κυρία μου;Εντάξει,μια παιδικότητα την έχουμε,την απαιτεί και η δουλειά...:lol::lol::lol:
Παραθέτω πλήρες το άσμα,που είναι μεγάλη λατρεία,και το τραγουδώ συνέχεια με το έτερον ήμισι(δε σε πιστεύω,με έκανες να το βάλω να παίζει για να θυμηθώ όλους τους στίχους:lol:):
"Αν είχα λεφτάκια,
κι αν είχα ψιλά,
δε θα ζούσα σε βίλα
με πισίνα μπροστά...
Κι αν ήμουνα κούκλος(απαπα!)(θα μπορούσε)
ζηλεύεις μα εγώ
θα ένιωθα μόνος αν δεν ήσουνα εσύ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Το δέχομαι όμως,
πάντα το άξιζες,ναι,
θα ένιωθα μόνος αν δεν ήσουν εσύ.
Φίλοι εμείς για πάντα,
θα προχωράμε μαζί,
δε θα αισθανθούμε,
μοναξιά τι θα πει,
τι πάει να πει...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Εδώ συμφωνούμε,
η αλήθεια είναι αυτη,
θα ένιωθα μόνος αν δεν ήσουν εσύ
φιλαράκο μόνο εσύ!
Τέλεια ταινία,να τη δείτε οπωσδήποτε!:)

γελαστρονι (τελειωσε ετσι θα σε φωναζω πια) εγραψες και μου εφτιαξες τη διαθεση!!!!ονομα και πραμα εισαι λοιπον!!!!
τι καλη και θετικη ενεργεια!!:up::up::up:

:redface:Θα πρέπει να εξηγείς και γιατί με φωνάζεις έτσι στον κόσμο ε;:PΣ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα γλυκά σου λόγια...:)

:redface:Θα πρέπει να εξηγείς και γιατί με φωνάζεις έτσι στον κόσμο ε;:PΣ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα γλυκά σου λόγια...:)

Μην ανυσηχείς και η HVANA δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το πασχαλινο παζαρι γινεται αυτο το σαββατοκυριακο!
στην ιδια παντα διευθυνση στη πλατεια βικτωριας μονη προδρομου.

σημερα στο παζαρι τα πραγματα αρχισαν να αντιστρεφονται..ισως εφταιγε το πασχαλινο κλιμα, ισως η δραση η γενικοτερη, ισως το σταντ που αναρτηθηκε με τα σκυλακια απεξω..παντος ο μεσος ορος ηλικιας μειωθηκε γιατι εκαναν εμφανιση νεες νεανικες φατσουλες με παρεα ενα κουνιστο τετραποδο πατσαβουρακι...!!!
το επομενο παζαρι θα γινει στις ...19 ΜΑΙΟΥ!!!:)

Καλημερα Κλασσικα εκανα λαθος και παλι στην ημερομηνια 18 Μαιου γινεται το επομενο παζαρι τελικα!!!!;)

Καλημερα Κλασσικα εκανα λαθος και παλι στην ημερομηνια 18 Μαιου γινεται το επομενο παζαρι τελικα!!!!;)

Ενα ΘΕΜΑ με τις ημερομηνίες το έχεις !!!!! :cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back