Παιδιά βοήθεια!!Η Ιζόλδη μου δεν είναι καλά.

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου η γατουλα σου να μην εχει κατι σοβαρο..ή να ξεπερσαει το προβλημα...ενα πραγμα ομως θα σου πω...πολλοι γιατροι..την εχουν πολυ ευκολη την ευθανασια...εμενα μου ειπαν,σε ερωτηση μου αν εχει η πουπυ μου περιτονιτιδα(οχι οτι δειχνει κατι..απλα ειχα αχγωθει επειδη δεν της εχω κανει την εξεταση)..τι να κανω επειδη εχω και αλλο γατο..η απαντηση;;;ε...θα της κανεις ευθανασια!!! και ξερει ο γιατρος αυτος ποσο λατρευω τα γατια μου..θα σου ελεγα να παρεις τη γνωμη και αλλων γιατρων..και δεν μου αρεσε να σου πω την αληθεια που δεν σου εξηγησε επακριβως τι φοβαται ,ποια αρρωστια,και τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις,....φταιμε ομως και εμεις..θα πρεπει να μαθουμε ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ολες μας τις αποριες..για αυτο τους πληρωνουμε,και αυτη ειναι η δουλεια τους..και οχι μετα να τρεχουμε στο σαιτ για να μαθουμε οτι αποριες εχουμε..προς θεου δεν ειναι κατηγορια για σενα αυτο.εξαλλου και εγω το εχω κανει...ειναι απλα μια διαπιστωση που βλεπω τοσο καιρο εδω..:)..ευχομαι πραγματικα να ειναι περαστικα ολα αυτα..:)

Έχεις δίκιο,προσωπικά έπαθα μπλακαόυτ,δεν ήξερα τί να κάνω,τυχαία βρήκα το σάιτ,πάνω στην απελπισία μου,να μάθω να ρωτήσω,να δω..Δεν θέλω να μου πάρουν την πριγκήπισσά μου με ευθανασία,θα την ΄τρέξω παντού,προκειμένου να μάθω και να την βοηθήσω.Σε ευχαριστώ θερμά κορίτσι μου.Ειλικρινά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις δίκιο,προσωπικά έπαθα μπλακαόυτ,δεν ήξερα τί να κάνω,τυχαία βρήκα το σάιτ,πάνω στην απελπισία μου,να μάθω να ρωτήσω,να δω..Δεν θέλω να μου πάρουν την πριγκήπισσά μου με ευθανασία,θα την ΄τρέξω παντού,προκειμένου να μάθω και να την βοηθήσω.Σε ευχαριστώ θερμά κορίτσι μου.Ειλικρινά.

μην δικαιολογησε καθολου..σουν λεω οτιν και εγω το εχω κανει..αλλα μετα απο πολυ καιρο..εχω καταλαβει οτι εκανα και κανω βλακεια καθε φορα που δεν τους ρωταω....ευτυχως ο τωρινος γιατρος ειναι παραπολυ συζητησιμος..γιατι ο παλιος...αστα να πανε..τον κυνηγαγες για να σου πει μια κουβενατ,την οποια βεβαια και δεν σου ελεγε ποτε..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τιποτα βρε θέλουμε ενημέρωση για την πορεία της μικρουλας κ ευχομαι μεσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά κ απλά να ήταν λάθος διάγνωση του γιατρού
healing9.jpg

Ισως να έβρισκες νευρολόγο μεσω του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου Τηλ 2105202901 (8:00-16:00 Δευτέρα-Παρασκευή) και info@hva.gr

δεν μπορώ να καταλάβω μετά γιατί της έκανε τοσο βαρύ εμβόλιο:(
πάντως η υπνηλία είναι από το εμβόλιο. Να σε ρωτησω που της το έκανε στο πόδι ή κάπου αλλου

Στον σβέρκο της το έκανε,όπως και το προηγούμενο.

Ισως να έβρισκες νευρολόγο μεσω του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου Τηλ 2105202901 (8:00-16:00 Δευτέρα-Παρασκευή) και info@hva.gr
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά,δεν έχω λόγια..Ακόμα κλαίω,δεν μπορώ να ηρεμήσω γαμώτο μου.

'Ελενα ευχαριστώ για τις ευχές σου..

Παρακαλώ Πασιφάη θυμήθηκα κ ποια είσαι ;)

Καλέ γιατί αυτός ο κτηνίατρος έκανε εμβόλιο λευχαιμίας σε γατάκι που είναι αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και δεν πρόκειται ποτέ να κολλήσει. Η λευχαιμία στην γάτα κολλάει με σεξουαλική επαφή. Θα τρελαθούμε τελείως? 3 μηνών γατάκι και του έκανε τόσο βαρύ εμβόλιο? Εμένα τα δικά μου είναι 2,5 και 1,5 και δεν τους έχω κάνει. Τι κουλό είναι αυτό. Ρώτα κορίτσι μου και πουθενά αλλού. Αμέσως βγάζουν πόρισμα.
Την τύφλα τους δεν ξέρουν. Έχω καεί εγώ από άσχετους κτηνιάτρους. Τα πάντα έχω ακούσει. Μέχρι και γατούλα μου είχαν εγχειρίσει ότι έχει βόλι από αεροβόλο μέσα της το οποίο δεν βρήκαν ποτέ. Αι πια. Και δεύτερη και τρίτη γνώμη. 1ας + κανένας.

ελα μου ντε ρε Ράνια αυτό αναρωτιέμαι κ εγώ μα μερικοί είναι τι να πω :mad: μονο τα λεφτά σκέπτονται εδω κ στα εξω κ πάλι με βαριά καρδιά το κάνεις. Τωρα που το σκέπτομαι Πασιφαη μηπως τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά το εμβόλιο

Εγώ ξέρω οτι το 2ο εμβόλιο σε τόσο μικρά γατάκια είναι επαναληπτικό του πρώτου και γίνεται σε διάστημα 20 περίπου ημερών. ;);)Για δες στο βιβλίαριο της, τι εμβόλιο γράφει ότι είναι?;);)

Καλό θα ήταν να πάς και σε 2ο γιατρό.. δεν χάνεις τίποτα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη ίσως βρείτε και τι ακριβώς είναι..:):) Εύχομαι να είναι όλα περαστικά!!:):)

επισης το εμβολιο της λευχαιμιας ,οπως και της λυσσας επανω στο σβερκο,ειναι απαραδεχτο!!το ξερουμε οι περισσοτερες αλλα το λεμε και για οσους δεν το ξερουν..το εμβολιο της λευχαιμιας και της λυσσας λογω της συνθεσης τους ,ειναι υπευθυνα(και ειναι αποδεδειγμενο και γνωστο αυτο στους γιατρους-εμενα 2 γιατροι μου το εχουν πει,..)για σαρκωμα στη γατα(ογκος καρκινικος)..για αυτο και οι σωστοι γιατροι τα κανουν τα συγκεκριμενα εμβολια στο μπουτακι,για να κοπει σε περιπτωση ογκου και να σωθει το γατι..ΠΟΤΕ στο σβερκο...

Υπάρχει πιθανότητα δλδ να πονάει κάθε φορά που το παθαίνει;Έστω και για λίγα δευτερολεπτα;Κι αυτό πώς το καταλαβαίνω;Μπορεί ας πούμε να νιαουρίζει σαν κάτι να την ενοχλεί,απλά;Το πρωί που την είδα πρώτη φορά,ήταν σαν να μην καταλάβαινε τί γινόταν γύρω της.Για λίγα δευτερόλεπτα.Τ΄ώρα πχ,είναι ήρεμη,μα χωρίς διάθεση να παίξει και με απίστευτη υπνηλία.Παρεμπιπτόντως είναι μονίμως νυσταγμένη.Είναι τυχαίο αυτό ρε παιδιά ή σύνηθες;
Τον οξύ και τοπικό πόνο (π.χ. από τραύμα) τον καταλαβαίνεις από την αντίδρασή του ζώου όταν αγγίζεις εκείνο το σημείο: μπορεί να φωνάξει ή να σου κάνει κχχχ ή ακόμα και να σε γρατζουνίσει, προσπαθώντας να αμυνθεί. Επίσης, θα το καταλάβεις από το πώς προσαρμόζει τις κινήσεις του (μπορεί π.χ. να κρατάει το πόδι του στον αέρα ή να κάθεται ή να ξαπλώνει σε περίεργη στάση).
Τον αμβλύ και συνεχή πόνο τον καταλαβαίνεις από τη γενικότερη συμπεριφορά: ένα ζώο που πονάει είναι μαζεμένο, κινείται ελάχιστα έως καθόλου, δεν τρώει, κοιμάται πολύ και συχνά κρύβεται.

Η υπνηλία που αναφέρεις ίσως να είναι και σύμπτωμα, αυτό όμως δεν είναι απόλυτο, εξαρτάται από την ηλικία της γάτας, το χαρακτήρα της, ακόμα και την εποχή του χρόνου. Συμπτώματα όπως η υπνηλία μας ανησυχούν όταν διαφοροποιούνται από τη συνηθισμένη συμπεριφορά. Για μια γάτα κάπως μεγαλύτερη, ας πούμε, και με ήσυχο χαρακτήρα, το να κοιμάται 14+ ώρες την ημέρα μπορεί να είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αλλά για ένα μικρό γατάκι ή για ένα ιδιαίτερα νευρικό γατάκι που συνήθως είναι ζωηρό, το να αρχίσει ξαφνικά να κοιμάται πολύ, είναι ανησυχητικό. Αφού όπως λες η δική σου κοιμόταν πάντα πολύ, ενώ αυτό το σύμπτωμα με το κεφαλάκι της είναι κάτι καινούργιο, μάλλον δύσκολο μου φαίνεται να συνδέονται...:hmm:
Όπως και να 'χει, προέχει να βρεις κάποιον εξειδικευμένο κτηνίατρο για να πάρεις μια πιο υπεύθυνη γνώμη. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τις κτηνιατρικές σχολές (νομίζω πως είναι δύο, στο ΑΠΘ και στην Καρδίτσα) για να δεις αν έχουν να σου συστήσουν κάποιον.

Όσο για το εμβόλιο της λευχαιμίας, συμφωνώ ότι περιττεύει για γατάκια που μένουν αποκλειστικά μέσα. Έχει όντως κατηγορηθεί για σοβαρές παρενέργειες, αλλά δεν νομίζω πως είναι τόσο άμεσες ώστε να αποδώσεις εκεί το συγκεκριμένο πρόβλημα που εμφανίστηκε λίγες μόνο ώρες μετά τον εμβολιασμό. Συνήθως για την εμφάνιση σαρκώματος κατηγορείται το εμβόλιο αυτό, αλλά μετά από χρόνια και μετά από αρκετούς εμβολιασμούς...

ναι....ετσι ειναι αλικη...και εγω το ανεφερα γενικα,οχι οτι ευθυνεται το εμβολιο της λευχαιμιας για την κατασταση της γατας....:)

Παιδιά καλημέρα.Από προχθές το απόγευμα,δεν έχει ξανακάνει αυτή την κίνηση πάλι,ούτε έχει αυτή την κλίση του λαιμού.Τρώει κανονικά,αλλά η υπνηλία υφίσταται.(Μάλλον από το εμβόλιο της λευχαιμίας θα είναι).Αυτό τουλάχιστον μου είπε και άλλος κτηνίατρος που την πήγα χτες.Επίσης αφού την εξέτασε πολύ προσεκτικά,τα αυτάκια της,το λαιμό της,την ψηλάφισε παντού,είπε ότι ενδεχομένως και να είχε φάει κάτι που να μην το είχε καταπιεί καλά.Το προηγούμενο βράδυ,πριν συμβεί αυτό,της είχα δώσει ψάρι φέτα,τηγανητό.Ίσως λοιπόν να της κάθησε τρόπον τινά κάποιο κομμάτι πιο καλοτηγανισμένο και να την ενοχλούσε και την επόμενη μέρα.Πάντως ο δεύτερος γιατρός μου είπε ότι ο προηγούμενος ''κύριος''έβγαλε πολύ γρήγορα διάγνωση.Μήπως άραγε γούσταρε τις ευθανασίες τί να πω ρε παιδιά.Είμαι πολύ θυμωμένη,γιατί εξαιτίας του,μια ολόκληρη οικογένεια κόντεψε να πεθάνει από την αγωνία.Οάντρας μου με έπαιρνε τηλ ανα μια ώρα να δει αν όλα καλά με την Ιζόλδη.Τα παιδιά μου έσκασαν κι αυτά από τη στενοχώρια τους.Εγώ πάλι γονάτισα.Απ'ότι φαίνεται,τα πράγματα βαδίζουν καλώς εως τώρα.Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον.Θα αναρτήσω σύντομα φωτό της αγάπης μου να τη δείτε.Σήμερα δε,μπορώ να πω ότι έχω ψιλοηρεμήσει(όχι τελείως).Επίσης χαίρομαι για την όμορφη παρέα που βρήκα,έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες.Να είστε καλά ρε παιδιά.
Έλενα,εμείς ελπίζω να τα λέμε συχνότερα.

Mπράβοοοοο!!! Και εμβόλιο κατά της Λευχαιμίας ΄ξανά μόνο αν έρχεται σε επαφή με άλλα αδεσποτάκια. Δεν χρειάζεται σε αυτά που έχουμε αποκλειστικά στο σπίτι;)Πρέπει να στο είπε και ο 2ος κτηνίατρος.

αυτασ ειναι πολυ καλα νεα...χαιρομαι πραγματικα...:D....εκανες την καλυτερη δουλεια που την πηγες σε αλλο γιατρο..
αυτο λιγο που με ανησυχει..ειναι η υπνηλια....δεν νομιζω οτι ειναι απο το εμβολιο,απο τη στιγμη που εχεις γραψει οτι ..υπνηλια ειχε απο την στιγμη ποου την πηρες στα χερια σου...θελω να πω οτι,ανειχε μονο τωρα που της εκανες το εμβολιο,οντως θα ηταν απο αυτο....αλλα στα πρωτα σου ποστ γραφεις οτι ειχε παντα υπνηλια,εκτος αν εγω δεν καταλαβα καλα(αν και το ξαναειδα)....σε συμβουλευω,αν ειναι ετσι,να το ψαξεις λιγο αυτο..
..ευχομαι τα καλυτερα για τη γατουλα σου..κια να μας βαλεις και φωτο..:D

Ναι υπνηλία είχε από την αρχή που την έφερα σπίτι,καλά διάβασες,απλά και με το εμβόλιο και την πρώτη και τη δεύτερη φορά ήταν πιό έντονη..Ευχαριστώ Έφη μου,θα βάλω φωτό σύντομα.

Ουρανία μου,ο δεύτερος κτηνίατρος δεν ήταν υπέρ του εμβολίου της λευχαιμίας,αλλά αφού έγινε,μου είπε ότι τουλάχιστον θα πρέπει να προσέξουμε από δω και πέρα..

ειναι φυσιολογικο να εχουν υπνηλια για τουλαχιστον 24 ωρες μετα το εμβολιο. Επισης μη ξεχνας πως ειναι γατακι και πρεπει να κοιμαται αρκετα, υποθετω οτι και 20 ωρες να κοιμαται ειναι φυσιολογικο. Ο δικος μου οταν ηταν μικρουλης κοιμοταν συνεχως! Το θεμα ειναι στο αν παιζει οταν ειναι ξυπνιο. Αν δεν εχει διαθεση για παιχνιδια και δεν ειναι κεφατο και γεματο ενεργεια, τοτε μαλλον πρεπει να το ψαξετε.

ειναι φυσιολογικο να εχουν υπνηλια για τουλαχιστον 24 ωρες μετα το εμβολιο. Επισης μη ξεχνας πως ειναι γατακι και πρεπει να κοιμαται αρκετα, υποθετω οτι και 20 ωρες να κοιμαται ειναι φυσιολογικο. Ο δικος μου οταν ηταν μικρουλης κοιμοταν συνεχως! Το θεμα ειναι στο αν παιζει οταν ειναι ξυπνιο. Αν δεν εχει διαθεση για παιχνιδια και δεν ειναι κεφατο και γεματο ενεργεια, τοτε μαλλον πρεπει να το ψαξετε.

παντως Ηρω ,η κοπελα γραφει οτι απο την αρχη που την πηρε ειχε υπνηλια....πριν απο τα εμβολια δηλαδη....στο μεταξυ,αλλα κοιμαται πολυ ενα γατι..και αλλο εχει υπνηλια,την υπνηλια δηλαδη την εχουν οταν τα βλεπουμε ξυπνια..:hmm:...ειναι αυτο που λες για τη διαθεση ..οσο ειναι ξυπνιος δηλαδη,ποσο κεφατο ειναι...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back