bluerose
Νεοφερμένο μέλος
Υποψην δεν εχει χασει την ορεξη της για φαγητο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί δεν την πας καλού κακού να την δει και ο κτηνίατρος;
Για να έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bluerose
Νεοφερμένο μέλος
μου ειπε να περιμενω λιγο να δω πως θα παει γιατι μαλλον καπου χτυπησε καθως επαιζε. Οταν την πιανουν οι παλαβομαρες σαρωνει ολο το σπιτι. θα την παρακολουθησω και θα δω. απλα δεν μπορω να ησυχασω οσο την βλεπω ετσι. Ο γιατρος παντος μου ειπε πως με τα εμβολια της ειναι πληρως καλυμμενη απο καποια αλλη ασθενεια.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Και ο δικός μου έτσι είναι. Σίφουνας το καλό μου. 
Πάντως αν συνεχίσει να κουτσαίνει παρ' την μια βόλτα από τον γιατρό να την τσεκάρει.

Για να το σιγουρέψεις δηλαδή ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό.

danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Υποψην δεν εχει χασει την ορεξη της για φαγητο.
Εφόσον δεν τρώει..καλό θα είναι να τη δει ο γιατρός πιστεύω.Καλά..αν είναι έτσι κα αύριο...σίγουρα γιατρό..Περαστικά σας.![]()
Πούπυ λέει ότι τρώει κανονικά το γατί.

Δεν έχει χάσει την όρεξη της για φαγητό.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

bluerose
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ευχαριστω πολυ παιδια για την συμπαρασταση, πραγματικα. Ελπιζω να μας πανε ολα καλα. Οσο για το σιφουνας pennylane δεν εχω λογια....Βρε πουπουλινα...τρωει η "χοντρη μου", δεν σταματαει με τιποτα.

Πάντως αυτό είναι πολύ θετικό.Περαστικά σας.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool