Παθαίνουν οι γάτες λόξυγκα;

evi27

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
Σήμερα ο Λεόν έκανε για δύο λεπτά κάτι περίεργουςθορύβους.Στην αρχή νόμιζα ότι θα κάνει εμετό αλλά στην πορεία που παρακολουθούσα ήταν σαν να έπαθε κρίση λόξυγκα!....Ισχύει? Άβυσσος η ψυχή της γάτας...:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα ο Λεόν έκανε για δύο λεπτά κάτι περίεργουςθορύβους.Στην αρχή νόμιζα ότι θα κάνει εμετό αλλά στην πορεία που παρακολουθούσα ήταν σαν να έπαθε κρίση λόξυγκα!....Ισχύει? Άβυσσος η ψυχή της γάτας...:worry:
Για λόξυγκα δεν γνωρίζω καθόλου..:redface:..μήπως ήθελε να βγάλει καμμία τριχόμπαλα;;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Παθαίνουν οι γάτες λόξυγκα?

Κ εγώ αυτό νόμιζα αλλά σταμάτησε.... :confused: Τώρα παίζει... τι να πω!

Μπορώ να πω, ότι και οι γάτες και οι σκύλοι παθαίνουν λόξιγκα. :D

και γω νομιζω πως και αυτα παθαινουν λοξιγγα και ο δικος μου εχει τυχει αν εχει :)

Απάντηση: Παθαίνουν οι γάτες λόξυγκα?

Παιδιά ειλικρινά δεν έχει πιάσει ποτέ την δικιά μου...και απ'ότι θυμάμαι ούτε το σκύλο μου που είχα για 12 χρόνια μέσα στο σπίτι οπότε δεν έχω ιδέα πως είναι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back