Παιδιά, βοήθεια

Εμεις προτιμουμε Φλουτελμιουμ με ειδικο δοσομετρητη για αποπαρασιτωση. Στο Μπε δινω μπιμπερο με κονσερβα Α?Δ Χιλς διαλυμμενη και γαλα γατας μαζι και οντως μετα παει και τα κανει. περπαταει καλα αλλα εχω ακουσει οτι και λιγο μαυρο τσαι σφιγγει τα κακακια. Υπαρχει και μια ειδικη παστα κατα της διαρροιας θα ξερει ο γιατρος σου. Καλυτερα το μπιμπερο μεχρι ενα μηνα και κατι για μενα. μετα οταν δεις οτι αρχιζει να δαγκωνει και να παιζει με αυτο το αρχιζεις κονσερβακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νέα μας δεν είναι ευχάριστα....
Τάισα το γατάκι στις 2 το πρωί αλλά δεν μου φάνηκε πολύ καλά. Δεν περπατούσε κι όταν προσπαθούσε έχανε την ισορροπία του. Γουργούριζε όμως στην αγκαλιά μου.Το έβαλα στο κουτάκι του, άναψα κ την κουβερτούλα να είναι ζεστό και κοιμήθηκε. Επειδή ανησυχούσα περίμενα μεχρι τις 2.30 αλλά όλα ήταν καλά. Κι έτσι έβαλα το ξυπνητηρι 5.30 να το ταϊσω πάλι, αλλά το γατάκι είχε πεθάνει :cry::cry:
Γμτ περάσαμε τα δύσκολα κ τώρα που κόντευε στο μήνα πέθανε ξαφνικά.... Γιατί; Κι άλλα γατάκια έχουν πεθάνει αλλά πάντα ή πεθαίνουν τις πρώτες 2,3 μέρες ή τα καταφέρνουν. Γιατί στις 2 εβδομάδες που το είχα;;; Και σκεφτόμουν να το κρατήσω. Κι ο άντρας μου είχε δεθεί... :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γμτ περάσαμε τα δύσκολα κ τώρα που κόντευε στο μήνα πέθανε ξαφνικά.... Γιατί; Κι άλλα γατάκια έχουν πεθάνει αλλά πάντα ή πεθαίνουν τις πρώτες 2,3 μέρες ή τα καταφέρνουν. Γιατί στις 2 εβδομάδες που το είχα;;; Και σκεφτόμουν να το κρατήσω. Κι ο άντρας μου είχε δεθεί... :(:(
:cry::cry::cry:
Τι κρίμα για το γατάκι... Μάλλον θα ήταν σοβαρό το πρόβλημά του και δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο. Κι εμένα μου έχει πεθάνει γατάκι ξαφνικά στον 1,5 μήνα, ενώ το μεγάλωσα από 10 ημερών και φαινόταν μια χαρά και ζωηρό. Έχουν πολλά προβλήματα τα μικρά αδέσποτα, αν δεν μεγαλώσουν αρκετά δεν μπορείς να ξέρεις ότι τη γλίτωσαν!:(
Τουλάχιστον έκανες ό,τι ήταν δυνατό και γνώρισε αγάπη και ζεστασιά...

Λυπάμαι και εγώ.. έκανες ότι μπορούσες, αυτό είναι σίγουρο.
(Αν τώρα, ακόμα θέλετε και άλλο.. ξέρεις που να κοιτάξεις, και είναι τόσα πολλά...):(

Κρίμα κρίμα, και γι αυτό που έχασε την ζωούλα του και για σένα που λυπήθηκες τόσο. Τι να πω!

Εχουμε 3 γατάκια ακόμη στο σπίτι.
Μου την εχει δώσει. Όσο κι αν έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις κ ξέρω πως θα νιωσω καλύτερα, κάθε φορά είναι δυσκολη. Κι ακομη πιο δύσκολη για τον άντρα μου που δεν είχε παρόμοια εμπειρία. Με εμένα την τρελή που έμπλεξε... Και δεν κάνει κ να στενοχωριέται λόγω θέματος υγείας οπότε το παίζω μες στην τρελή χαρά για να ελαφρύνω το κλίμα.
Περισσότερο θυμωμένη είμαι με την κακία του κόσμου.Τι τους πείραζε να αφήσουν τα γατάκια με τη μαμά τους να μεγαλώσουν; Γιατί να τα πετάξουν; anyway, φαντάζομαι τα ίδια αναρωτιέστε κι εσείς κάθε φορά που αντιμετωπίζετε θέματα με ζωάκια λόγω ηληθιότητας κάποιων :down:
Να είστε καλά για τη βοήθειά σας και ελπίζω να τα λέμε όχι μόνο σε περιπτωσεις κρίσεων. Ευχαριστώ παιδιά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back