indrilgon
Δραστήριο μέλος
Μια 14χρονι έχει ανεβάσει εκεί video συμμαθήτρια τις χωρίς η ίδια να το ξέρει όπου η κοπέλα γδύνετε. Και αρνείται να το διαγράψει! Δεν είναι δυνατόν να μπορεί να το κάνει αυτό νομικά! Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα διαμαρτυρίας στους δημιουργούς αλλά φοβάμαι λίγο τα αγγλικά μου. Μπορείτε να βοηθήσετε? Δεν ξέρω πως να το κάνω!
Αυτή είναι η πλατφόρμα αναφοράς:
https://www.facebook.com/copyright.ph...right_notice=1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αχ! Γι' αυτό λέω και ξαναλέω, το ίντερνετ δεν είναι για πιτσιρίκια... Θέλει πολλή προσοχή...
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Απλά αν ξέρει κάποιους πώς να κινηθούμε γιατί με μπερδεύει η πλατφόρμα….Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Αυτό προσπαθούμε να πετυχουμε να το βγάλει. Το κοριτσάκι που είναι στο βίντεο δεν ξέρει τι γίνετε. Είναι φίλη τις αδελφής μου και προσπαθούμε να μην το δει(έρχονται και εξετάσεις).Μήπως πρέπει πρώτα να μιλήσετε με έναν δικηγόρο εδώ στην Ελλάδα, για πιο άμεσα αποτελέσματα; Διότι έτσι μπορεί να φοβηθεί και να το βγάλει μόνη της...
Αχ! Γι' αυτό λέω και ξαναλέω, το ίντερνετ δεν είναι για πιτσιρίκια... Θέλει πολλή προσοχή...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τότε πιάστε τους γονείς της και πείτε πως έχετε μιλήσει με δικηγόρο και, αν δεν εξαφανιστεί το βίντεο αμέσως, θα κάνετε αγωγή. Αν δεν πιάσει, σημαίνει πως ό,τι πάθουν τους αξίζει!Αυτό προσπαθούμε να πετυχουμε να το βγάλει. Το κοριτσάκι που είναι στο βίντεο δεν ξέρει τι γίνετε. Είναι φίλη τις αδελφής μου και προσπαθούμε να μην το δει(έρχονται και εξετάσεις).![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σωστά, κι αυτό παίζει! Ασφαλώς είναι ποινικό αδίκημα να βγάζεις κάποιον στο ίντερνετ χωρίς τη συναίνεσή του.Μιληστε με την επιτροη διαδικτυου κα το τμημα στην αστυνομια αθηνας που ασχολειται με διαδυκτιακα εγκληματα
Nemesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν ήταν στο youtube.. θα έβγαινε γρήγορα.. για τώρα δεν ξέρω.
Επίσης, και να κατέβει απο το face.... 100% έχει αντιγραφεί απο φίλους, του χρήστη...πιθανότατα... οπότε έχει χαθεί η μπάλα...

Notice of Intellectual Property Infringement (Non-Copyright Claim)
Όνομα: Εδώ μπαίνει το όνομα του ατόμου που το ανέβασε
DELETE εδώ το λινκ ή το όνομα του βίντεο...
Τηλέφωνο:
E-mail: ενα εμαιλ.. το οποιο δίνουν στο άτομο, ο οποίος ανέβασε το βίντεο
(Note that we routinely provide this email address to the user that posted the content you are reporting)
What are the rights infringed? ποια δικαιώματα παραβιάζονται
Are you the owner of such rights or a person legally authorized to act on behalf of the owner? εσύ που κάνεις την αναφορά τί είσαι? δικηγόρος? φίλος κλπ... ως τί μιλάς έχεις δηλ δικαίωμα λόγου
Ναι Όχι
Where does the infringing content appear on the Facebook site? Please include the URLs.
που είναι το βίντεο? λινκ.....
How does the content infringe your rights?
πως παραβιάζονται τα δικαιώματα...
By submitting this notice, you declare under penalty of perjury that all of the information contained in this notice is accurate and that the use of your intellectual property described above, in the manner you have complained of, is not authorized by the rights owner, its agent, or the law.
Δηλώνω ότι όλα τα παραπάνω στοιχεία είναι αληθή, δεν θίγουν άλλον κλπ. κλπ κλπ...
Συμφωνώ Διαφωνώ Electronic Signature:
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Πάντως μου έκανε εντύπωση που όλα τα παιδία προσπαθούσαν να προστατέψουν την κοπέλα στο βίντεο και σταλθήκαν αρκετές διαμαρτυρίες! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool