evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
23-09-10
23:30
Σήμερα ο Λεόν έκανε για δύο λεπτά κάτι περίεργουςθορύβους.Στην αρχή νόμιζα ότι θα κάνει εμετό αλλά στην πορεία που παρακολουθούσα ήταν σαν να έπαθε κρίση λόξυγκα!....Ισχύει? Άβυσσος η ψυχή της γάτας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.222 μηνύματα.
23-09-10
23:39
Για λόξυγκα δεν γνωρίζω καθόλου..Σήμερα ο Λεόν έκανε για δύο λεπτά κάτι περίεργουςθορύβους.Στην αρχή νόμιζα ότι θα κάνει εμετό αλλά στην πορεία που παρακολουθούσα ήταν σαν να έπαθε κρίση λόξυγκα!....Ισχύει? Άβυσσος η ψυχή της γάτας...![]()
..μήπως ήθελε να βγάλει καμμία τριχόμπαλα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
23-09-10
23:45
Απάντηση: Παθαίνουν οι γάτες λόξυγκα?
Κ εγώ αυτό νόμιζα αλλά σταμάτησε....
Τώρα παίζει... τι να πω!
Κ εγώ αυτό νόμιζα αλλά σταμάτησε....
Τώρα παίζει... τι να πω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
24-09-10
12:27
Μπορώ να πω, ότι και οι γάτες και οι σκύλοι παθαίνουν λόξιγκα. 

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 279 μηνύματα.
24-09-10
12:50
και γω νομιζω πως και αυτα παθαινουν λοξιγγα και ο δικος μου εχει τυχει αν εχει 

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
24-09-10
12:51
Απάντηση: Παθαίνουν οι γάτες λόξυγκα?
Παιδιά ειλικρινά δεν έχει πιάσει ποτέ την δικιά μου...και απ'ότι θυμάμαι ούτε το σκύλο μου που είχα για 12 χρόνια μέσα στο σπίτι οπότε δεν έχω ιδέα πως είναι...
Παιδιά ειλικρινά δεν έχει πιάσει ποτέ την δικιά μου...και απ'ότι θυμάμαι ούτε το σκύλο μου που είχα για 12 χρόνια μέσα στο σπίτι οπότε δεν έχω ιδέα πως είναι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum