Παζάρι Χαλανδρίου

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2008/03/19 απο Zoofilia[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΑΖΑΡ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό BAZAAR
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008
πεζόδρομος ΠΛΑΤΩΝΟΣ & ΧΑΪΜΑΝΤΑ 09.00-16.00
Κοσμήματα, αξεσουάρ, βιβλία, CD-DVD, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα σε απίθανες τιμές!
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
Μπορείτε κι εσείς να μας ενισχύσετε στο έργο της περίθαλψης, στείρωσης και υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων του δήμου μας - είτε προσφέροντας αντικείμενα για το bazaar νωρίτερα, είτε αγοράζοντας αντικείμενα από το bazaar μας εκείνη την ημέρα !

Για κάθε προσφορά σας ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6979-640320, 6977-694754.
[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια επειδή φτιαχνω διάφορα κοσμηματάκια,και έχουμε και αρκετά μικροαντικείμενα που δε χρειαζομαστε πια σε πολύ καλή κατάσταση,μπορώ να τα φέρω την Κυριακή σε ένα πακέτο να τα δώσω σε κάποια από εσάς;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια επειδή φτιαχνω διάφορα κοσμηματάκια,και έχουμε και αρκετά μικροαντικείμενα που δε χρειαζομαστε πια σε πολύ καλή κατάσταση,μπορώ να τα φέρω την Κυριακή σε ένα πακέτο να τα δώσω σε κάποια από εσάς;:hmm:
πολυ πολυ καλο αυτο μουκελις..ναι ναι ναι....:up::up::up:
ευχαριστουμε

Εντάξει,προετοιμαστείτε τότε για πακετάρα.Αν έχετε καμιά ιδιαίτερη προτίμηση να σας φτιάξω κάτι,στείλτε μου ένα ΡΜ.:up:

μουκελις και ρουκο...ευχαριστουμε παρα πολυ για ολαυτα τα χαριτωμενα πραγματακια:up::up::up:
βιβλια, κοσμηματα ρουχα, παιχνιδακια , μολυβακια, φουλαρια , πλουμιδακια και πολυ πολυ θετικη ενεργεια για τα αδεσποτακια:up:
ευχαριστουμε...τα χωρισα σε 2 κουτες μαζι με κατι αλλα πραγματα που προσθεσα κι εγω για να πανε και στα 2 παχαρια, φιλοζζων χαλλανδριου, και στεγης κορωπιου τι λετε???

Ναι ναι όπως θέλετε,εσείς ξέρετε!(Αβανάκι το πορτοκαλί κουτάκι είναι για σένα και τα κορίτσια,όποτε βρεθείτε δώσε τους να διαλέξουν):)

εννοειτε!!! το καταλαβα!!!!
νομιζω τα γατοσκουλαριια θα γινουν αναρπαστα!!!!:up:

εννοειτε!!! το καταλαβα!!!!
νομιζω τα γατοσκουλαριια θα γινουν αναρπαστα!!!!:up:
Δε με είπες σε άρεσε το δικό σου;Α τα γατοσκουλαρίκια άρεσαν στην Πόπι πολύ,να της δώσετε ένα ζευγαράκι οπωσδήποτε!!!:D

οκ..εγινε...
το δικο μου ηταν τελειο πραγματικα ..και φανηκε οτι εριξες πολυ αλλα ειμαι χοντρουλα...:( δε μου κανει...
θα τσιμπησω λοιπον κι εγω κατι σε γατακι;)
σευχαριστω παρα πολυ παντος!!!!!!!
ειναι πανεμορφο πραγματικα και συντομα θα το παω καπου να μου το μακρυνουν!!!:happy:

ΟΚ,κρίμα,θα σου το μακρύνουν όμως και εύχομαι να σε βοηθήσει και να γεμισει αστερόσκονη τις μέρες σου!:)

:up::happy:;););):up::up:

το ενοχο δεμα με πραγματα απο Βολο, παγκρατι και χαλανδρι παραδοθηκε...:up:
ο δημοσιογραφις ΠΙΚΟΣ -ΑΠΙΚΟς HTAN ΠΑΡΟΝ

ΤΟ ΣΑΒΒΒΑΤΟ ΑΥΤΟ
ΧΑΙΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΩΝΟς
ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back